2008 Kasım Anneleri

nan zeyna tüm gece aklımdaydın vallahi senin yüzünden garip garip rüyalar gördüm delüüm
iyi olmana sevindim bebeğim allah yolunuzu açık etsin
neyse dün akşam uyuz geldi şu şölemiydi bu bölemiydi gibi yalandan sorular soruyor konuşmaya çalışıyor
yemek yapmıştım yer misin falanda demedim öle aç aç yattı sanırım koltuğun üzerinde uyumuş kalmış
hiç kalk demedim üzerini örtmedim ışığı kapatmadım gittim odama kapımı kilitledim yattım uyudum
hala çook kızgınım annemi arayıp gönlünü almadan barışmayacağım kesinliklee
neyse eylül uyudu temizliğimi yaptım nohut yemeğim pişti bulgur pilavım pişti kendimi çook hızlı gördümm

safişim bu arada yanlış yazmışım pozitif değil negatifmiş. B RH- kan grubu.
anladım canım,negatif kan biraz zor gibi yine de söyleriz tabi herkese.benim 0RH+ eşimin ARH+
nan zeyna tüm gece aklımdaydın vallahi senin yüzünden garip garip rüyalar gördüm delüüm
neyse dün akşam uyuz geldi şu şölemiydi bu bölemiydi gibi yalandan sorular soruyor konuşmaya çalışıyor
yemek yapmıştım yer misin falanda demedim öle aç aç yattı sanırım koltuğun üzerinde uyumuş kalmış
hiç kalk demedim üzerini örtmedim ışığı kapatmadım gittim odama kapımı kilitledim yattım uyudum
neyse eylül uyudu temizliğimi yaptım nohut yemeğim pişti bulgur pilavım pişti kendimi çook hızlı gördümm
hem hamarat hem asortik bu hatun maşallah yavyum :nazar:
Kızlar ben cıkıyorum eylul cok kotu oksuruyor doktora gotuurucem kuzumu
Herkese İyi tatiller
çok geçmiş olsun cnm,haberdar et bizi

ya oglum cıldırdı resmen
benı bılgısayar basına oturtmak ıstemıyor
dokundurmuyor bıle kendısı alıp kucagına heryerını kurcalıyor
mouse verdım elıne ama sınırden ekrana fırlatıyor
emzırmem bıle sakınlestırmedı sıpayı anneannesıyle pencereden kar yagısını ızlıyorlar ama bana cok kızgın hala

herkese merhaba.çağanı uyuttum geldim.birazdan pazara gidicem.annemin gelmesini bekliyorum.havada buz gibi dışarısı bembeyaz.iyice kapanıp kaldık eve.yavrum kapıya gidip baş baş yapıyo ama götüren yok.

hayydaa balıkesir'e de kar yağar mıydı yav bende coğrafya sıfır kafamçokkarıştı

beyazmelegım ve safısım merhaba canlar
yasmının annesının daha ıyı olmasına cok sevındım

asortıe umarım sabaha kadar duzeltmıssınızdır durumları canım

miniğim sen sükunetini koru canım her ailesine kızdığında eşinden çıkaracak olursan sinirini sizin ilişkiniz açısından kötü olur
ana-baba-kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz

kızlar burada kan arayanlar için falan bi bölüm vardı sanırım.neresi olduğunu bilen varmı?annanem pazartesi günü kalp ameliyatı olcak izmir ege üniversitesinde kana ihtiyacımız var.akraba olmaması gerekiyomuş.bulmaya çalışıyoruz.belki yazarsam bi faydası olur diye düşündüm.

ah canım geçmiş olsun o topik nerede bilmiyorum inşallah hemen bulunur lazım olan kan sağ salim olur ameliyatını bizi de haberdar et mutlaka
bu arada kitap aldın mı KPSS için

burası acaİp yaa kızaĞını kapan gelsİn acaİp yaĞıyo ve Şİmdİden heryer bembeyaz

yaa bende kar istiyorum yaa burada tık ypk yağarsa yağmur yağıyor özledim valla bembeyaz görüntüyü,oynamasını vs...:çok üzgünüm:

hımm fena acımazsızsın valla bravo ben mümkün değil dayanamam oda dayanamaz o yüzden bizim küslüklerimiz hiç o kadar sürmüyor :asigim:
msN' e gelsene kuşum

Kızlar ben cıkıyorum eylul cok kotu oksuruyor doktora gotuurucem kuzumu
Herkese İyi tatiller

ana nolduki ya neden öksürüyor acaba :uhm:

ya oglum cıldırdı resmen
benı bılgısayar basına oturtmak ıstemıyor
dokundurmuyor bıle kendısı alıp kucagına heryerını kurcalıyor
mouse verdım elıne ama sınırden ekrana fırlatıyor
emzırmem bıle sakınlestırmedı sıpayı anneannesıyle pencereden kar yagısını ızlıyorlar ama bana cok kızgın hala

onunla ilgilenmediğin için yapıyordur canım kıskanmıştır pc'yi

hayatım hoşgeldn, özletiyorsun kendini yaa

samsun çıkışından bildiriyorum hava 12 derece ve güneş pırıl pırıl resmen bahar havası
200 km kaldı sanırım
bei düşündüğünüz için çok teşekkür ederim kalplerimiz hep bir bun bilin

eylülüm aradı ben konuştum onla aşkım bebebeem falan kapadım teli kociş bozuk atıyooo
kim ooo neden öle dedin
delü mü ne gıcıkkkkk

beyazmelegım derdı kıskanclık degıl
kapattım bılgısayarı ama acmam ıcın bagırarak yerlere yatıyor
acıp kucagına koyacakmısım ve o salyalarını akıta akıta vuracakmıs ekrana ve tuslara
bunu ıstıyor mudahale edınce de atıyor kendını yere

gel oglum oyun oynayalım, emzıreyım, pencereden bakalım vs bunların hıcbırını kabul etmıyor

zeyna yolunuz acık olsun canım
yolculugunuzun ıyı gecmesıne sevındım

esınde bır yerde haklı canım
muhabbetının sevıyesını bılmıyorlar dırekt kıskanıyorlar

dusunsene esın erkek arkadasına gorusme sonunda tamam canım bebegım dese sen de huylanırsın bu durumdan

az önce zeyna ile konuştum ,samsundaymış ,yollar açıkmış ,ayran içmiş uyumuş :)) aradığımda yeni uyanmıştı :)) selamı var ..

burda hava çok kötü ,gece balkonda karı seyrettim ,çok güzel yağıyordu aslında ama ürkütücüydü idışardaki insanları düşündüm ,dua ettim ,hayvanları düşündüm kedileri kuşları :(( allahım hertürlü nimetin afetinden korusun bizleri..

Back
X