2008 Kasım Anneleri

selam tekrardana güzeller
canım sıkkın
iş yerinden dolayı başka bişi yok şükürki hafta sonunagiryos 2 gün kafa dinlicem,
yiğit paşa ne kadar izin verirse

piroşcum sende öle bi yaptınki artık bizi
nerdeyse savcılık kağıdı ve giriş kartıyla giriş yapanları istiyoruz
bizim için no problem kimsenin öle düşündüğünü sanmıyorum

Asortie ben de unutulmaz bir gece yaşadım tıpkı sen gibi...Çok çılgındıaklinialirimsmileaklinialirimsmile..

Saat 4 te eve gittim.ev süüpürüdm sildim,toz aldım,yemek yaptım,nevresimleri makinaya attım,Yeni nevresim taktım,Tuvalet banyo temizliği,bugünün yemeğini yaptım,Batuyla oynadım,Batuyu yıkadım sonra kendimi yıkadım.11,30 da yastığa zor düştü kafam çok çılgın ve unuutlmaz bir geceydi benimki de:roflol::roflol:

selam tekrardana güzeller
canım sıkkın
iş yerinden dolayı başka bişi yok şükürki hafta sonunagiryos 2 gün kafa dinlicem,
yiğit paşa ne kadar izin verirse

piroşcum sende öle bi yaptınki artık bizi
nerdeyse savcılık kağıdı ve giriş kartıyla giriş yapanları istiyoruz
bizim için no problem kimsenin öle düşündüğünü sanmıyorum

:))) yok be cnm benim rahatsızlığım sizden kaynaklanan bişey değildi zaten kendi düşüncemdiolumunekankayizsmile

çitosum derinim valla haklısınız biara çok takıyodum psikolojim berbattı çünkü ilk zamanlardı hayatımda herşey 10 numarayken dertler sorunlar üst üste gelince kafayı yemiştim ama artık takmıyorum sallamıyorum şuan için eşim oğlum ve ben varım tabiiki herkes gençliğin özlemini çeker ama olan olmuş geçen geçmiş artık mutlu olmasını daha ii biliyorum kendi şartlarım gereğince ileride kendime ait bir evim var o yüzden artık anımı yaşayıp şuanın tadını çıkartıyorum

Valla derincim bizde de yok fıtık ameliyatı olan.Ama arkadaşımın babası oldu, derin bi yara olmuyomuş.Ameliyat olmazsa çok ağrı verirmiş.Sağol canım..Yeni yeğenin analı babalı büyüsün, uzun ve sağlıklı bir ömür sürsün.Öp mis gibi tenini:))

sağolun kızlar beni anladığınız için teşekkür ederim ,

miniğim biraz üzülmüşsün sanırım ama olur her ailede sorun yaratmaya çalışnalar ,ama derinin dediği gibi üç günlük dünya ,geri dönüp baktığımızda güzel anılar hatırlamak ister her insan ,sende çok üzülme arkadaşım ..

zeyna noldu lo vajinusmus filan ,sen aşk kadınısın ,böyle şeyler yakışmadı sana ,silekelen ve kendine gel ..

ameliyatımı soran arkadaşlar için açıklama yapayım hemen :)) kan değerlerim normale döndü ve pazartesi günü tetkikler için gidip gün alıcam ,size haber veririrm ,yalnız dün netten ameliyatı izledim çok kolaymış ,bu zamana kadar neden çektim nu ağrıları soruyorum kendime ..

herkese günaydın ,yepyeni bir gün hepimize huzur getirsin ..

haa piraye sana gelince ,kendini kötü hissetme herkesin kendi tercihi canım ..

Back
X