2008 Kasım Anneleri

Hmm arsa mı dükkan değil miydi maytapım?

Maytabım boş arsa bu değil mi?Nasıl kiraya vereceksiniz ki?
arsanın üzerinde annemlerin evi var müstakil o yıkılacak zaten eski çelik konsorsiyonmu ne öyle bişeyden yer yapılacakmış arsayı kiralıyoruz adamlar binayı kendi yapıyo
teşeşkkürler tatlım minnacıkları korusun rabbim

ne olduğunu bilmiyorum kira ne kadardır bilmem ama 600 3 e bölünüyor ya düz hesap ama yüksel alçal oyunuda oynayabiliriz daha fazlaya mı kiralanır dediğin yer daha aza mı?
az oldu krikocum biz 3000lerden bahsediyoz kıı :))3000 bana birden az gibi geldi annemlerin hemen yanı 5 sene önce 4000den kiraya vermiş b.me dükkan kendine ait şuanki fiyatı düşünemiyorum ama huzur vermiyomuş ev sahibi napıyosa zaten sevmem o herifi
neyse biz arsa olarak vericez 3000 desekmi adamda hiç sır vermemiş siz karar vericeksiniz demiş
daha büyük abimle konuşcazx puff o girerse bu pazarlık işine direk 10binden açar adamı kaçırır o yüzden en son onun haberi oılucak şukadara kiralamak istiyolar dicez :)

[COLOR="Red"[COLOR="Red"]ASOCUM [/COLOR][/COLOR]sağol canım evet hayırlısı

ayy gittim fotoğraf makinasında ki resimlerle videoları cd ye attırıyım dedim fotocuya adam atmış
ne kadar dedim 25 tl dedi:1shok:yuh demişim yanlışlıkla pardon dedi e yuhh dedim
adam hiç sesini çıkarmadı abartmış yaa naptıysa sanki karttan alıp cd ye aktardı sanki sadece
elime almış bulununca almak zorunda kaldım ama çok zoruma gitti ya 25 tl olduğunu duyunca
adamla kavga etsen bi dert etmesen bi dert ya neyse dedim aldım geldim bi de ucuz yapıo toptan resimleri falan bastırıyoz die ona götürüyoz bi dahada götürmem dicem ama normal mi acep kızlar yaa

krıko gecmıs olsun kuzuna canım

yasmın hakkınızda hayırlısı olsun canım

mmf hadı bakalım hayırlısı ama bence bır emlak komısyoncuyla gorusun once
bakalım onlar ne fıyat bıcecekler

arsanın üzerinde annemlerin evi var müstakil o yıkılacak zaten eski çelik konsorsiyonmu ne öyle bişeyden yer yapılacakmış arsayı kiralıyoruz adamlar binayı kendi yapıyo

az oldu krikocum biz 3000lerden bahsediyoz kıı :))3000 bana birden az gibi geldi annemlerin hemen yanı 5 sene önce 4000den kiraya vermiş b.me dükkan kendine ait şuanki fiyatı düşünemiyorum ama huzur vermiyomuş ev sahibi napıyosa zaten sevmem o herifi
neyse biz arsa olarak vericez 3000 desekmi adamda hiç sır vermemiş siz karar vericeksiniz demiş
daha büyük abimle konuşcazx puff o girerse bu pazarlık işine direk 10binden açar adamı kaçırır o yüzden en son onun haberi oılucak şukadara kiralamak istiyolar dicez :)

[COLOR="Red"[COLOR="Red"]ASOCUM [/COLOR][/COLOR]sağol canım evet hayırlısı

Canım emlakçılara filan sordunuz mu?Tanıdık olan varsa diyorum..

Hmm üzerine dükkanı kendileri yapacak çelik konstrüksiyondan o zaman..Dur bakyım dur bakıyım kaç isteseniz..bence 3 milyar oldukça az bir rakam maytabım.6 milyar 3 e çok güzel bölünür çok da şık olur hani:roflol:

dılekten haberı olan var mı
sonuclarını alacaktı ne durumda acaba

bır de azo ve julı hıc gelmez oldu artık
benım kacırdıgım bır gelısmemı var acaba

estel karaborsa zaten ondan haberdar olan varmıdır onu da bılmıyorum

Hmm üzerine dükkanı kendileri yapacak çelik konstrüksiyondan o zaman..Dur bakyım dur bakıyım kaç isteseniz..bence 3 milyar oldukça az bir rakam maytabım.6 milyar 3 e çok güzel bölünür çok da şık olur hani:roflol:

valla kesinlikle çok şık olur eşim bile diyoki 2 versinler kişi başı evde yatarım çalışmam aa dedim deliye bak sana koklatırmıyım la ben paramı
ulen ne kayserilisin haa diyo
bana dedim iyi davran altın yumurtlayan tavuğa dönüşcem yakında inşallah kesmezsin beni toplu alayım diyerekten-tatlicadiarzu-

şaka biyana emlakçılara sormak lazım galbaa du bakiim tanıdık varmı düşüneyim az

miniğim banada öle geldi nan valla bariz kazıkladı ama onunla kalır artık
bir dahada bişey götürmem :umursamaz:zaten kendi kaybetti bu zamana kadar eylülden beri yani en az 1200 adet foto bastırmışım bak
daha geçen 100 tane bastırdım tanesini 30 krş.tan yaptı ki ucuz gibi geldi bana amaan ya ne bilim bi dahada götürmemalsanaalsanasmile
bu kazık bana yeterlimafoldumben

615 m2 cadde üzeri fsm köprüsünün beykoz yolu üzerinde ama burası fazla gelişmemiş olduğundan kellü imarı fazla yok yani villa arazisi olarak geçiyo

canım emlakcılar daha ıyı bılırler tabıı ama bahsıne gore 9.000 tl cok buyuk bır para degıl verılebılır

ya da soyle anlatayım kadıkoyde amcamın dukkanı var 450 m2 ve trafıge kapalı cadde uzerınde bugunun parasıyla 15.000 tl teklıf ettıler bıze
ama vermedık baska bırıne verdık dukkanı ıkı yıldır zam bıle yapmıyor

kıralamanız halınde cok detaylı bır protokol yazın her yıl kac oranında zam yapılacagına daır, yaptıkları bınanın kıracılık anlasması fesh edıldıgınde hıcbır ucret talep etmeden arsa sahıbıne kalacagına daır vs.

ıyı bır deger bıcer komısyoncular hadı hayırlısı

yasmincim eşinin iş durumu hayırlı olsun
mmmfcim sizinde arsa işiniz hayırlı olsun ve gözünüz aydın :)
burada hava şahane bahar gibi,Okyanus 1 saat uyudu uyandı bi parka götüreyim bari onu.bu arada bende biraz hava almış olurum,beynime oksijen gitsin çünkü çok ihtiyacım var.Sevgililer günüm muhteşemdi! süper bir kavgaya daha imza attık eşimle.eski hallerimizden eser yok ne oldu bize böyle bilmyiorum ama bunun sonu iyi değil.Bugün omasa yarın olmasa 3 gün sonra kesin ayrılıcaz biz,sonumuzu görüyorum iyice.Olmuyor artık,mutsuzluk vermeye başladık birbirimize resmen.inanamıyorum bu hale geldiğimize.Herşeyi bırakıp onu tercih ettiğim adam bu mu diyorum,mutlaka bende sütten çıkma ak kaşık değilimdir.Çok üzgünüm kızım için,babasız büyüycek sanırım.Hiç istemezdim ama çocuk bizim kavgalarmıza şahit oluyo ve dün akşam biz tartışırken ağladı.Neyse içinizi karartmayayım.Bışeyler yedireyim de çıkalım sonra

mmfcim hayirlisi olsun canim,e bizide gör artik gelince yemekler senden:)))))))))

off yemeklerimi ayarladim tontisi uyuttum geldim.amma yorudum yahu.

krikocum ya çok geçmiş olsun çok zor canım yaaa
asortik bacım hakkaten kazıklanmışsın yaa ne kadar pahalı gerçektende bence de gitme artıkkk
bu arada havaleyi aldın mı canımmm?
maytabım bencede emlakçıya danış bebekimmm inş. iyi bi fiya verirler canımmm
yasmin bence de an hayırlısı eşin için sağlık olsun anılın ağlamasına çok üzüldüm be canımmm

saphira canım ya yapmayın böyle oturun konuşun yazık okyanusa ben annesiz büyüdüm öyle zor ki kardeşim annesiz kaldığında 3 yaşındaydı düşün çok kötü
toplayın kendinizi

Safişim kolay mı öyle ayrılmak filan bunları hiç getirme aklına.Ya bu deveyi güdecen ya bu deveyi güdecen başka yolu yok diye düşünürsen daha iyi olur ikiniz için de.çok ciddi sorunlar yoksa ortada tabii.

tünaydın ,

bizde güzel bir sevgililer günü geçirdik sevgilimle ..

yemek yedik ,sinemaya gittik ,akşamda arkadaşlarla buluşup caddeye gittik ,kurtlarımızı döktük bir eğlence mekanında ,orası yetmedi dönüşte kuruçeşmeye locca clube gittik ,sabaha karşı döndük tabi bitik vaziyette :))ama güzeldi arada yapmak lazım özel gün olması şart değil ..
OHHH ŞEKERİM BENDE DİYORUM İSTANBUL TARAFINDAN GELEN BU KURTLARDA KİMİN SENŞNMİŞ MEĞERRR
ÇOK SEVİNDİM EĞLENMENE HAK ETTİN NE ZAMANDIR

günaydın kızlar sevgililer gününüz güzel geçmiş allah içinize sindirsin benim oğlumun kusmaları devam etti isalide fazlalaşınca halsiz kaldı akşam acile kaldırdık kan aldılar yawrucuğumdan bide serum bağladılar 3 tüp ama okadar çok ağladı ki içim gitti o ağladı ben ağladım serum 2 saat sürdü ama hastaneyi birbirine kattı mert saat 1.00 di annemlere geldik direk çünkü kusması sürerse doktor geri getirin dedi eşim işe gidince ben gene annemlere düştüm
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ACABAGIDA ZEHİRLENMESİ FALANMI OLDU MERTCİĞE İNAŞŞALH EN KISA ZAMANDA ESKİ SAĞLIĞINA VE YEME ARZUSUNA KAVUŞUR

Maşallah ne güzel eğlenmişsiniz.Canım istedi bak.Ama nerdeee.Adını duyuyoruz biz ancak. Üniversitede giderdik canım.Oooof of ne günlerdi.Zenginsiniz anacım.Bizim koca bugün istifa edecekti işten:(((
YAVRUM SANA GAZOZ ISMARLAYAYIM MIIII :jeyyar:
kızlar selam neediyonuz yeni girdim eve okula çıktım dönüşte arkadaşıma kahvaltıya gittim çocuksuz dolaşmak gibisi varmı yaa döönüşte taksi bulamadım biraz yürüdüm yürürken bi dolu başladı sıçana döndüm bi saçak bulana kadar kafam delindi resmen takside geldide şükür atladım geldim hemen evime

kızlar b.m den haber gelmilş akşam arsaya bakmaya geliceklermiş tapuya falan bakıcaklarmış neyse de kiraya biz karar vericekmişiz ne desek çok uçmadan ama tatmin edici ve 3 e eşit bölünen bi rakam hadi toto oynayalım:)))
CANIM BEN GEÇEN SEFERDE DEDİM SANA 6.000 TL DE
3'E BÖL HEPİNİZ RAHAT EDİNKİ BENCE ONLAR 6.000'E BİLE UÇA UÇA FİTT OLURLAR

ayy gittim fotoğraf makinasında ki resimlerle videoları cd ye attırıyım dedim fotocuya adam atmış
ne kadar dedim 25 tl dedi:1shok:yuh demişim yanlışlıkla pardon dedi e yuhh dedim
adam hiç sesini çıkarmadı abartmış yaa naptıysa sanki karttan alıp cd ye aktardı sanki sadece
elime almış bulununca almak zorunda kaldım ama çok zoruma gitti ya 25 tl olduğunu duyunca
adamla kavga etsen bi dert etmesen bi dert ya neyse dedim aldım geldim bi de ucuz yapıo toptan resimleri falan bastırıyoz die ona götürüyoz bi dahada götürmem dicem ama normal mi acep kızlar yaa
:bbo: KAZIKÇILARRRRRRR

Back
X