2008 Kasım Anneleri

kendi annem tatlım konuyu baştan anlatayım
ben anneme mertin hastalandığını söleme kimseye bide teyzemlerin teyze kızlarının lafını çekemem demiştim ama beni hiç dinlemdi malasef bugün komşu günü vardı gitmiş orda anlatmış bide bir e bin katmış annemden önce teyze kızları yukarıya çıktı ağzımdan laf almaya çılışıyorlar bende haberleri yok die yok bişey bir daha kusmadı falan dedim meğer biliyolarmış annem geldi ayy bir acındırmalar sanki mert öldürdüm ben torunuma bakamamış hasta etmiş falan da filanda birton laf teyze kızlarıda başladımı ben ne bişim anneymişim mert kusuyormuş ishalmişte ben ne biçim kadınmışım annemişimde çocuğumu hasta etmişim ben kallldım böle hasta bunlar yaaa onlar gittiler hopppp 5 dk sonra istanbuldaki teyzem aradı ondanda laf yedik hepsi annemin abartması görseniz sanki mert komada öle anlatıyor herkeze (allah korusun bu arada allahım yazma)ama gerçekten mertin neşeside sağlığıda yerinde sadece 2 defa kustu bide ishal oldu doktor ilaç bile yazmadı sadece bol bol su verin dedi oğlum kötü olsa ben bukadar sakin olabilirim sizce siz olabilirmiydiniz elimden gelen herşeyi yapıyorum inanın herkez evlatlarını korur kolar laf söyletmez ama annemin gözünde biz hep kötüyüz hep yetersiziz şişmanız çirkiniz okumadık lisede kaldık geri zekalıyız abartmıyorum bunlar böle artık ana kendimi ıspatlamaya çalışmaktan iyi yeterli olduğumu göstermekten yoruldum yıprandım ve pisikolejim bozuldu takmıyorum diyorum ama takıyorum takıyorum işte malesef takıyorum ve bu beni çok üzüyor yoruyor
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
safişim cnm ınsallah atlatırsınız sorun neyse.ama sunu dıyebılırım.araya ozlem gırınce degerler daha ıyı anlasılıyor gercekten.
bilmiyorum canım ya,kızlarda bu öneri de bulundu.Bir kaç gün annemde mi kalsam acaba iyi olur mu boshayallersmile
ya kılar acayıp bısı muthıs duygu bu oglum artık desteksız yuruyo.kendıne guvenı geldı.demınden berı yuruyo masallah zuzuma.acayıp oldum ya.
ayy maşallah kuzuyaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:gözün aydın tatlım koşturmalarınıda görürsün inşallah en kısa zamanda :nazar:

yağmurcum hoşgeldin..maşallah gözünaydın kuzu yürümüş..
günden bende nefret ederdim ama evlenince ilk oturduğum aprtmanda hep aynı yaşıt komşularımla aprt günü yapmıştık... iyi oluyordu gündüz biz çoşuyorduk akşam kocalarda geliyordu biz okey onlar tavla oynuyorlardı felan..
kirkitoscum annende geröekten iyi bartmış.. ama kızların dediği gibi annen sonuçta atsan atılmaz derler ya..
piroşum bende aynen senin gibi adam gelmedi diye meraklanıp yalnız hissediyordum telide kapalıydı şimdi geldi eve...
çileğim savaşın barcı arkadaşı olan kıllı adammı gıııı..

piroş iyi kociş gliyormuş çabuk gelir inş..
yağmurcum benimkininde başını kaşıyacak vakti yok bu aralar yoğun..Allahtan biz normal memur gibi değiliz iki gün çalış 3. gün evde oluyor ama oda bir gürültü patırtı geçiyor gidiyor..
nese sohbete doyum olmuyor yemeğini yediği için yemek yemiyor kociş bilg. bakacakmış bende dizimin başına geçiyorum gececi kalanlar olursa bir ara uğrarım..

valla bende sole bır felekten bır gece yasam kocısımle hehhehee.anam oglanda ızın vermıyo.adamcagız ıkı gunlugune gelıyo.sıpa bılmıs gıbı ıs ustune gıdecek sıra bangırdıyo.butun konsantre sıfır yane.bazen otelemı gıtsek ne yapsak dıyoz.ay ya annemlerde varya.bulusamıyoz ya bır turlu.

sağolun kızlar yorumlarınız için gerçektende atsan atılmaz işte annemdir saygılıyız bizde ama çok yıprattı yani beni herkez herşeyimi biliyor ve öyle kişiler biliyor ki arkamdan konuşan kınayan dedikodu yapan tipler yani senin yanında olup sana destek verecek insanlar değil anlattıkları kişiler
annem ben çocukkende böyleydi büyüdüm hala öyle sadece anlatıcakları değişti küçükkende altına yapar bu diyip bütün arkadaşlarımın yanında rezil ederdi beni hatta hiç tanımadığımız otobüste karşılaştığımız teyzelere bile anlatırdı anlatma amacı ne herkez ona vahhhh vahhhh çok yoruluyon sen kardeş vahh yazık haline ne çok yoruluyon desinler die işte benim annemde böle değişmez değişemez
ne annemden ne kayınalidemden yüzüm gülmedi biride aferim kızama ne güzel işler başardın sen demedi bana ben ona yanarım

eylül lazer mi yaptıracan nerene kaça fiyat aldın

yavrum henüz araştırmadım ,genital ve tüm bacak düşünüyorum ,göbek bölgemde de hafiften oluştu hamilelikte orayı da yaptırıcam..fiyat alırsam sölerim
olayı ayrıntılı olarak görüşelim yavrum
her zaman başım üstünde yeriniz var hihoyyyt

sağol yavrum görüşelim ..

Back
X