2008 Kasım Anneleri

ayyy ben hasta olunca ıste kalmak daha ıyı oluyor annem telde ısrar edıyor eve gıt dınlen dıye eve gıdınce yemek yapılcak su ıcmek ıstesen kalkıp kendın alıcan yataga gıırnce ortalıgın dagınıklıgı aklına gelıcek yok yok en ıyısı ben ıse gıdıyım hazır hepsı onume gelsınn
zeyna hanı su tarıf beklıyorum bende canım bı yazıver

sızı gorunce kendımı sanslı hıssedıyorum cunkı kızım 8 aylıktı benım ıse basladıgımda cok zor oluyor halen alısamadım ondan ayrı kalmaya

ben geldim:))
kk açık ama yazmaya fırsatım olmuyor malesef:(((
işim çok fıstıklarım öptüm siziiiii

kolay gelsin tatlım yorma kendini fazla deymiyor :umursamaz:

evet ıcırcım benim annem de aynı şeyi söler gel eve dinlen diye tmm herşeyi annem yapar belki ama yine de olmuyor o yaparken sen yatamıyorsun hadi yattın diyelim oğlan sürekli gelip yorganı çekiştirp duruyor olmuyor izin aldığınla kalıyorsun gerek yok

HAVUÇLU KEK

5 yumurta (eve tavuk alaam daha hesaplı gelecek)
1.5 su bardağı toz şeker
1 bardak dövülmüş ceviz yada fındık
1 bardak rendelenmiş havuç
2 bardak un
1 paket kabartma tozu
1.5 tatlı kaşığı tarçın

hepsini bir güzel çırpın
yağladığınız kek kalıbına boşaltın
175 derecede pişirin
çıkınca soğutup kalıptan çıkartıp üstüne pudra şekeri dökün
afiyet şeker olsun yağ kilo yapmasın...

sızı gorunce kendımı sanslı hıssedıyorum cunkı kızım 8 aylıktı benım ıse basladıgımda cok zor oluyor halen alısamadım ondan ayrı kalmaya

ben de alışamadım eskisi kadar yıpratmıyorum tabi kendimi ama yine de bir fırsatını bulsam hemen bırakırım diyorum zaten

beyazmelekcım ara ara benımde oluyor hayy aksı dıyor ıkı patlatasım gelıyorr

ay aynen bilgisayarı indiricem sinirden:oklava:

ay vira vira hiç deme canım yaa bugün zaten bir duygusalım şimdi ağlarım bende mafoldumben sanki geçen günlerimize yazık olmuş gibi hissediyorum

zeyna bende istiyorum o kekten artık kargo ile mi gönderirsin güvercinlerlemi bilmem çok fena canım çekti ben nereden bulacam şimdi havuçlu keki satılan bir markası varmıdır acep

ben geldim...
kızımın okuluna gittim geldim:))
bende kızım 8,5 aylık olunca başlamıştım işe..hiç gelesim yoktu ama mecburiyetten başladık işte..
çalışmaktan nefret ediyorum..tam bir ev hanımı olacak yapıdaymışım ama olmadı:))
şu emeklilik bi gelsede olsaydımda kurtulsaydım...

benimde kızım 14 aylık olacak hayla bir yanım buruk onu küçücük bırakıp işe geldiğim içinsenağlama

Bende bıraktığımda 3,5 aylık minicikti.Ağlayarak hazırlandım evde.Gözler dolu dolu işe geldim. Herşey onlar için canım.Mümkün olduğu kadar isteklerini alabilmek için fedakarlık yapacaz.Üzülme:((

yasmıncım bazı sabahlar bakıcıya bırakıyorum gozlerım dolu dolu oluyor
sıcakcık yatagından kaldırıp uykusunun arasında ustunu gıydırıp asağı ındırıyorumm offf bebısımı ozledım yaaaaaa mafoldumben

ben o işe başladığım ilk bir haftayı hatırlamak bile istemiyorum yaa bir hafta öncesinden başladım ağlamaya işe gittikten sonra da tam bir hafta ağladım evden çıkarken dershanede her boşlukta resimlerine bakıp bakıp ağlıyordum ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum annesinden mahrum bırakmıştım onu miss kokusunu içime çekemiyordum onu annesinin sıcak göğsünde tatı rüyalara dalamıyordu hiç bir teselli beni avutmuyordu para kazanmak gelecek vs... mafoldumben

yine buradaki arkadaşlarımın destekleriyle birbirimize güç verdik şimdi o kadar kötü değilim tabi daha mantıklı yaklaşıyorum ama hala kalbimin bir köşesi sızlıyor mafoldumben

şişşşt noluyo kızlar ya ağlamayın benide:çok üzgünüm:
amma hazırcı oldunuz haa kalkın gidin evinize yapın zeynam çook yorgunmuşş
2 kere duş almış kadın aaa

Ben geldimm,oğluşuma baktım daha iyi görünüyordu düne göre ama grip akşam daha fena yapar nedense akşam olsun görcez bakalım..

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim herkese..

Back
X