2008 Kasım Anneleri

şu dakka itibari ile aradım kayganamı ve çocuğum hala öleymiş
Allahım ne oldu bu meleğe ya çocuğum ne kadar usluymuş meğer benim haberim yokmuş

ya kızlaar size akıl danışmak istiyorum
ben yiğidi bi pedogaga götürmek istiyorum fakat nasıl anlıcam iyi bi pedegog olduğunu

canım ağrı kesici bi kaşık calpol verseler..
belki sakinleşir..
bide neden pedagoga götürmek istiyosun?
yani ben bi sorun olmayınca hiç düşünmedimCADIARZU

Allahım ne oldu bu meleğe ya çocuğum ne kadar usluymuş meğer benim haberim yokmuş

ben yiğidi bi pedogaga götürmek istiyorum fakat nasıl anlıcam iyi bi pedegog olduğunu

Zeynacım neden?Ya çocukların hepsi hemen hemen bu dönemler huysuzlar.Diş çıkarmaktalar..

canım parmak emme konusu buradaki psikolog bunun iyi olacağını söledi
bende okumuştum parmak emmek bi bozuklukmuş
bide çok hırçın ve herşeyden mutsuz bunun için diye düşündük
yanlışmıki fisfisfis

zeynacığım senin ve eşinin bebeklik dönemleri nasılmış
siz de yaramaz ve huysuzsanız bebekken maalesef genetik bebeklerimizde öyle oluyor
bir de erkek bebekler kızlara göre daha hareketli
sedalarda buluştuğumuzda melis ece ve piroş annelerinin dizlerinin dibinden ayrılmıyordu arda ve kaan ise sürekli hareket halindelerdi

yasminim aynı işte eymen2de öyle yapıyor çok ta seviniyor oyun yaptım sanıyor

ıcırcım ayy bu çocuklardan korkulur valaa nasıl şaşırmışsındır :1shok:

mmmfcim çok sevindim memonun iyi olmasına ve nevresim işini de iyi düşünmüşün boşver devir süs püs devri değil
bu arada sana acayip kızgınım yaa cafende benim yapacaklarımı tasarılarımı kullanıyorsun deliriyorum ben para biriktirene kadar düşündüklerimi yapmış oluyorsun yüzde yüz aynı olmasada :oklava: demekki zevklerimiz benziyor birbirine zemuszemus
hahahh demekki beyazmelekcim
mmfcım bızım salonda ve yatak odasının halıları ve koltuklarında polar ortulu cunkı elıne aldıgı bıseyı doke saca yıyor oturupta yemıyor herzaman temızlık yapamıyorum bızımkıde aynı sızın ev gıbı yanııı :hulya:
dunde mutfata corba yapıyordum salca kavonuzum elımden dustu yada esım agzını acık bırakmıs eylul ben ve mutfakta salca olmayan yer kalmadııı kaydirigubbakcemile3
ay ne güzel yalnız değilim
polarlar var yeni çıktı tüylenme yapmıyo ama ondan kullanma en iyisi nevresim dediler burdakiler

Icırım geçmiş olsun.Aman tontişlere dikkat bu aralar.Ne yapacakları belli değil:))

Maytabım sen niye yemek yayınlamıyon bacım:))
üşeniyom yaa pc acaip yavaşlıyo cafeye girince bi yayınla diyorum inan 2 dakka sonmra çözülüyo pc donuyo

bende cevabı bekliyorum çünkü fatihi götürmem gerekiyo

canım parmak emme konusu buradaki psikolog bunun iyi olacağını söledi
bende okumuştum parmak emmek bi bozuklukmuş
bide çok hırçın ve herşeyden mutsuz bunun için diye düşündük
yanlışmıki fisfisfis

Ben biraz beklemeni öneririm.Daha çok küçük.Ben parmak emen çok gördüm.Tırnak yemek vb.Kuzenim vardı parmağını emerek uyurdu.Ama bebekken.

ya canım herzaman mı parmagı agzında yoksa bazı durumlarda mı yapıyor bırde sen ıse basladıktan sonramı bu durum oldu ???
off amma soru sordum dımıı ???

canım dunden berı kasıklarım agrıyor cısım gelıyor afedersın wc ye gıdıyorum az ve agrılı bısekılde yapıyorum ben sıstıt mı oldum yoksa

İdrar yolları enfeksiyonu olmuşsun.Özel mesajlarda reçete yazdım.O ilaçları al ve kullan. 1 Hafta sonra kontole gel.Bu benim branşım , dayanamadım yazdımdelikafaduldenlülülülülülü

Geçmiş olsun tontişim...

Daha çok küçük zeynacım oğlun şu an için parmak emme çok sıkıntılı bir durum değil aslında.O yüzden mücadele etme çocukla bu konuda..Çünkü o içinden gelen bir dürtü.

Ama ilgisini başka yönlere çekebilirsiniz,daha çok oyun oynayın onunla,yalnız değil beraber oyuncaklarıyla filan oynayın,daha çok sevginizi gösterin eminimki çok seviyorsunuz ama bunu mümkün olduğu kadar gösterin ona.Şu an tek ihtiyaçları sevgi onların aslında.Birlikte geçirdiğiniz zamanı daha kaliteli hale getirin..

canım dunden berı kasıklarım agrıyor cısım gelıyor afedersın wc ye gıdıyorum az ve agrılı bısekılde yapıyorum ben sıstıt mı oldum yoksa

benim babaannem ona yakarsidik der:)) tuğlayı ısıtıp üstüne oturur.maydanoz kaynatıp içer ama olmazsa olmaz her şeyde mutlaka aspirincez içer:))) kendi böyle konuşuyor bir görseniz çok tatlı:))

Evet canım muhtemelen sistit.eğer şu an çok şiddetli değilse ÇoK su iç.eğer düzelme olmazsa yarına dek ilaç kullanman gerekir..:hulya:

İdrar yolları enfeksiyonu olmuşsun.Özel mesajlarda reçete yazdım.O ilaçları al ve kullan. 1 Hafta sonra kontole gel.Bu benim branşım , dayanamadım yazdımdelikafaduldenlülülülülülü

Geçmiş olsun tontişim...

Ooooooooo bişi demiyorum sana yasminnnnnnn:hulya::hulya:

Back
X