safişim çok teşekkür ederm canım dualarınızı eksik etmeyin benden ve cagancukumdan inşallah atanalım bu sene, zaten atanamazsam da hayatım için başka kararlar düşünüyorum bu sene neden yapmadım diye pişmanlık duyuyorum hatta ama işte maddi imkansızlıklar da elvermedi ama iyiye doğru gidiyoruz seneye bu zamanlarda arabanın kredi borcuda bitmiş olacak büyük oranda rahatlayacağız o yüzden istedğim şartları ve koşulları ben belirleyeceğim inşallah ona göre anlaşacağım burayla veya başka bir yerle.
yasminim ne demek canım benim de farm arkadaşım oldu senin sayende herşeyden öte oda anne ondan başka da bir yakınlık var aramızda :) face de gördüm sabah hatta dün gördüm dünden yazacaktım yoğunluktan yazamadım neyse geçte kalmadım zaten bu çiçekler onun için a.s.
vira viracım hoşgeldin canım nasılsın sen çalışıyormusun ben oraları kaçırmışım, çalışıyorsan şu an işyerinde misin senin kızın vardı değil mi yanlış hatırlamıyorum
bu arada toplantım erken bitti bugün hemen geldim aslında eve geçerdim ama fırçayı yedik 13.00e kadar oturayım bari bugün delikafadulden
zeynacım ee hadi geçmiş olsun size de maşallah yiğidime zayıf değil o kadar yaa bu kadar harekete normal aslında fazla kilo almamaları