- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #61.041
bilmiyorumkismilealkisalkisalkis:asigim::asigim::asigim::asigim:gamyoncuiremsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirkendi annem tatlım konuyu baştan anlatayım
ben anneme mertin hastalandığını söleme kimseye bide teyzemlerin teyze kızlarının lafını çekemem demiştim ama beni hiç dinlemdi malasef bugün komşu günü vardı gitmiş orda anlatmış bide bir e bin katmış annemden önce teyze kızları yukarıya çıktı ağzımdan laf almaya çılışıyorlar bende haberleri yok die yok bişey bir daha kusmadı falan dedim meğer biliyolarmış annem geldi ayy bir acındırmalar sanki mert öldürdüm ben torunuma bakamamış hasta etmiş falan da filanda birton laf teyze kızlarıda başladımı ben ne bişim anneymişim mert kusuyormuş ishalmişte ben ne biçim kadınmışım annemişimde çocuğumu hasta etmişim ben kallldım böle hasta bunlar yaaa onlar gittiler hopppp 5 dk sonra istanbuldaki teyzem aradı ondanda laf yedik hepsi annemin abartması görseniz sanki mert komada öle anlatıyor herkeze (allah korusun bu arada allahım yazma)ama gerçekten mertin neşeside sağlığıda yerinde sadece 2 defa kustu bide ishal oldu doktor ilaç bile yazmadı sadece bol bol su verin dedi oğlum kötü olsa ben bukadar sakin olabilirim sizce siz olabilirmiydiniz elimden gelen herşeyi yapıyorum inanın herkez evlatlarını korur kolar laf söyletmez ama annemin gözünde biz hep kötüyüz hep yetersiziz şişmanız çirkiniz okumadık lisede kaldık geri zekalıyız abartmıyorum bunlar böle artık ana kendimi ıspatlamaya çalışmaktan iyi yeterli olduğumu göstermekten yoruldum yıprandım ve pisikolejim bozuldu takmıyorum diyorum ama takıyorum takıyorum işte malesef takıyorum ve bu beni çok üzüyor yoruyor
bilmiyorum canım ya,kızlarda bu öneri de bulundu.Bir kaç gün annemde mi kalsam acaba iyi olur mu boshayallersmilesafişim cnm ınsallah atlatırsınız sorun neyse.ama sunu dıyebılırım.araya ozlem gırınce degerler daha ıyı anlasılıyor gercekten.
ayy maşallah kuzuyaaya kılar acayıp bısı muthıs duygu bu oglum artık desteksız yuruyo.kendıne guvenı geldı.demınden berı yuruyo masallah zuzuma.acayıp oldum ya.
Aşkolsun kokosum senle neden ilgilenmeyimzeynaa artık benimle ilgilenmion eskisi gibi küstüm küsecem
eylül lazer mi yaptıracan nerene kaça fiyat aldın
olayı ayrıntılı olarak görüşelim yavrum
her zaman başım üstünde yeriniz var hihoyyyt