- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.581
Sizin kahvaltınız varsa benim de 10 dakikalık çay molam var:)))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puhahahaha :roflol:Sizin kahvaltınız varsa benim de 10 dakikalık çay molam var:)))))))
beyazmelek arkası yarın kusagı gıbısın canım
Ya acaba onu görmediğimizin farkında mı?Ruj falan tazeliyo ya:)))))))))))))
hatun bız gıbı mı
kocasıyla aynı yerde calısıyor
her an hazırlıklı olmalı kaydirigubbakcemile3
beyazmelek arkası yarın kusagı gıbısın canım
:roflol: :roflol: ay evet yaa biraz öyle oldu dimi kaydirigubbakcemile3 neyse geldim artık
dün alışveriş yaptık dedim yaa marketteyiz geziniyoruz eymen de alışveriş arabasının içerisinde şu çocukların oturduğu bölümde değil de tam içinde beyefendi orayı sevmiyor sıkışıyor sepetin içindeki malzemeleri karıştıramıyor o yüzden içine oturuyor malzemeleri tek tek inceliyor falan babası sürüyordu arabayı bende öndeyim biraz raflara bakıyorum daha sepet boş yeni girmişiz içeri eymen ayağa kalktı arabanın yanından aşağı doğru bakayım derken bir ters geldi çocuk, aynen ters yani başı aşağıda ayakları yukarıda o esnada babası bir refleksle tek kolundan yakaladı eymeni amaaa canımızdan can gitti resmen gitti ben şoka igrdim zaten hiç bişey yapamadım baktım kaldım öyle öyle tek kolundan sallandı kaldı çocuk alahım ya tutamasaydı direk beyin üstü çakılacaktı yere yaaa ayyy anlatırken bile tüylerim diken diken oluyor mafoldumben oraya koymakla hata yaptığımı biliyordum şimdi daha da iyi anladım artık asla oturacaksa o bebek kısmıa oturur yoksa kucakta gider yada yürür, yürümeye de bırakamıyorsunki karışmadığı raf kalmıyor dün bir yumurta zararı ile çıktık allahtan daha büyük zararlarda verir yani
off yani çocuğumuzun başına birşey gelmesi an meselesi kızlar, saniyelik olay yani inşallah bir daha yaşamayız böyle birşeyi :Saruboceq:
zaten dün çok düştü sabahtan akşama kadar sürekli düştü durdu niyeyse vardı bir aksilik üzerinde oraya buraya kafayı çarpıyor yanağını morarttı vs... napalım onlara alıştık artık ama bu çok kötüydü :1no2:
Ya acaba onu görmediğimizin farkında mı?Ruj falan tazeliyo ya:)))))))))))))
hatun bız gıbı mı
kocasıyla aynı yerde calısıyor
her an hazırlıklı olmalı kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun beyazmelekciğim süpermarket arabalarının iç kısmına koymamak lazım çocukları
bizim de başımıza geldi düşürdük bir de yağızı hem de nasıl
o süpermarket arabalarının arka kısmı yukarı çekince açılıyormuş ya da koçtaş'takiler öyle diğerlerine bakamadım yağız içeride otururken eşim gayriihtayari arka kısmı yukarı çekmiş çocuk açılan kapaktan yere düştü feci şekilde aman dikkat edin sizlerde
geçmiş olsun adult beyaz melekcim kaydirigubbakcemile3
kasıklarım yok yok sol kasığım ağrıyo acaba yumutlama zamanım mı anlamadım ki mafoldumben
Akşam Anılı salona bıraktım , mutfakğa ona yemek hazırlamaya gittim.Bi baktım mutfak kapısından hızlı hızlı bana geliyo.Halen beklemiyorum böyle gelişini.Uzun süredir emekliyodu ve yürümemişti.Şap şap el seslerini duyardım.Anlardım ki emekleyerek mutfağa yaklaşıyo.Alışamadım bu hareketliliğe((
kızlarrrr doğum yaptığımızda göğüsümüz yara olunca ne kullanmıştıkkkkk acil krem ismi lazım