2008 Kasım Anneleri

günaydınnn
zeynacım aradı sabah cumartesi burda ya planlar yaptık:))
beni soracak olursanız bebeklerim çok iyiyim süper bi uyku çektim
kocişle de herşey aynıydı kiii
demin arabada beni işe getirirken dudağıma daldıı aaaa bende ittim (klasik türk sinemaları gibi:))))

Kızlar bişi soracam.Sizin tontişlerde yapıyo mu?Anıl gece uyanıyo, yatağında oturuyo, bazen ağlıyo ama yalandan.Sonra ben yat deyince yatıp sabaha kadar uyuyo.Sizinkiler yapıyo mu benzer bişi.Hergün yapıyo bunu.Arkadaşımın 2 yaşındaki oğlu gecede 4-5 defa kalkıp yataklarına geliyomuş.Arkadaşım elinden tutup odasına götürüyomuş.2 yaş sendromundan dolayıymış bu.Acaba benimkini tanımlayan bi sendrom var mı:))

güliiiiz burdasın gördüm kaçma hadi gel bişeyler yaz selam ver bari

ay ben bu face'den nefret etmeye başladım artık yaa sürekli hata veriyor bir işi iki saatte yapıyorum

günaydınnn
demin arabada beni işe getirirken dudağıma daldıı aaaa bende ittim (klasik türk sinemaları gibi:))))

Lavişim seni çok açık sözlü gördüm:)))olumunekankayizsmile

Kızlar bişi soracam.Sizin tontişlerde yapıyo mu?Anıl gece uyanıyo, yatağında oturuyo, bazen ağlıyo ama yalandan.Sonra ben yat deyince yatıp sabaha kadar uyuyo.Sizinkiler yapıyo mu benzer bişi.Hergün yapıyo bunu.Arkadaşımın 2 yaşındaki oğlu gecede 4-5 defa kalkıp yataklarına geliyomuş.Arkadaşım elinden tutup odasına götürüyomuş.2 yaş sendromundan dolayıymış bu.Acaba benimkini tanımlayan bi sendrom var mı:))

yasmin aynen yağmuru anlatıyorsun
gece çok değil de yeni uykuya dalmaya başladığında yapıyor bunu...
ağlıyor yalandan emzik veriyorum yatırıyorum sızıyor 5 dkdaaaguclubacismile
sanırım bizi yokluyorlarrrrrşakkıdı

günaydınnn

aaa itilirmi kız çok ayıp öyle yapıpta küslüğü uzatmaya ne gerek var zemuszemus

canım Eymen'de yapıor ama her gece değil zaman zaman sırf beni yanına çağırmak için yapıyor yalandan ağlıyor babası gitsede istemiyor ben gidiyorum hadi oğlum yat falan diyorum totosunu dönüp uyuyor bir daha amaç beni görmek
ben özlediği için yaptığı düşünüyorum bir sendrommu bilemiyorum :uhm:

bir de kızlar Eymen dün tam anlamıyla öptü beni epeydir öpüyordu zaten de böle yalar gibi dudağını değirip çekiyordu dün yanağıma bi yapıştı bölee resmen şaap diye öptü bir daha bir daha diye istedim durdum çok güzeldi babasını da öptürdüm çok hoş bişey yaa oda çıkan sesi çok sevdi öptü durdu kaydirigubbakcemile3Şeniz

vira vira hoşgeldin canım sende
çok güzel bi sayfaya geldin
bu arada kızının ismide çok güzelmiş
resimlerini merakla bekliyoruzzz

yasmin canım ne kadar kötü olurlarsa olsunlar onlarsız da çekilmiyor be hayat
dün gece eşim geldi beni aldı yatağımıza götürdü ama ne sarılıyor ne başka bişeyy
sabaha kadar öyle yattık
akşamdan içinde ukte kalmış demek arabada dalıverdi dudağıma:)))

aaa itilirmi kız çok ayıp öyle yapıpta küslüğü uzatmaya ne gerek var zemuszemus

canım Eymen'de yapıor ama her gece değil zaman zaman sırf beni yanına çağırmak için yapıyor yalandan ağlıyor babası gitsede istemiyor ben gidiyorum hadi oğlum yat falan diyorum totosunu dönüp uyuyor bir daha amaç beni görmek
ben özlediği için yaptığı düşünüyorum bir sendrommu bilemiyorum :uhm:

bir de kızlar Eymen dün tam anlamıyla öptü beni epeydir öpüyordu zaten de böle yalar gibi dudağını değirip çekiyordu dün yanağıma bi yapıştı bölee resmen şaap diye öptü bir daha bir daha diye istedim durdum çok güzeldi babasını da öptürdüm çok hoş bişey yaa oda çıkan sesi çok sevdi öptü durdu kaydirigubbakcemile3Şeniz

Canım bizde de aynı.Dün yemek istemedi akşam.Hadi oğlum dedim, kaşları indirdim ben tabi.Biraz yedi sonra ağzımı öpüyo:))Ben yelkenleri indiriyorum tabi.Hayatımdaki en güzel şey.Reklamları dizimde izliyo.PC de bişiler yapıyorum o oyuncaklarıyla oynarken, salondan kalkıp odaya geliyo başını dizime koyuyo.Arada ısırıyo da.Isırınca kızıyorum ama bi taraftanda mutlu oluyorumkaydirigubbakcemile4

Eymen'de de elleriyle tırmalama tarzı bişey yapıyor kızıyorum öyle yapınca ama kıyamıyorum sonra aslında kızacağımı biliyor çünkü yapıp yüzüme eğilip bakıyor kızacakmı diye acıyor oğlum flan diyorum yine yapıyor o zaman kızıyorum işte sonra oda üzülüyor bende tabi :çok üzgünüm:

Günaydınnnn
Viracım hoşgeldın kızının adı cok guzelmıs adıyla yasasınn yawrum benım

mmfcım ve zeynacım ogluslar hastaymıs gecmıs olsunnn

yasmıncım annecıgıne sımdıde gecmıs olsun ınsallah hayırlısıyla kurtulur teyzemız

Lavis kocan senı cok kırmıs oyle kocısı ıttırıverdıgıne gore ama boyle gırısımlerde bulunduguna gore yakındır barışmanız:kedi:

yasmın bende ıkı gun goremyecem bu demek oluyorkı rahatca aşkı mennu ızleyebılecemm

asortı sana ıyı eglenceler eylulde duzelmıs kuzum benımm dahada ıyı olur ınsallahh

Back
X