2008 Kasım Anneleri

Miras davası mı kııı?İnşallah gönlünce olur herşey..

ya ben bu çocukla napıcam ya ,koltukların tepesinde bütün gün ,aşağı inmedik çekmece kalmadı ,boşalmadık dolap içi kalmadı ,kızınca da bana bağırıyo ,acayip sinirli sıkıyo kendini kıpkırmızı oluyo ,ses telleri yırtılcak valla ..

maytapcım hadi hayırlısı canım duacınım ,sonuçları bildir ..

maytabım o işin her ne ise hayırlısyla olsun inşallah...
derincim doğum günün kutlu olsun nice senelere..

inşallah o pürüzlerde bir an evvel kalkar ortadan caım benim istediğin gibi olur herşey

oile

aa mehmet akifmi yürüdüü ben görememişimm gözün aydın maytabımm:))

merhaba kızlar
mmfcım gozun aydın memo yuruyormus hayırlı olsunn
zeynacım allah sıfasını versın ama bebeklerde luyor sanırım delık allahım yardımcıları olsunn gecmıs olsun

ınatcı bır tane de bızım evde var
cok yoruyor ama dıkkatı dagıtmak gerekıyor
ben pek basarılı olamıyorum ama calısıyorum

zeyna gecmıs olsun canım bebıse
ınsa allah tez vakıtte ıyılesır

mmf ınsa allah ıstedıgın gıbı sonuclanır bekledıgın olay canım

bizizmki de karışık yiyor kahvaltısını ama artık bıktı yemiyor bazen ayrıda veriyorum ama o zman tükürmek kolayına geliyor ben de yarın krep denicem içinde var yumurta nasılsa ordan alır ihtiyacını cumarteside omlet yaparım yer inşallah

zeynacım geçmiş olsun inşallah çok kötü deildir durumu allah şifa versin

maytapçım sende ne haber bekliyorsan tez zamnda istediğin iyi haberler gelir umarım
sağolun kızlar valla allah reazı olsun hepinizden insanın böyle dostları olsun
miras evimiz mahkemelik biliyorsunuz bugün mahkeme vardı abimde bende gitmedik yarınsabah gidip sonucu alıcam bakalım hayırlısı
eve bi talip var arsaya daha doğrusu bi market b.m çokta güzel bi kira teklifleri var herkesi ihya eeder hayırlısı inşallah olur ama mahkemelik yer bakalım ne çıktı mehkemeden sonuç
hayırlısı yaa çok yıprandım bu meseleden artık Allaha bıraktım
bi laf vardırya mevla görelim neyler ....

pazartesi günü dayımın torunu oldu
4 sene sonra oldu hemde çok beklediler
kalbinde 2 tane delik varmış biri karaciğere giden taraftaymış
çok kötü oldum mafoldumben Allahım acil şifa versin
Allah acil şifalar versin inşallah
bana doktorumun ilikmiş kemikmiş bunlar değil önemli olan etin kendisi demişti.eti pişirip ezip kendisini yemesi gerek dedi suyunu değil dedi.her çorbaya kırmızı et mutlaka koyuyorum ben.sonra süzgeçten geçiriyoruz işte hepsini birden.geçen gün kayınvalidem üşenmiş rondoda yapayım demiş.tam oturtmamış rondom yalama olmuş:(( kaç senelik şeyimi bozdu .
ilik çok faydalı diye biliriz ama bizim doktorumuzda aynısını dedi etin kendisi bende blendırdan geçiriyorum etin suyuyla sonra çorbasına katıyorum

çok fazla alıntıyapmamışımdır inş:)

merhabalar mmmf herkesin gözünüzaydın memo yürümüş mesajını almışsın bi benim ki kalmış heralde görmedin
tekrardan gözünaydın
saatleri alacak arkadaşlar sanırım 3 kişiydi bana özel mesaj atarsa ona göre davranıcam
sanırım 3 kişiydi saatler 39 tl havale yaparsanız kargoyla gönderirim ptt kargo
saatede baktım içi de altın renginde kenarları öle taşlı

eylülcüm seninde bu konuda hassas olduğunu bilmiyordum bir daha da yazmam zaten hiç bişe
ne aldığımı ne fiyatını bu kadar rahatsız olacak bir durum yoktu bence her haltı paylaşıyoruz sonuçta
ben kimse alamıyo ben alıyorum anlamında yazmadım benide az çok tanırsın konuşmuşluğumuz vardır herkeside tanıyorum en azından az çok ay neyse yaa moralimi bozmayayım şimdi yanlış anlaşıldım sanırım

Merhaba tÜm kasım annelerıne...
Uzun zamandır gıremıyordum gırdıĞımdede bıraz yazılanlara bakıp Çıkıyordum okul ev Çocuklar derken bazen nefes almaya fırsat bulamıyorum nerdeyse hıÇ boŞ vaktım yok oĞluŞ nerdeyse hıÇ uyumuyor eve geldıkten sonrada bacaklarıma yapıŞık yemekle ortalıĞı toplamakla geÇıyor Çok ÖzlÜyor doĞru dÜrÜst ılgıeneıyorum bıle yavrumla Çok yoruluyorum bazen Çok bunaldıĞımı dÜŞÜnÜyorum ama sevgılerı yok mu her tÜrlÜ yorgunluĞu alıp gÖtÜrÜyor ...
Tek bıldıĞım sızlerı Çok ÖzledıĞım umarım her"ke

merhabalar mmmf herkesin gözünüzaydın memo yürümüş mesajını almışsın bi benim ki kalmış heralde görmedin
tekrardan gözünaydın
saatleri alacak arkadaşlar sanırım 3 kişiydi bana özel mesaj atarsa ona göre davranıcam
sanırım 3 kişiydi saatler 39 tl havale yaparsanız kargoyla gönderirim ptt kargo
saatede baktım içi de altın renginde kenarları öle taşlı
sağol canım atlamışım kusura bakma yoksa sen atlanıcak hatunmusun bidenemmmŞeniz
eylülcüm seninde bu konuda hassas olduğunu bilmiyordum bir daha da yazmam zaten hiç bişe
ne aldığımı ne fiyatını bu kadar rahatsız olacak bir durum yoktu bence her haltı paylaşıyoruz sonuçta
ben kimse alamıyo ben alıyorum anlamında yazmadım benide az çok tanırsın konuşmuşluğumuz vardır herkeside tanıyorum en azından az çok ay neyse yaa moralimi bozmayayım şimdi yanlış anlaşıldım sanırım
canım üzülme seninle ilgili bi durum yok biz seni biliyoruz sonuçta iyi niyetli olduğunu biliyoruz canım
Merhaba tÜm kasım annelerİne...
Uzun zamandır gİremİyordum gİrdİĞİmdede bİraz yazılanlara bakıp Çıkıyordum okul ev Çocuklar derken bazen nefes almaya fırsat bulamıyorum nerdeyse hİÇ boŞ vaktİm yok oĞluŞ nerdeyse hİÇ uyumuyor eve geldİkten sonrada bacaklarıma yapıŞık yemekle ortalıĞı toplamakla geÇİyor Çok ÖzlÜyor doĞru dÜrÜst İlgİeneİyorum bİle yavrumla Çok yoruluyorum bazen Çok bunaldıĞımı dÜŞÜnÜyorum ama sevgİlerİ yok mu her tÜrlÜ yorgunluĞu alıp gÖtÜrÜyor ...
Tek bİldİĞİm sİzlerİ Çok ÖzledİĞİm umarım her"ke
ecemimcimnerelerdesin canım yaa valla özledik seni a.s.

nan asorti kırmıyım kafanı ,tanıyoruz heralde seni ,ben bunu yazarken burdan kimseyi kasdetmedim ,aklıma bile gelmedi ,ben sadece o uyuz kadından bahsettim ,karakterini de sevmem onun zaten ,öylesine anlattım ,sen niye üstüne aldın bende bunu anlamadım ,

evet hassasım bu konuda ,ben istanbulun en uç semtinde yaşıyorum ve buraya bağlı 49 tane köy var ,ve bu köylerde yardıma muhtaç yoksul çok insan var ,biz burda bazı arkadaşlarla ve valilikle işbirliği içinde köylerdeki yardıma muhtaç ailelere yardım yapıyoruz ,ve oradaki çocukları ve kadınları bizzat ben görüyorum ,o kadar zor şartlarda yaşıyorlarki ,ve bende bu kadın gibi aldığı şeylerle hava atan tiplere kılım ..tepkim sadece buna idi ..

lütfen arkadaşlar germeyin gerilmeyin avamlar gerilmezzzz

dişim ağrıyo ince ince sanırım kaçış yok bir yerden başlamam lazım ama nerdeennnnn

dilokscum güliz test yapmadı ayın 15'inde yapacak ve hep birlikte 2. hamişimiz için sevineceğiz

sağol zeynacım..ben ondan önce yapayım bari

2 gün geciktim..dün sabah çift çizgi gördüm ama doğrumudur bilmiyorum..yarın sabah tekrarlayayım..

sağol zeynacım..ben ondan önce yapayım bari

2 gün geciktim..dün sabah çift çizgi gördüm ama doğrumudur bilmiyorum..yarın sabah tekrarlayayım..
gerçekten miii
çok sevindim dilokscum çok sevindim
Allah gönlüne göre versin inşallah gönlünün muradını gör ama lütfen yarın sonucu hemen ama hemen yapar yapmaz yaz özellikle beni merakta bırakma
hihoyyyt

zeynacım :)))sağol cnm..ama emin olamıyorum..
son 4 ayım hep gecikerek geçti..
2 gün 4 gün 7 gün 1 gün hep geciktim..
hatta testte silik çıkmıştı fln.

şimdi de emin olamıyorum..dr a da gidemiyorum..babamız eve zor geliyor..ama koyu çıktı bakalım yarında koyuysa birşeyler var dicem..

ilginç olan bu ay değerlendiremedik..ayrıca bu ay nadasa çekmiştinm kendimi..istememeiştimm bu ay..eğer varsa kısmöete daha çok inanacağım

babamız sızdı tuna dolanıyor geçmişe bakamıyorum ama mmmf im senin bir haber beklediğini okudum ..gece ayrıntılı okurum..şimdiden hakkında hayırlısı olsun canım

dilokscum hem çift çizgi hemde koyu öylemi ,çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun inş...

bende geciktim hemde tam tamına 14 gün :))) ama bende öyle bir ihtimal yok ,ama neden olamıyorum onu da merak ediyorum ,bu pazaretsi jinekoloğuma bir görünmem lazım sanırım ,allah korusun başka bişey olmasın birde ..korkarım ben böle şeylerden ..

dilekcim hadi gözünaydın çift çizgi ve koyu ise vardır bişeyler bence.. yarın sonucu yaz buraya..
eylülüm adetlerin düzenli ise bazen hava değişimi yada stres geciktirir demişti doktorum.. öyle bişey olmasın..
bu arada 2008 annelerinde ikinciler yavaş yavaş yola çıkmaya başladı hee hadi hayırlısı olsun isteyenlere..
diziyi seyrtettim len bu ednan ne salak hala göremiyormu iyi denk geldi dansın üzerine.. onlarda bir alem o kadar kişinin içinde sarmaş dolaş dans ediyorlar dedikodularıda kulaktan kulağa yayılırken..
pissss behlülll seni kara kaçanlar kovalasın emi...

Son düzenleme:
dilokscum hem çift çizgi hemde koyu öylemi ,çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun inş...

bende geciktim hemde tam tamına 14 gün :))) ama bende öyle bir ihtimal yok ,ama neden olamıyorum onu da merak ediyorum ,bu pazaretsi jinekoloğuma bir görünmem lazım sanırım ,allah korusun başka bişey olmasın birde ..korkarım ben böle şeylerden ..

eylül ben de korkarım..aslında nazlının dediği gibi arada bir hava değişiminden normal ama 14 gün biraz fazla..heleki adetlerin düzenliyle..

bekletme bence..yaşımız ilerledikçe düzenler değişmeye başladı..ayy off
umarım önemsiz bir şeydir cnm

nazlıcım lavişim teşekkür ederim..bakalım..hayırlısı olsun diyorum..

Back
X