2008 Kasım Anneleri

ay toplantım var saat 12de eşim de evde çocukla aramış ben namaza gideceğim çocuk ne olacak diye soruyor gidemezsin dedim benim gelmem mümkün değil ee geçen haftada gidemedim diyor, haftayada hızlandırma dersleri var osaatte yine gidemeyeceğim diyor ee napabilirim dedim anneni ara erken glsin dedi annemi aradım oda bi yere gitmiş hemen dönmem mümkün değil buradan diyor
ayy deli edecekler beni yaa birinin sofuluğu tutar namaz kılacam diye tutturur, diğeri gezenti saati gelmeden gelmiyor ben böle ortada salak gibi kalıyorum kafamçokkarıştı

Slm kızlar oylar ıÇın thanks 9 numaranın kazanacaĞı aŞıkar bana gÖre Çok profesyonel geldı arkadaŞ gıtar mıkrofon vs bız ev ortamında Ölesıne bı Çekım yapmıŞtık aman neysem gerıde kalmııımmm desteklemeye devammmm mujuksss,
arada uĞrarım ardam hala hasta yavrum

tünaydınn şekerler
sedoşum dün de söyledim sana ama burdan da yazayım,kız insan yeni mi söyler yarışmaya katıldığını,geç öğrendiğim için maalesef 9 no ya verdim ben oyumu :gitme:
9 no nun internette dolaşmasını filan bilemiyorum ama bence o sütüdyoortamında hazırlanmış bir kayıt,amatörce evde hazırlanmış değil.neyse Sedacığıma vermek varken başkasına verdim ah seda ahh :mymeka:

beyazmeleğim çok dindar bir insan olmamakla beraber cuma namazına erkeklerin mutlaka gitmesi taraftarıyım her cuma eşime baskı yaparım o çoğunda gitmez ama şunu da çok iyi biliyorki ne zaman cumaya gitse işlerimiz yoluna giriyor.ama düzenli gitmesi lazım gitmiyor işte :mymeka:Eymenimi de götürsün o da alışsın şimdiden cumalara :))

Son düzenleme:
selam kılzar karnemiizi aldık
örtmen velilerinizde gelsin demiş napıcaktıbi,lmem içeride sokmadılar bahçeyede bahçe kapısınmda donduk donduk 11.30da geldim daha buzlarım yeni çözülüyo
düşüncesiz kadın servisle gider servisle gelir nedir yaani öylede oldu ben donduğumla kaldım

yasminimle konuştum annesi ameliyattaymış inşallah hayırlısıyla atlatır canım yaa sesi çok endişeli geliyordu Allah yadrımcısı olsun inşallah:teselli:

selam kızlar ben geldim
sedoşcum tabiki oyum sana ve fikrimi daha önce beyan etmiştim sana biliyorsun yolun açık olsun kocaman bir 2008 kasım anneleri var arkanda
ayyy sabah 9'da kuaföre bir girdim ancak çıkabildim ama olsun bu sefer tammm istediğim oldu çok gözel bi çikolta kahve

off canım çook sıkkın yaa insanın annesi ile kocasının arasında kalması ne kadar iğrenç bişe yaa
gerçi uyuz kocam haksız annem haklı çok moralim bozuk ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum
zeynacığım yeni saçın hayırlı olsun canım
yasmini de arayım bende inşallah hayırlısıyla çıkar annesi
ardaya geçmiş olsun sedacığım senide oylıcam 3 numara değil mi seda yanlış oylama yapmiim

sedacığım kasım 2009 annelerine de söyle istersen yarışmaya katıldığını onlarda dinleyip ay versinler 60-70 oy fark var birinci ile aranda onlar daha kalabalık
bizim sayımız az toplansan 35 kişi çıkar 2008 anneleri

selam kılzar karnemiizi aldık
örtmen velilerinizde gelsin demiş napıcaktıbi,lmem içeride sokmadılar bahçeyede bahçe kapısınmda donduk donduk 11.30da geldim daha buzlarım yeni çözülüyo
düşüncesiz kadın servisle gider servisle gelir nedir yaani öylede oldu ben donduğumla kaldım

yasminimle konuştum annesi ameliyattaymış inşallah hayırlısıyla atlatır canım yaa sesi çok endişeli geliyordu Allah yadrımcısı olsun inşallah:teselli:
hayırlı olsun karneniz cnm ama bu soğukta öğretmenin yaptığı tuhaf olmuş yani..,

selam kızlar ben geldim
sedoşcum tabiki oyum sana ve fikrimi daha önce beyan etmiştim sana biliyorsun yolun açık olsun kocaman bir 2008 kasım anneleri var arkanda
ayyy sabah 9'da kuaföre bir girdim ancak çıkabildim ama olsun bu sefer tammm istediğim oldu çok gözel bi çikolta kahve
ooh güle güle kullan cnm
off canım çook sıkkın yaa insanın annesi ile kocasının arasında kalması ne kadar iğrenç bişe yaa
gerçi uyuz kocam haksız annem haklı çok moralim bozuk ne yapacam nasıl olacak bilmiyorum
zeynacığım yeni saçın hayırlı olsun canım
yasmini de arayım bende inşallah hayırlısıyla çıkar annesi
ardaya geçmiş olsun sedacığım senide oylıcam 3 numara değil mi seda yanlış oylama yapmiim
ah canım benim seni çok iyi anlıyorum,hiiç karışma,kendiniz halledin,ne haliniz varsa görün de siz beni sevmiyorsunuz de

aman safişim nerde benimkinde o incelik bildiğin kazma özür mü dilicek sanki
kendi aralarında halledecek bir durumları yok zaten ikiside sölemez birbirine bana
bildiriyolar şikayetlerinisenağlama

anlıyorum tatlım bizde deöyle olur,birbirlerine bişi demezler,benim başımın etini yerler,bende ben karışmıyorum ne sıkıntınız varsa söyleyin birbirinize derim.ister küsün ister barışın derim.ben yıllarca çoooook çektiğim için,başka seçenek bırakmadılar bana,ne haliniz varsa görün diyorum

sağolun kızlart
kanka güle güle kullan canım saçoını karmı yağıyo orda kız merak ettm kazen yazmış iletisine
asorticim napıcan tatlım arada kalman kötü olmuş bencede bi sıkıntın varsa ona söyle de ikisinede ayy çokkötüdür eminim hiç yaşamadım böyle bişey çok şükür

Back
X