2008 Kasım Anneleri

iyi akşamlar remocum..
zeynocum demekki normal..baba gelince sevinçten çıldırıyor ama illa yanlarında ben olacağım..

tuniş te uyandı..biraz ilgi ister şimdi..
yine gelirim..

selam kızlar ,
piraye ile beraberdik bugün ,kulalarınızı çınlattık duydunuzmu ? :)))
kankiler piroş ve meloş yine haylazlık peşindeydi ,peçeteler havlu kağıtlar havalarda uçtu ..parça pinçik ettiler ,bizde peşlerinde toplamakla meşguldük ..
arkadaşcağızımla da güzel bir sohbet etme şansım oldu ,yarın yine gelicek işi çıkmassa inşallah..

eeee siz naptınız bakim ,sadece zeynanın avatarını görme şansına sahip oldum ,o ne nan deli sexy yazmış bide tüüüü namıssız :))))

ilk geldiğinde sana hoşgeldin demiştim vira vira ,bilmem gördün mü ? ne demek kabul etmek bizim herkese yetecek kadar büyük gönlümüz var şekerim ..
allah bağışlasın kızını da ,benimde kızım var ..

ahhh eylülcüm bu zamana kada rçok mütavazi davrandım artık bende aslımı açacama evet ben seksiiii
kız bende dedmim ne bu kulaklarımın yanması çan çan akşama kadar dedim rüzgarmı kaptım demekki siz konuşuyormuşsunuz
neyse msn den rapor alayım şeker :delphin:

kızlar herkese selam ne ettınız 2 gundur gıremedım.acayıp bır ıs yogunlugum var.mart ayında denetımımız var.ısler cok kafamı kaldıramıyorum eve gelınce de mert zamanımı alıyor gece de zaten benı uyutmuyor.kızlar valla bu konuda cok sıkayetcıyım 1 aydır duzenı bozuldu yanı ben ıse basladım baslayalı.bır de sanırım dıs cıkaracak gunde 4-5 kere kaka yapıyor.gecelerı 5-6 kez uyanıyor memesını verınce susuyor ama olan benım uykuma oluyor.bende gunler boyle gecıyor.bırde kocısımı cok ozluyorum kızlar ...

uyumadı bu kız bir türlü yaaa
banyo yaptırdım hmen uyur dedim nerdeeeee
zaten çok yoruldum iş yerindee
kafam kazan gibi
buraya gelip bi kafa dağıtayım dedim
kimse yok mu

saphira okyanusa alışığım yegenimin adı ondan alışık oldugumdan belkide duru yok ailemizde oda senin meleğinden dolayı sevdim

kız anneleri aslında zor durumda çünkü kızlar birde baba delisi valla bizde durum bu

duru okyanus meleğimde adıyla yaşasın
aaa öyle mii süperr olumunekankayizsmilepek kullanılan bir isim değil ya ondan söyledim ama tam da alışık olana söylemişim meğer kaydirigubbakcemile3 Duru Okyanus ismini ben buldum,eşim bayıldı,sonra dedimki uzun olacak sadece Okyanus olsun.eşim kabul etmedi hayır Duru Okyanus kimsede yok çok güzel bir isim dedi.Duru mu Okyanus mu derken son hali bu oldu.Beğenmene çok sevindik teyzesi,burda çok Duru kızımız var tanışırsın zamanla Şeniz
Vira çok güzelmiş anlamı harbiden.Adıyla yaşasın canım:)

Saphiracım 4 yeğen var bende 3 erkek 1 kız.E benimki de erkek.Dolayısıyla kıza hepimiz bişiler alıyoruz, kız bebek hevesimizi onda gideriyoruz.Tabak çanak takımı aldım, bebek aldım kocaman çok güzel ama o ne yaptı.Hiçbiriyle oynamadı.Diğer kuzenlerinin kamyonlarıyla oynadı.Bazı kızlar demek böyle oluyo:)))
benimki de 5 dk oynayıp sıkılıyo oyuncaklardan.ama cep telefonu,tv. vs. kumandası,pc,elektronik şeylere karşı ilgisi var kie çekmiş acaba :kedi:yerimseniben
koş safişim koşşş...vallahi benim eivmde de bir çok hasar gördü...alıştım eşyaya değer vermiyorum artık...sanırım bira da koruyamıyorum..

kızlar babaya erkekler anneye..

sın zamanlarda o kadar istiyor ki beni sıpa..geliyor eğiliyorum..arkasını dönüyor.kucağıma oturuyor bir de iyice yerleşiyor kucağıma ..elimi de tutup vücuduna sardırıyor..

sanırım bu dönemde bize daha çok düştüler..siz de farkettiniz mi böyle bir durum..eskiye göre daha fazla yanii
masa üstü pc ye reset atıvermiş babası pc deyken hem de kaydirigubbakcemile3çok seviyo gidip düğmelerine basıvermeyi,arkasından da oooo diyo kaydirigubbakcemile3
bugün yaprak dökümü var...heyecanla bekliyorum..ammaa artık reklamlarında herşeyi gösteriyorlar..safişim sen de takip ediyorsun değil mi
ayy tabii fadıl takipte şeklindeyim zemuszemusama içim soğudu resmen,nasıl güzel oldu ferhundeye :teytey:
selam kızlar ,
piraye ile beraberdik bugün ,kulalarınızı çınlattık duydunuzmu ? :)))
kankiler piroş ve meloş yine haylazlık peşindeydi ,peçeteler havlu kağıtlar havalarda uçtu ..parça pinçik ettiler ,bizde peşlerinde toplamakla meşguldük ..
arkadaşcağızımla da güzel bir sohbet etme şansım oldu ,yarın yine gelicek işi çıkmassa inşallah..

eeee siz naptınız bakim ,sadece zeynanın avatarını görme şansına sahip oldum ,o ne nan deli sexy yazmış bide tüüüü namıssız :))))
ooohh BULUŞCANLAR sizii :sm_cool:

yavrum hatun seksii zaten dee mütevazi aynı zamanda :nazar:

selam kızlar
aman ne koşturmacaydı bugün yaa oğlum çok kötüydü bütün gün uyudu uyandığı zamanda çok ağladı kuzum yaa
su içti geri uyudu hiçbişrey yemedi falan babaaneesi okudu onu akşama doğru baya okudu ama esneye esneye ağzıyırtıldı kadının uyuttuk gene
6da kalktı maşallah iyiydi yaa okunmak iyi geldi çok şükür hırıltısı falan var ama düne ve bugüne göre çok çok iyiydi
brnde hem maddi hem maneci olarak çok yorgun hissediyorumm kendimi gece uyuyamadım doğpru dürüs çok ağladı ateşlenir diye korktum hep bekledim
inşallah rahat uyur bu gece

maytapcım geçmiş olsun sarı kafaya ,düzelir yarına bişeyi kalmaz inşallahh..bende sanırım yatıcam kız uyuyalı epey oldu .

ay bi ben bi de misafirler kalmışız puhahahha
neyse bugün eylülü kontrole götürdüm boğazının iltihabı geçmiş ama kızarıklık hala devam ediyor dedi ateşi düştü çoook şükür maşallah diyim
ordanda anneme geçtim zaten geldik saat 11 de antibiyotiğini verdim bayıldı lokum
bende bi bakiim dedim ama giden gitmiş
maytabım geçmiş olsun canım tekrardan
vira vira sende hoşgeldin tekrardan aramıza dah sık takılırsan buraya bizi tanırsın avam takımıyız biz

günaydın kafamçokkarıştı
saat 4'den beri uyanığız çıldırmak üzereyim neden bu kadar ağladı neden bu kadar bağırdı anlamadım,
dün su çiçeği aşısı olduk acaba omu yaptı böle huzursuz ay delircem ya
hani bişi olmıcaktı yada hastamı oluyo acaba
ay bilmiyorum kafam çok karışık çok yorgunum :bbo:

Back
X