- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #56.521
caganguck gecmıs olsun canım
sağol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caganguck gecmıs olsun canım
cagancuk gecmıs olsun canım
burası acaİp yaa kızaĞını kapan gelsİn acaİp yaĞıyo ve Şİmdİden heryer bembeyaz
Kızlar ben cıkıyorum eylul cok kotu oksuruyor doktora gotuurucem kuzumu
Herkese İyi tatiller
anladım canım,negatif kan biraz zor gibi yine de söyleriz tabi herkese.benim 0RH+ eşimin ARH+safişim bu arada yanlış yazmışım pozitif değil negatifmiş. B RH- kan grubu.
hem hamarat hem asortik bu hatun maşallah yavyumnan zeyna tüm gece aklımdaydın vallahi senin yüzünden garip garip rüyalar gördüm delüüm
iyi olmana sevindim bebeğim allah yolunuzu açık etsin
neyse dün akşam uyuz geldi şu şölemiydi bu bölemiydi gibi yalandan sorular soruyor konuşmaya çalışıyor
yemek yapmıştım yer misin falanda demedim öle aç aç yattı sanırım koltuğun üzerinde uyumuş kalmış
hiç kalk demedim üzerini örtmedim ışığı kapatmadım gittim odama kapımı kilitledim yattım uyudum
hala çook kızgınım annemi arayıp gönlünü almadan barışmayacağım kesinliklee
neyse eylül uyudu temizliğimi yaptım nohut yemeğim pişti bulgur pilavım pişti kendimi çook hızlı gördümm
çok geçmiş olsun cnm,haberdar et biziKızlar ben cıkıyorum eylul cok kotu oksuruyor doktora gotuurucem kuzumu
Herkese İyi tatiller
herkese merhaba.çağanı uyuttum geldim.birazdan pazara gidicem.annemin gelmesini bekliyorum.havada buz gibi dışarısı bembeyaz.iyice kapanıp kaldık eve.yavrum kapıya gidip baş baş yapıyo ama götüren yok.
beyazmelegım ve safısım merhaba canlar
yasmının annesının daha ıyı olmasına cok sevındım
asortıe umarım sabaha kadar duzeltmıssınızdır durumları canım
kızlar burada kan arayanlar için falan bi bölüm vardı sanırım.neresi olduğunu bilen varmı?annanem pazartesi günü kalp ameliyatı olcak izmir ege üniversitesinde kana ihtiyacımız var.akraba olmaması gerekiyomuş.bulmaya çalışıyoruz.belki yazarsam bi faydası olur diye düşündüm.
burası acaİp yaa kızaĞını kapan gelsİn acaİp yaĞıyo ve Şİmdİden heryer bembeyaz
nan zeyna tüm gece aklımdaydın vallahi senin yüzünden garip garip rüyalar gördüm delüüm
iyi olmana sevindim bebeğim allah yolunuzu açık etsin
neyse dün akşam uyuz geldi şu şölemiydi bu bölemiydi gibi yalandan sorular soruyor konuşmaya çalışıyor
yemek yapmıştım yer misin falanda demedim öle aç aç yattı sanırım koltuğun üzerinde uyumuş kalmış
hiç kalk demedim üzerini örtmedim ışığı kapatmadım gittim odama kapımı kilitledim yattım uyudum
hala çook kızgınım annemi arayıp gönlünü almadan barışmayacağım kesinliklee
neyse eylül uyudu temizliğimi yaptım nohut yemeğim pişti bulgur pilavım pişti kendimi çook hızlı gördümm
Kızlar ben cıkıyorum eylul cok kotu oksuruyor doktora gotuurucem kuzumu
Herkese İyi tatiller
ya oglum cıldırdı resmen
benı bılgısayar basına oturtmak ıstemıyor
dokundurmuyor bıle kendısı alıp kucagına heryerını kurcalıyor
mouse verdım elıne ama sınırden ekrana fırlatıyor
emzırmem bıle sakınlestırmedı sıpayı anneannesıyle pencereden kar yagısını ızlıyorlar ama bana cok kızgın hala
selam kızlar