2008 Kasım Anneleri

ayyy bende ardayla uğraşıyorum yeni uyudu yarın mysever gelicekti bana börek yapıcaktım patatesleri haşladım ömer gelince sararım dedim ama bana msj atmış duru hastalanmış yavrum gelemicekmiş üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelir
beyazmeleğim özendirdin anam bende bi nescafe yapayım bare cnm istedi hoppppppp

heyy kızlar..nasılsınız..şiöyle baktım asonin kereviz muhabbet,i dema etmiş:)

buluşmamı var kızlar..kaçırdım sanırım..ben de martta mersinde olacağım...yakında olna biri varsa buluşablirim:)))

eylül çok güldüm ya...ben de anlamam..hiç gelmeseler daha iyi oluyor bazen..düzen bozuluyor..kaç gün kalacaklar..yoksa g,ittiler mi

butter..canım hoş geldin..kızlar açıklamışlar ben yazmamayyaım da bebeğin basıyor mu sıkı sıkı yere,,ya da sıralama nasıl...tay tay..bunları yapıyorsa sorun yok ..eninde sonunda yürür..bekliyoruz haberlerini..sen de elinden tutup attır cnm 1-2 adım ki cesareti gelsin..

bakıp tekrar döneyim

meleğim ben de tam sütlü kahvemi aldım yanına da bisküvi..ohh isteyen buyursun yazacaktım sen yazmışsın..olsun ben de yazdım:))
afiyet olsun..

sedoşum yap cnm..ben de 4 te uyuttum..arkayı topladım..bu ilk uykusu bugün...paçalarımda gün boyu...

hayranlarım artıyor ayol zemuszemus yalnız neyime hayransınız ben onu hala anlayamadım ama siziii çok seviyorum

butterfly hoşgeldin cnm aramıza
hala yürümeyen bebeklerimiz var sanırım ama 10 aylıktan beri yürüyenler de var.her bebeğin gelişimi farklı oluyor canım biliyorsundur zaten

asortika kurana gittim yaa orayada kek yaptım cenaze evi o yüzden 10.30da kayboldum anca geldimşimdi yemek yapıcam yemek dediğimde kuru köfteyle patates kızartcam ama hiçbi hazırlığım yok ühüü
bide pilavyapıcam demi offfff

Sedacım Myseverle görüşürseniz geçmiş olsun dileklerimiz ilet lütfen.Neyi varki Duru'nun?Afiyet olsun canım.Bizim yerimize de iç:))

Diloksum en yakın Ankara var görüşelim istersen:))

Beyazmeleğim adalet mi bu yaw.Sen çikolataları götür 1 gr kilo alma, biz kokusundan şişelim:(((

ayyy bende ardayla uğraşıyorum yeni uyudu yarın mysever gelicekti bana börek yapıcaktım patatesleri haşladım ömer gelince sararım dedim ama bana msj atmış duru hastalanmış yavrum gelemicekmiş üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelir
beyazmeleğim özendirdin anam bende bi nescafe yapayım bare cnm istedi hoppppppp

meleğim ben de tam sütlü kahvemi aldım yanına da bisküvi..ohh isteyen buyursun yazacaktım sen yazmışsın..olsun ben de yazdım:))
afiyet olsun..

sedoşum yap cnm..ben de 4 te uyuttum..arkayı topladım..bu ilk uykusu bugün...paçalarımda gün boyu...

afiyet olsun şekerler içelim şölee karşılıklı :içelim:

yasminim üzülmee yavv diyet çikolatalar var sende onlarla eşlik et bize demokraside çareler tükenmez dimi :icecream:

yasmincim sağol cnm duru 2 hafta önce bogazlarından rahatsızlanmıştı 1 hafta atesi düşmedi fitile bile düşmüyodu 7 tane iğne oldu antibiyotik fln tam iyileşti derken dün gece yine ateslendi sıtmalanıyo titriyo resmen bu sefer burnuda tıkalı nefes alamaıyo yine iğne antibiyotk verdi dr mikrobu vücut tam atamamış en ufak bi terlemede tekrarlamış öle işte cnm

yasmincim sağol cnm duru 2 hafta önce bogazlarından rahatsızlanmıştı 1 hafta atesi düşmedi fitile bile düşmüyodu 7 tane iğne oldu antibiyotik fln tam iyileşti derken dün gece yine ateslendi sıtmalanıyo titriyo resmen bu sefer burnuda tıkalı nefes alamaıyo yine iğne antibiyotk verdi dr mikrobu vücut tam atamamış en ufak bi terlemede tekrarlamış öle işte cnm

geçmiş olsun canım..umarım çabuk atlatır ..off ateşi hiç sevmiyorum..elim ayağıma dolanıyor..aslında iyiyimiş..vücut ateşte direnç kazanırmış..

geçmiş olsun canım ayy ne zor bu çocukların hastalıkları yaw

Canım ya nasıl acımıştır canı..ebekler diş çıkarırken vücut dirençleri düşüyomuş.Bu dönemler böyle geçecek sanırım.Anıl da 4 tane antibiyotik iğne yiyip iyileşti.Bacakları falan delik deşik oldu.Eğer geçmeseydi ağızdan antibiyotik verecektik. İnşallah düzelir 1 haftaya kadar.Geçmiş olsun tekrar canım..

myseverim inşallah en kısa zamanda düzelir üzülme cnm
diloksum beyazım fincanları tokuşturalım kasım annelerine :D:D:D:D
aramıza katılanlarada koca bi hoşgeldin
yasmincim içerim cnm içmezmiyim :D

Back
X