2008 Kasım Anneleri

varlığımla yokluğum çok belli olmuyor ama ben geldim..:((
kızımın karnesi bi akşam çıkışta verilecek dendi sonra öğretmen aradıki karneleri dağıttık isterseniniz göksuyu alabilirsiniz dedi..neyseki eşim okulun yakınındaydıda gittide aldı..
taktir aldı annesinin ilk göz ağrısı..
inşallah böyle devam eder:))

ben de evde çarık çorap giydiriyordum dışarıda ise babaannesinin gezer'den aldığı yumuşak tabanlı bir ayakkabı ile sarı converse'leri var çırt çırtlı onları giydiriyorum şimdi hem ayakları büyüdü bir numara büyük almak lazım hem de kalın tabanlı olsun istiyorum ilkbahara kadar giysin diye

Ben ayakkabı d...dan almıştım remo..Güzel memnunum şimdilik..

ben bot falan almadım bu sene.evde olan çocuğa bot gerek yok bence.öyle ucuz ayakkbıda giydirmek istemem ayağı tombul zaten tabanında problem falan olmasın diye.Paqpa almıştım bebeshoptan kırmızı hala oluyo ayağına zaten yepyeniler onları giydircem şimdilik.

kızımın karnesi bi akşam çıkışta verilecek dendi sonra öğretmen aradıki karneleri dağıttık isterseniniz göksuyu alabilirsiniz dedi..neyseki eşim okulun yakınındaydıda gittide aldı..

Hoşgeldin hilalcim.Neden öyle diyorsun,anlamadım tatlımbilmiyorumkismile

Başarıları daim olsun göksunun inşallah canım..a.s.a.s.

önemli değil canım neşelen biraz diye yazdım canım arkadaşım
anıla ve sanada geçmiş olsun kaynanandamı kalıcaqk bu gece

Sağol canım.Hastanede teyzem var annemin yanında.Ben kalırım dedim gece.Yok senin bebeğin küçük ben kalırım dedi.Akşam bakacaz canımcım..

Beyazmeleğim akşam hastaneye gidecem çıkışta.Anıl sabah uyanınca ben vardım yanında.Nasıl mutlu uyandı.Sonra hastaneye gideceğim için hazırladım ve eşime vermek istedim.Babaannesine götür hadi babası dedim.Hayır anlamında başını sallıyo, babasına da gitmek istemedi.Nasıl durur bensiz bilmiyorum:(((

hılalcım maasallah kızına
senın ıslerın yogun dıye hatırlıyorum canım

ben de evde lcw den aldıgm tabanlıklı corapları gıydırıyorum
dısarı cıkarken de ortopedık ayakkabı ama oyle bot falan degıl
bıleklerını saran bır ayakkabı bıldıgımız
zaten arabayla gıdıp gelıyor hergun hıc yurumuyor dısarıda
bızı bahara kadar ıdare eder sanırım

sabahları ben evden çıkarken ev ahalisi uyuyor oluyor..bu nedenle sabahları bi problem olmuyor..
fakat akşamları annemlere gidiş saatim biraz uzasın aysu o kadar rahatsız oluyormuşki anlatamam..
biliyorlar artık ne zaman gideceğimizi ne zaman geleceğimizi..

bu arada bir hafta izin aldım..pazartesinden itibaren yokum..evden benim canavarlar izin verirlerse görüşebiliriz yoksa hepiniz kendinize iyi bakın ve beni özleyin:))
sakın ha sakın unutmayın ama...

İyi tatiller hilalcim..

Ben de tatil istiyorum ama şöyle tek başıma bi tatil.

Yapayalnız kafa dinlemek,kitap okumak ,müzik dinlemek,gezmek bekarlıktaki gibi..

Gerçi oğluşum olmadan yapamam aklım kalır özlerim ama işte hayal sadece..Gerçek olmayacak bi hayall.

yasmınım hosgeldın canım benım teyzen kalıcakmıs annenın yanında bence o kalsın anıl daha kucuk yawrum benım tekrar gecmıs olsun senı hıc yanlız bırakırmıyım kankammolumunekankayizsmile

hılalcım hozgeldınn tebrık edıyorum hılalcımm masallahha.s.

İyi tatiller hilalcim..

Ben de tatil istiyorum ama şöyle tek başıma bi tatil.

Yapayalnız kafa dinlemek,kitap okumak ,müzik dinlemek,gezmek bekarlıktaki gibi..

Gerçi oğluşum olmadan yapamam aklım kalır özlerim ama işte hayal sadece..Gerçek olmayacak bi hayall.

ah ahh nerde ogunler hayal olduuuuuu cıtoss boshayallersmile

hılalcım ıyı tatıller canım
ben de kafamı dınlemek ıstıyorum ama mumkun olmuyor tabıı

bırınden beddua mı aldım bılmıyorum kı
bana allahım ceza olarak verdı bu salak aıleyı
tansıyonum tavan yapmıs durumda yıne

Back
X