2008 Kasım Anneleri

yasmincim eşinin iş durumu hayırlı olsun
mmmfcim sizinde arsa işiniz hayırlı olsun ve gözünüz aydın :)
burada hava şahane bahar gibi,Okyanus 1 saat uyudu uyandı bi parka götüreyim bari onu.bu arada bende biraz hava almış olurum,beynime oksijen gitsin çünkü çok ihtiyacım var.Sevgililer günüm muhteşemdi! süper bir kavgaya daha imza attık eşimle.eski hallerimizden eser yok ne oldu bize böyle bilmyiorum ama bunun sonu iyi değil.Bugün omasa yarın olmasa 3 gün sonra kesin ayrılıcaz biz,sonumuzu görüyorum iyice.Olmuyor artık,mutsuzluk vermeye başladık birbirimize resmen.inanamıyorum bu hale geldiğimize.Herşeyi bırakıp onu tercih ettiğim adam bu mu diyorum,mutlaka bende sütten çıkma ak kaşık değilimdir.Çok üzgünüm kızım için,babasız büyüycek sanırım.Hiç istemezdim ama çocuk bizim kavgalarmıza şahit oluyo ve dün akşam biz tartışırken ağladı.Neyse içinizi karartmayayım.Bİşeyler yedireyim de çıkalım sonra

Canım çok üzüldüm.Kıyamam ben Okiye.Böyle karamsarlaşma hemen.Oluruna bırak be canım.Bak ben anlatıyorum burda herşeyi ama evlatlarımız var.Bu gibi şeyleri 2 kere düşünelim tontişim..

saphiracim eminim bunlari dün gecenin verdigi sinirle yaziyorsundur,aksi taktirde acil karar vericek bi kadin diilsin bence.sakinlesince inaniyorum daha yumusuycaksin.

[ı]canım emlakcılar daha ıyı bılırler tabıı ama bahsıne gore 9.000 tl cok buyuk bır para degıl verılebılır[/ı]

[ı]ya da soyle anlatayım kadıkoyde amcamın dukkanı var 450 m2 ve trafıge kapalı cadde uzerınde bugunun parasıyla 15.000 tl teklıf ettıler bıze[/ı]
[ı]ama vermedık baska bırıne verdık dukkanı ıkı yıldır zam bıle yapmıyor[/ı]

[ı]kıralamanız halınde cok detaylı bır protokol yazın her yıl kac oranında zam yapılacagına daır, yaptıkları bınanın kıracılık anlasması fesh edıldıgınde hıcbır ucret talep etmeden arsa sahıbıne kalacagına daır vs.[/ı]

[ı]ıyı bır deger bıcer komısyoncular hadı hayırlısı[/ı]
valla maytapcım miniğin yazsından sonra 15 bile isteyebilirsniz süper seninki hayatta çalışmaz artık gül gibi yaşar gidersiniz
benide gör heeeeeeeee

burada hava şahane bahar gibi,okyanus 1 saat uyudu uyandı bi parka götüreyim bari onu.bu arada bende biraz hava almış olurum,beynime oksijen gitsin çünkü çok ihtiyacım var.sevgililer günüm muhteşemdi! Süper bir kavgaya daha imza attık eşimle.eski hallerimizden eser yok ne oldu bize böyle bilmyiorum ama bunun sonu iyi değil.bugün omasa yarın olmasa 3 gün sonra kesin ayrılıcaz biz,sonumuzu görüyorum iyice.olmuyor artık,mutsuzluk vermeye başladık birbirimize resmen.inanamıyorum bu hale geldiğimize.herşeyi bırakıp onu tercih ettiğim adam bu mu diyorum,mutlaka bende sütten çıkma ak kaşık değilimdir.çok üzgünüm kızım için,babasız büyüycek sanırım.hiç istemezdim ama çocuk bizim kavgalarmıza şahit oluyo ve dün akşam biz tartışırken ağladı.neyse içinizi karartmayayım.bişeyler yedireyim de çıkalım sonra
canım gene ne oldu ya
yapmayın öle ayrılık falan o kadar kolaymı
belliki bir dönem geçiriyorsunuz ama geçecektir sakin olun ve akışına bırakın ilişkinizi
ama ayrılık en son cümle olsun

asocum valla pahalı ,ne yapmışkı gerzek ,alt tarafı bi tuşa basmıştır yani ,ne kısayolcu insanlar var şu dünyada ..

kız maytap ,köşeyi döndün haa ,hadi hayırlı olsun tatlım .çok sevindim ..

saphiracım nasıl konuşuyorsun allah aşkına ,senki herşeyi göze alıp,onu tercih etmiş biri 8 yıl bir yastığa başkoymuş ,güzeller güzeli bir yavruya sahip bir çift ,böyle kolay olmamalı ..iyice konuşun bu durumu ..

Saphişim bişi sorucam.Cevap vermeyebilirsin.Maddi zorluk çekiyo musunuz?Ya bence kavgaların çoğu maddi sorunlar yüzünden çıkıyor.Şunu demek istiyorum.Eğer bu yüzden ise çözümsüz değil...

Sağolun canlarım desteğiniz için ama ben baya bir umutsuzlaştım artık.24 saati münakaşa etmeden geçiremiyoruz.Yasminim maddi sıkıntımız var canım maalesef ve eşim bundan çook çok çok etkileniyo.Anlıyorum onu ama o beni anlamıyor diye düşünüyorum.Anlatıyorum kendimi ma konuşamıyoruzki ilişkimiz hakkında zaten.hemen kavgaya dönüşüyo.Söylediği ilk laf senle konuşulmaz sen hemen kavga ediyorsun diyor halbuki aynı şeyi ben de onun için düşnüyorum.
Biz güneşi kaçırmayalım çıkıyoruz parka canlarım çok öpüyorum sizi ve çok seviyorum

burada hava şahane bahar gibi,Okyanus 1 saat uyudu uyandı bi parka götüreyim bari onu.bu arada bende biraz hava almış olurum,beynime oksijen gitsin çünkü çok ihtiyacım var.Sevgililer günüm muhteşemdi! süper bir kavgaya daha imza attık eşimle.eski hallerimizden eser yok ne oldu bize böyle bilmyiorum ama bunun sonu iyi değil.Bugün omasa yarın olmasa 3 gün sonra kesin ayrılıcaz biz,sonumuzu görüyorum iyice.Olmuyor artık,mutsuzluk vermeye başladık birbirimize resmen.inanamıyorum bu hale geldiğimize.Herşeyi bırakıp onu tercih ettiğim adam bu mu diyorum,mutlaka bende sütten çıkma ak kaşık değilimdir.Çok üzgünüm kızım için,babasız büyüycek sanırım.Hiç istemezdim ama çocuk bizim kavgalarmıza şahit oluyo ve dün akşam biz tartışırken ağladı.Neyse içinizi karartmayayım.Bışeyler yedireyim de çıkalım sonra

tatlım benim düşünme ne olur öle şeyler bence siz çok güzel bir çiftsiniz sadece kendinize biraz daha zaman ayırmanız lazım benim görüşüm çocuk doğduktan sonra yuvalar bozuluyor gerçekten onun sorumluluğu hastalığı derken anne babalar birbirlerini görmez oluyorlar başka şeyler ön planda oluyor herkez hayatına parmak sokma gücünü hissediyor nedense ama geçicek tatlm bunlarım hepsi geçicek oki biraz büyüsün aşkınıza zaman ayırmaya başlayın tekrardan bak aşık olduğun adam yeniden karşında sadece az biraz daha sabır tatlım güzel bir yemekte belki daha sakin ve net konuşursunuz bu konuları herşey tatlıya bağlanır inşallah

Son düzenleme:
eskiler söylüyor eskiden eşler birbirlerinin kahırlarını daha fazla çekerlermiş şimdi kimsenin kimseye tahammülü kalmadı sanki bugün gazetede yazıyor mutlu evliliğin sırları diye bir eş sinirli ise diğeri susacak o sinirlendiğinde öbürü susacak diye

yasminim yenimahallede malın birine yaptırdım işte yaptırmaz olaydım neyse ben bi soğuk su içeyim üstüne
zeyna sana hesep no yolladım msn adresine kk olan değilde dierine anlık ileti şeklinde nasılsa açarsın die almadın mı cicim yaw
sapişim canım benim ya çok zor bi durumdasındır eminim ama ne olacak böle hergün hergün ayrıca
ayrılmak gerçekten zor bi karar vermekten geçiyor benim görümcem ayrılıyor kocasından bi tane kızları var
ve bazı arkadaşlar bilio kocasının neler yaptığını kızları şuan öle kötü bi psikoloji içinde ki kaynım ablasını arıyo dior ki
antalyaya gelimde o nu bi güzel dövecem dio ablasına o da arkadan duyuyor ve benide götür dayı dio ne kadar
üzücü bir durum değil mi o yüzden ayrılmayı düşünrken bir kez de çocuk için dşünmek lazım canım
tamam başkaları mutlu olsun die de mutsuz bi hayat çekilmez ama kızını düşünerek davran canım kendinden önce onu düşün
eğer geri dönülmez bir hareket yapmadıysa
görümcemin kocası gerçekten geri dönülmez şeyler yaptı o yüzden ayrılıyorlar ama sanki görümcemden
bi özür dilese ne bilim bişe yapsa affedecekmiş gibi bi hali var o yüzden ayrılık kararını aklından çıkarmalısın tatlım
çok büyük bişey yaşanmadıysa

maddi sorunlara gelince de bir çoğumuz eminim bu dönemlerden geçmiştir ne demek olduğunu biliyordur
ama bi kapı kapatan rabbim bi kapıyı her zaman açıyor emin ol buna seni anlamaz erkekler çünkü
maddi imkansızlıkların kendinden kaynaklandığını bilir ve hep kendini suçlarlar aslında
bu içe dönüklğüde seninle dalaşarak dışarı vurmaya çalışır oysa o da biliyor neyin ne olduğunu senden her zaman
anlayış beklerler erkekler olabilir demeni beklerler ama ikinizde yıpranırsınız bu süreçte bence biraz sakin olup
düşünmeye ihtiyacınız var sizin en kısa zamanda da atlatırsınız inşallah ayrılıktan önce ne olursa olsun
onunla konuşmayı dene okiyide annene ya da bırakabileceğin birine bırak ve yalnız halledin konuyu canım

safişcim inşallah durumunuz düzelir canım gerçekten çok üzüldüm
ama hiçbişey çözümsüz değildir gerçekten ne badireler atlattık bizeşimle ne badireler ne üzüntüler maddi sorunlar ama hiçbi zaman bu adamı boşiimde annemin evine gidiim demedim
her evlilikte böyle şeyler oluyor ama dönemsel inan bana
çocuklar büğyüdü ele avuca sığmıyolar evde 24 saat dört duvar arasında çocuk bakıyoruz gerçekten hepimizin psikolojisi bozuluyo kocalar bizi anlamıyo bizde onları
sorununuzu tam olarak bilmiyorum ama bence çözümsüz bişey yoktur
küçücük kızını ve psikolojisini düşünmek zorundasın tatlım

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Asortie, cilekk+, çitos, eylül166, gulizgul, krikitos, LAVıNYA4134+, Minik Kalimero+, remedios, SAPHIRA, yasmin.28, zeyna+

eeee

ben de yemeklerimi yaptım...balkonu verandayı süpürdüm..yoruldum yaa.

safişim çok net konuşuyorsun ve bence sen bu ayrılma fikrine kendini alıştırmışsın ki çok rahat bahsediyorsun..

nerede mücadele,nerede anlayış..tabi sorunlar olacak tartışılacak...madem her konuşma tartışmaya dönüşüş
yor cnm konuşun bu durumu..

öaddi sorunlarda evde huzursuzluk çıkarır..umarım toparlarsınız da düzelirsiniz..acil karar verme cnm

Yazdiklariniza katiliyorum ama ben söyle düsünüyorum..

kimse icin kendini üzmeye mutsuz olaya degmez,

üzülüyorsan kurtarmaya calis olmuyorsada bitir bence,kimsenin seni üzmeye hakki yok.

cocugun icin saglikli bi ortam daha önemli ,anne baba herzaman bunu saglayamiyor.

Back
X