2008 Kasım Anneleri

özetle pesssss :roflol:
yarın ıstanbuldan bir arkadaşım gelecekti uçaklar iptalmiş sanırım haberlerde dinledim
hava böyleyken hakikaten çıkamyın yola cnm

günaydın şekerlerim
kızlar saat 5'de çıktık yola
hiç bişi yok yollarda allaha şükür yağmıyorda
şu an gerededeyiz kahvaltı yaptık
görüşürüz şekerler

gunaydın canlarım
zeynacım gule gule gıt canım allah kaza bela vermesın laviişe selam soyle
ayyy eylulde aynı seyı yapıyor ıslak mendılle yuzunu kulagını agzını sılıyor sonra dıger mendılı alıyor kızıncada sebek gıbı sırıtıyor :emir_bebek:
sapiş eylulde heryere dokuyor suyu elıyle sılıyor sonra agzına alıyor demek butun cocuklar aynı zemuszemus

Yoğunluktan canım, ara sıra girmeye bile fırsat bulamadım kaç zamandır.
Şimdi de bir şey bekliyorum iş yerinde, çıkmadan önce boş vakit buldum hadi bi bakıyım dedim.

Bu aralar Bengisu çok kötü bir huy edindi. Biberonundan su dökmeyi öğrenmiş. Yerlere biberon suyunu fışkırtıp fışkırtıp el yüz yıkıyor. Yıkanmaya falan da bayılıyor ama bu huyu biraz kötü oldu. Üst baş kuru kalmıyor... Şimdi bu huyunu untturmaya çalışıyoruz cimcimeye.

Sizden ne var ne yok?

canım hoşgeldin iyi ettin her zaman bekleriz
aynı huy bizimkinde de vardı onun için damlatmayan suluk almıştım slikon uçlu onu da delmiş nasıl becermişse topu topu iki dişi vardı o ara, sonra o daha sert aızlıklı damlatmayan suluklardan aldım çok memnunum istediği kadar oynasa da bişey olmuyor, diğer biberonlarıyla falan dökecek bişey bulursa safişin yaptığı gibi baktım doydu oyuna geçti hemen alıyorum elinden dikkatini başka şeylere yönlendiriyorum

ya bu kız var ya ıslak mendil paketine aşık bariz bırakmıyor ya bi de içindekileri çıkarıp tek tek
yanına yığıyor dağ gibi sonra içine geri koymaya çalışıyor ama beceremiyor iki paket ıslak mendilim
heba oldu onun yüzünden delü yaa cık cık cık:olmaz: yapıyo bide bana

maymun yaaa cık cık cık mı yapıyor :roflol:
Okyanusda parmağını sallıyor bize ve kendince kelimeleri sıralıyor :)
benimki ıslak mendilleri direkt ağzına sokuyo bulduğu yerde

ıh evet sizdekilerden bir tane de bende var hemen birini çıkarıp ağnıza atıyır o ağzındayken dierlerinden tepecik oluşturuyor kaydirigubbakcemile3 ben gidip iş üstünde basınca da aaa-aaaa diyerek şaşırmış numarası çekiyorakannehir hani kim yapmış bunları böyle hesabı biz şaşırınca aa-aaa diyoruz yaa maymun bunlar yaa kaydirigubbakcemile3

aman işte beni aşırı derecede sinirlendiriyor az önce telefonda çok fena tartıştım kızlar heran anneme gidebilirim

kız o ne demek kır dizini otur evinde gidecekse o gitsin sana ne oluyor dün akşam fırsat bulupta giremedim merak ettim de noldu diye bugün msn e gelirsen haber ver şekerim opuyorumnanaktan

günaydın şekerlerim
kızlar saat 5'de çıktık yola
hiç bişi yok yollarda allaha şükür yağmıyorda
şu an gerededeyiz kahvaltı yaptık
görüşürüz şekerler

ohh ne güzel valla harika yaa iyi yolculuklar canımcım tekrardan

Eylülcüğüm biraz geç olacak ama görüldüğü üzere hemen söyleyeyim canım Zeyna yola çıktı :roflol:

canım maytabım iyiyiz merak etme yoldayız osmancıka az kaldı hava çok karlı buralar ama yol açık Allaha şükür
lavişi aradım bakalım çok uzun olmasada 1-2 saat görüşeceğiz inşallah

ayyy kızlar dün çok komik bişi oldu
benim oğlanın bir tane 1 bir tanede 2 zayıfı var dedim ya
ayyy yok gızlar meğer 2 tane 4'ü varmış gerisi 5
ben salak nası baktıysam karneye bide işkence planları yaptım kuzuma

canım maytabım iyiyiz merak etme yoldayız osmancıka az kaldı hava çok karlı buralar ama yol açık Allaha şükür

ay zeyna sana inanmıyorm 4leri nasıl 1 olarak görmeyi başardın yaa tebrik ederim arkadaşım süpersin
oğluşunun da günahını aldın boş yere, ama nete fazla takılma konusunda fikrini değiştirme bence notlarını düşürmese de zaten sağlıklı bişey değil, belli sınırlar olması gerek

deliyaa bende şaşırdım 3.sınıfta çocuğun nasıl 2 zayıfı olur diye
:roflol:

ay zeynam mesajı yazdığında elektriklerimiz gitmiş biz donma modunda takılıyoduk evde alt kat sobalı ama gözüm yemedi çocukları çıkarmaya uçardık valla kapıya bisigara içmeye çıktım ağaçlar bile devrilmekle devrilmemek arasında gidip geliyo ayy Allah sokaklardakilere yardım etsin biride benim kocam ayy gelseydi biranönce araba bakmaya gidicekti fatihe kalsın yaa araba maraba sonra bakar bu havada gidilmez
bütün geceuyuyamadım zaten rüzgarın sesinden bi rüzgar esiyo evin biyerinden giriyo biyerinden çıkıyo camlar çift cam ama bu rüzgara karşı koyamıyo valla korkuyorum eyvahedigeldismile

ay maytabım kopardın beni yaa çocuğa behlül haznedar yazmış :roflol:
bi kerem benim memom behlülden daha yakışıklı annesi :dilcikar:

kız herkes aynı şeyi söylüyo behlüle benziyo behlüle benziyo bende espriolsun diye yazdım yoksa o yağlı kafadan yakışıklı olduğunu biliyom kaydirigubbakcemile3
ama yeni saç acaip yakışmış kerataya

ay ev sallanıyo yaa yıkılmayız demi çok korkuyom yaa

ayy bende korkarım rüzgardan gökgürültüsünden falan uğultu olursa esnasında oda korkutur kapıyı pencereyi kapat çıkma bi yere otur evinde artık
bizim evde 7. kat rüzgar olunca uçacaz sanıyorum bir uğultu oluyor fırtınalar kopuyor aşağıya iniyorum dershaneye gitmek için bakıyorum aşağıda azıcık bir rüzgar ya var ya yok karaya indik nihayet diyorum :roflol:

kız herkes aynı şeyi söylüyo behlüle benziyo behlüle benziyo bende espriolsun diye yazdım yoksa o yağlı kafadan yakışıklı olduğunu biliyom kaydirigubbakcemile3
ama yeni saç acaip yakışmış kerataya

off sorma allah sahibine bağışlasın

Back
X