- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #60.101
Miras davası mı kııı?İnşallah gönlünce olur herşey..
ya ben bu çocukla napıcam ya ,koltukların tepesinde bütün gün ,aşağı inmedik çekmece kalmadı ,boşalmadık dolap içi kalmadı ,kızınca da bana bağırıyo ,acayip sinirli sıkıyo kendini kıpkırmızı oluyo ,ses telleri yırtılcak valla ..
maytapcım hadi hayırlısı canım duacınım ,sonuçları bildir ..
maytabım o işin her ne ise hayırlısyla olsun inşallah...
derincim doğum günün kutlu olsun nice senelere..
inşallah o pürüzlerde bir an evvel kalkar ortadan caım benim istediğin gibi olur herşey
oile
aa mehmet akifmi yürüdüü ben görememişimm gözün aydın maytabımm:))
merhaba kızlar
mmfcım gozun aydın memo yuruyormus hayırlı olsunn
zeynacım allah sıfasını versın ama bebeklerde luyor sanırım delık allahım yardımcıları olsunn gecmıs olsun
ınatcı bır tane de bızım evde var
cok yoruyor ama dıkkatı dagıtmak gerekıyor
ben pek basarılı olamıyorum ama calısıyorum
zeyna gecmıs olsun canım bebıse
ınsa allah tez vakıtte ıyılesır
mmf ınsa allah ıstedıgın gıbı sonuclanır bekledıgın olay canım
sağolun kızlar valla allah reazı olsun hepinizden insanın böyle dostları olsunbizizmki de karışık yiyor kahvaltısını ama artık bıktı yemiyor bazen ayrıda veriyorum ama o zman tükürmek kolayına geliyor ben de yarın krep denicem içinde var yumurta nasılsa ordan alır ihtiyacını cumarteside omlet yaparım yer inşallah
zeynacım geçmiş olsun inşallah çok kötü deildir durumu allah şifa versin
maytapçım sende ne haber bekliyorsan tez zamnda istediğin iyi haberler gelir umarım
miras evimiz mahkemelik biliyorsunuz bugün mahkeme vardı abimde bende gitmedik yarınsabah gidip sonucu alıcam bakalım hayırlısı
eve bi talip var arsaya daha doğrusu bi market b.m çokta güzel bi kira teklifleri var herkesi ihya eeder hayırlısı inşallah olur ama mahkemelik yer bakalım ne çıktı mehkemeden sonuç
hayırlısı yaa çok yıprandım bu meseleden artık Allaha bıraktım
bi laf vardırya mevla görelim neyler ....
Allah acil şifalar versin inşallahpazartesi günü dayımın torunu oldu
4 sene sonra oldu hemde çok beklediler
kalbinde 2 tane delik varmış biri karaciğere giden taraftaymış
çok kötü oldum mafoldumben Allahım acil şifa versin
ilik çok faydalı diye biliriz ama bizim doktorumuzda aynısını dedi etin kendisi bende blendırdan geçiriyorum etin suyuyla sonra çorbasına katıyorumbana doktorumun ilikmiş kemikmiş bunlar değil önemli olan etin kendisi demişti.eti pişirip ezip kendisini yemesi gerek dedi suyunu değil dedi.her çorbaya kırmızı et mutlaka koyuyorum ben.sonra süzgeçten geçiriyoruz işte hepsini birden.geçen gün kayınvalidem üşenmiş rondoda yapayım demiş.tam oturtmamış rondom yalama olmuş( kaç senelik şeyimi bozdu .
çok fazla alıntıyapmamışımdır inş:)