2008 Kasım Anneleri

beyazımmeleğim dönüşmez canım dicem ama kocana bağlı o da valla bu sefer 1 saat sürermiş sen bayılmış bi halde ne komik olur nan delüü:roflol:aldığın şeylerle birlikte 1 saat uğraşırsın artıkın
sende pek bi çabukmuşsun maşallah normalde erkekten sonra ya da aynı anda şe olman gerek ama sen maşallah çok hızlısın canıım boşa demioz kızım sana adult die

canım genellikle aynı anda oluyor zaten, hatta böyle gündüzleri falan şaaparsak o benden oluyor gündüzleri konsantre olamıyorumda kaydirigubbakcemile3 ama bazende ben önce oluyorum gerçi ondan sonrası çok uzun sürmüyor artık eşim zaten ben olayım diye kendini ayarlıyor sanırsam :kedi: ay yine açıldı benim tutulasıca çenem ne var ne yok döktük ortaya ohaoldumsmile
ama yine de deneyesim var o rötardan geçen gün eşime de dedim oda tmm deneyelim dedi zemuszemus

ohaaa diyorum sevgili arkadaşım sana ve susuyorum önünde saygı ile

kız niye oha dedin şimdi bana neettim ben yine

ay bu arada oğluşumu unutmuşum söylemeyi

oğlum dedesi ve ananesiyle deve güreşine gitti kızlar gerçi ilk gidişi değil bayılıyor böyle şeylere havada güzel götürdü dedesi o yüzden

selam güzel kasım anneleri,
sevgililer gününüz kutlu olsun..
ben dünde dediğim gibi evdeyim oğluşlar uyuyor.. kociş çalışıyor akşam 8,30da gelir anca..
öğlen 12,30da çıktı ne o kutladı ne ben zaten sevmez sevgililer gününü.. doğla olarak hediyede almadık dün kek yapacaktım bugün yapıyorum üzerine kremşanti onun üzerinede renkli şekrden bir kalp yaparız olur biterrrrr..
ama kociş yarın evde hem maaş günü hemde alışverişe çıkacağız..

Son düzenleme:
Ya bu kk nin saatinde problem var o yazdigim 12 civariydi burada 15 gibi gorunuyor.

yaptik kahfaltimizi bi güzel,esime dedimki sevgililer günün kutlu olsun!t cevap aynen su oldu,

saol hayatimda bugünmü sevgililer günü?evet hayatim bu¨gün heryerde afisler var görmedinmi

dedim,yoooo vallahi billahi bugün oldugunu bilmiyordum isimin gücümün arasinda

onumu farkedicem!

uzatmamin anlami yok dimi daha ne diyimki ben adamin haberi bile yok.

benim tontisler uyudu biraz cay keyfi yapayim bari.

melegim hizina hayran kaldim yavrumm :)

sağol çileğim opuyorumnanaktan artık bunlar için de teşekkür ediyoruz vay halime benim kaydirigubbakcemile3

bende senin kocişi tebrik ediyorum şaşkınlığından dolayı hadi doğum günü vs.. gibi bişeyi unutsa anlarım yav bu unutulurmu her yerde yazıyor adamlar bar bar bağırıyor
hani kutlamak hediyeleşmek arzuya göre biz de mesela geçen sene hediyeleşmedik sözel olarak kutladık sadece zaten ben ankaradaydım geçen sene bu zamanlar ama bu sene içimizden geldi aldık hediye değişiyor yani illede hediye olacak illede kutlanacak diye bir şart yok
ben bir doğum günümde bir de evlilik yıldönümünde hediye yada kutlama yada ikisi birden farketmez kaydirigubbakcemile3 beklerim onun dışındaki günlerde olsada hoş olmasada
şansımızdan bu sene hem yılbaşı hem sevgililer günü vs... hediyeli geçti geçen sene ikisini de kutlamamıştık hediyeli olarak
onları geçtimde bugünün sevgililler günü olduğunu farketmemesi ilginç hakkaten yoğun saınırım temposu bu aralar adamcağızın

ayy safişim çok duygulandım yaaa ne günlerden geçtik geldik buralaramafoldumben

bu arada Eylül gözümden kaçmadı sen zamanında kızını Atatanem'in oğlu Batu'şa kertmişin bir de ben senin kızı isteyince naz yaptın, h.mine'ninkini isteyihnce de kötü kaynana oldum piii sana asıl kötü kaynana sen mişin bee alsanaalsanasmile

selam kızlar oğluşum dün akşamdan beri çok kötü dün misafirlerim geldi mert e yemek yedirmiştim bizde bir kustu ama her taraf battı çıktı biz ilk önce telaşlanmadık çünkü mert hep kusan bir çocuk die ama sonrasında gene kustu çok fena allah ev kalabalık zaten herkez konuşur yok doktoru ara onu yap bunu yap neden oldu niye oldu falan kafam allak bullak oldu valla neyse uyutttuk sonra ama 1.00 de uyandı ve sabaha kadar uyumadı daha sonra geç uyandı ve kahvaltısını güzelce yaptı yawrum tam sevindik iyi die ama bir ishal başladı ardı arkası kesilmiyor kıyafetler batıyor falan devamlı soy ardından şimdide yine kusma başladı off napıcam şaşırdım baştan aşağı soyuyoruz devamlı
doktoru aradık su az az verin bir ande vermeyin dedi pirinç haşlayın yoğurtla karıştırın dedi yapıcaz yarında geçmezse ilaç vericem dedi niye oldu bilmiyorm dün evden dışarı çıkmadık bugünde öle
inaşşalh biran önce geçer çünkü yawrum çok yıprandı bizimde sevgiller günü kusuk ve bok temizlemekle geçti gitti onlar iyi olsunda inşallah yarına devam etmez ben tek başıma o kusukları temizleyemem asla çünkü çok miğdem bulanıyor

Saphira'da Ev Buluşması krikoş canım sen bunları farketmedin sanırım
bu arada noldu Merte çok geçmiş olsun.Patates haşla canım,tuzla yedir.Ben öyle yaptım bizimkine..Çok iyi geliyor,midesini bastırıyor tuzlu tuzlu,bir de suyu niye azar azar vereceksiniz anlamadım.Bol su içecek ki sıvı kaybı fazla olmasın.Süt içirme ayran içir.Bide peynir ekmekte içini bastırır.Yni yakın zamanda yaşadığımız için biliyorum.Bizbunları uyguladık ama ilaçta verdi doktor,onu da kullandık

selam kızlar oğluşum dün akşamdan beri çok kötü dün misafirlerim geldi mert e yemek yedirmiştim bizde bir kustu ama her taraf battı çıktı biz ilk önce telaşlanmadık çünkü mert hep kusan bir çocuk die ama sonrasında gene kustu çok fena allah ev kalabalık zaten herkez konuşur yok doktoru ara onu yap bunu yap neden oldu niye oldu falan kafam allak bullak oldu valla neyse uyutttuk sonra ama 1.00 de uyandı ve sabaha kadar uyumadı daha sonra geç uyandı ve kahvaltısını güzelce yaptı yawrum tam sevindik iyi die ama bir ishal başladı ardı arkası kesilmiyor kıyafetler batıyor falan devamlı soy ardından şimdide yine kusma başladı off napıcam şaşırdım baştan aşağı soyuyoruz devamlı
doktoru aradık su az az verin bir ande vermeyin dedi pirinç haşlayın yoğurtla karıştırın dedi yapıcaz yarında geçmezse ilaç vericem dedi niye oldu bilmiyorm dün evden dışarı çıkmadık bugünde öle
inaşşalh biran önce geçer çünkü yawrum çok yıprandı bizimde sevgiller günü kusuk ve bok temizlemekle geçti gitti onlar iyi olsunda inşallah yarına devam etmez ben tek başıma o kusukları temizleyemem asla çünkü çok miğdem bulanıyor

ay canıım geçmiş olsun kuzuma noldu yediği bişey mi dokundu acaba :uhm: sana da allah kolaylık versin hamile halinle misafirle uğraşıyorsun bir de bu çıktı üstüne inşallah düzelir yarına kadar :Saruboceq:

Back
X