- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #56.101
yoksa çocuk psikiyatırına mı götürmem lazım fisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu dakka itibari ile aradım kayganamı ve çocuğum hala öleymiş
Allahım ne oldu bu meleğe ya çocuğum ne kadar usluymuş meğer benim haberim yokmuş
ya kızlaar size akıl danışmak istiyorum
ben yiğidi bi pedogaga götürmek istiyorum fakat nasıl anlıcam iyi bi pedegog olduğunu
Allahım ne oldu bu meleğe ya çocuğum ne kadar usluymuş meğer benim haberim yokmuş
ben yiğidi bi pedogaga götürmek istiyorum fakat nasıl anlıcam iyi bi pedegog olduğunu
hahahh demekki beyazmelekcimyasminim aynı işte eymen2de öyle yapıyor çok ta seviniyor oyun yaptım sanıyor
ıcırcım ayy bu çocuklardan korkulur valaa nasıl şaşırmışsındır :1shok:
mmmfcim çok sevindim memonun iyi olmasına ve nevresim işini de iyi düşünmüşün boşver devir süs püs devri değil
bu arada sana acayip kızgınım yaa cafende benim yapacaklarımı tasarılarımı kullanıyorsun deliriyorum ben para biriktirene kadar düşündüklerimi yapmış oluyorsun yüzde yüz aynı olmasadaklava: demekki zevklerimiz benziyor birbirine zemuszemus
ay ne güzel yalnız değilimmmfcım bızım salonda ve yatak odasının halıları ve koltuklarında polar ortulu cunkı elıne aldıgı bıseyı doke saca yıyor oturupta yemıyor herzaman temızlık yapamıyorum bızımkıde aynı sızın ev gıbı yanııı :hulya:
dunde mutfata corba yapıyordum salca kavonuzum elımden dustu yada esım agzını acık bırakmıs eylul ben ve mutfakta salca olmayan yer kalmadııı kaydirigubbakcemile3
üşeniyom yaa pc acaip yavaşlıyo cafeye girince bi yayınla diyorum inan 2 dakka sonmra çözülüyo pc donuyoIcırım geçmiş olsun.Aman tontişlere dikkat bu aralar.Ne yapacakları belli değil:))
Maytabım sen niye yemek yayınlamıyon bacım:))
canım parmak emme konusu buradaki psikolog bunun iyi olacağını söledi
bende okumuştum parmak emmek bi bozuklukmuş
bide çok hırçın ve herşeyden mutsuz bunun için diye düşündük
yanlışmıki fisfisfis
Ben geldimmmmmmmm..NE VA R NE YOK BURALARDAAAAAA
canım dunden berı kasıklarım agrıyor cısım gelıyor afedersın wc ye gıdıyorum az ve agrılı bısekılde yapıyorum ben sıstıt mı oldum yoksa
canım dunden berı kasıklarım agrıyor cısım gelıyor afedersın wc ye gıdıyorum az ve agrılı bısekılde yapıyorum ben sıstıt mı oldum yoksa
İdrar yolları enfeksiyonu olmuşsun.Özel mesajlarda reçete yazdım.O ilaçları al ve kullan. 1 Hafta sonra kontole gel.Bu benim branşım , dayanamadım yazdımdelikafaduldenlülülülülülü
Geçmiş olsun tontişim...