2008 Kasım Anneleri

beyazmelekcim geçmiş olsun düşünmek bile isteiyorum o anı :(((
yasmincim demek bıdık butfaklara geliyo ha maşallah
benimki hala şap şap
hatta kiracı tvnin sesini kapıyomuş şapşap seslerini duymak için aşıkda oğluma
neysem az daha büyütiimde seni alıcam diyorum ona:)))
ay ne vardı başka
bakalım ne diicek doktur amcası tembel oğluma
zeynacım lansinosh du ben kullandım çok iyi gelmişti
hemde emzirirkende kulanılıyo silmeye gerek olmuyo

merhaba benimde 2 buçuk aylık bi oğlum var göğsümden başlarda bende çok çektim lansinoh kullandım ama bepanthen daha iyi geldi sonradan arkadaşınıza çok geçmiş olsunn

Kızlar aslında göğüs yaralarının yanlış emzirme şeklinden kaynaklandığını söylemişti bi doktor.Ona da dikkat etmek gerekir.Benim yara olmadı hiç ama arkadaşlarım vardı acıdan ayağını sallaya sallaya emziren. Krem iyi geliyomuş..

slm 2009 kasım annesiyim zeynacım
ben zeytinyağı bastım 2 gün hiçbişey kalmadı
kremler işe yaramamıştı tavsiye ederim
ama 2 gün salata gibi koktum kaydirigubbakcemile3

Kızlar aslında göğüs yaralarının yanlış emzirme şeklinden kaynaklandığını söylemişti bi doktor.Ona da dikkat etmek gerekir.Benim yara olmadı hiç ama arkadaşlarım vardı acıdan ayağını sallaya sallaya emziren. Krem iyi geliyomuş..

Evet canım aynen öyle kahverengi kısmın hemen hepsini alması gerekiyor çocuğun,hem yara olmaması için hem de etkin bir emzirme için..Sadece ucunu tutarsa yara olmasına zemin hazırlanıyor..:CüvCüv:

beyazmelekcim geçmiş olsun düşünmek bile isteiyorum o anı :(((
yasmincim demek bıdık butfaklara geliyo ha maşallah
benimki hala şap şap
hatta kiracı tvnin sesini kapıyomuş şapşap seslerini duymak için aşıkda oğluma
neysem az daha büyütiimde seni alıcam diyorum ona:)))
ay ne vardı başka
bakalım ne diicek doktur amcası tembel oğluma
zeynacım lansinosh du ben kullandım çok iyi gelmişti
hemde emzirirkende kulanılıyo silmeye gerek olmuyo

Maytabım ben de şaşırıyorum.Bi bakıyorum kapıdan yürüyerek geliyo.Ha düştü ha düşecek diye bakıyorum.Şükür dengeyi kurmayı öğrenmiş.Bu sefer vazgeçmezler.Bak Memoda hızlanacak:)))

gunaydınnnnn

zeyna ohhh lavıse gıdıyormussunuzz super gule gule gıt canımm
yasmınımm anılıcık yuruyormuss gozumuz aydınn darısıı mıkroskobıgeeee
mmfcımm ankarada bgun cokk sogukk gecmıs olsunn haberlerı beklıozzzz
kaanda elını sıkıstırmıs gecmıs olsunn eylulde bır kere ıkı cekmecenın arasında kaldı agladı ama sımdılerde sıkıstırmıyor cok dıkkat edıyorrzemuszemus
sedosss yawru hastaymıss gecmıs olsunn doktora gotur canımcım onemlı bısı olabılırr
beyazmelekk sabah sabah ruj muhabbetıyle guldurdun benııı eymene gecmıs olsunn cok dıkkat etmelıyız artık dunde eylul ıkı kere dustu kafayı vurdu hareketlendıkce morlar yaralar cogalıyorr
zeyna bende purelan dıye bı krem kullandıımm acıyı hafıflettı ama hıc ıyılesmedıı

Evet canım aynen öyle kahverengi kısmın hemen hepsini alması gerekiyor çocuğun,hem yara olmaması için hem de etkin bir emzirme için..Sadece ucunu tutarsa yara olmasına zemin hazırlanıyor..:CüvCüv:

Ben anasağlığa gitmiştim aşı için.Dedimki bebek göğsümü alınca uyuyo.Nasıl emziriyosun göster bakalım dedi.Göğsümü tutturdum yanlış dedi.Başını falan ddaha dik tut vs.dedi.Basit dediğimiz şeyler nasıl önemli:((

Back
X