2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar bende ilk defa bu saate kadar uyudum şimdi uyandım daha hatta zeynep ceylin uyuyo nasıl olduysa dün gezmeye götürdüm onu arkadaşın 3 yaşında kızı vardı baya oynadılar onunla onada iyi geldi baya yoruldu herhalde hala uyanmadı

ay asortikim nasıl alışılıyor o uykusuzluğa zira ben hala alışamadım da çok uyusamda uykum var,az uyusam da,şöyle 3 gün yerimden kalkmasam doymayacağım sanki uykuya

günaydın kızlar bende ilk defa bu saate kadar uyudum şimdi uyandım daha hatta zeynep ceylin uyuyo nasıl olduysa dün gezmeye götürdüm onu arkadaşın 3 yaşında kızı vardı baya oynadılar onunla onada iyi geldi baya yoruldu herhalde hala uyanmadı

ayy ne güzel valla keşke bende evde olsaydım da uyusaydım mirmirmirmir

asortik hoşgeldin canım..
ben bugün biraz kötüyüm..romatizmam varya bu havalar beni baya rahatsız ediyor..
bu arada babam anju oldu çok şükür bişey çıkmadı..sadece tek damarda daralma varmış..ilaçla tedavi edecekler...

Geçmiş olsun dünürüm..Neyse ki çok rahatsız değilmişi baban.Ankara soğuğunda hepimizim kemikleri sızlıyo valla.Aynen canım..

kız 8 yıldır gitmedinde annenin yanına şimdi okyanus oluncamı gidecen..otur oturduğun yere...ben ablayım biliyosun döverim haa..( hep fırçayı senmi çekersinn) anladın sen benii :))))
canımm..şaka bi yana...bütün sorunları zamnla çözersiniz...bide düşünü düşünüp büyütme olaylarıı..artı bizim gibi erkeklerin ince olmasını bekleme..

gülizcim sanada geçmiş olsun canım atlamışım seni kusura bakma daha ayılamadım tam olarak
önmeli değil..minecimmm..tşkler..offf bu saate uyumuşsunuz...bende evdeolunca uyuyoz kızımla koyun koyuna...:)))
meleğimin dediği gibi 3 ay doğumdan önce olamk üzere tam tamına 18 aydır deliksiz bi uyku uyumadımm..çok özledim o eski günlerimi şöyle bi yatıp sabaha kadar deliksiz uyudğum günleriii

Saphişim tası tarağı topla bana gel kuzum.Ben çalışırım.Sen eve bakarsın.Bebelerimiz oynar ikisi.Gül gibi geçinir gideriz.Ben şutlarım kazmoskiyi.Sen bi evet de:))

kız 8 yıldır gitmedinde annenin yanına şimdi okyanus oluncamı gidecen..otur oturduğun yere...ben ablayım biliyosun döverim haa..( hep fırçayı senmi çekersinn) anladın sen benii :))))
canımm..şaka bi yana...bütün sorunları zamnla çözersiniz...bide düşünü düşünüp büyütme olaylarıı..artı bizim gibi erkeklerin ince olmasını bekleme..
Daha önce böyle bir sorunuuz yoktu ki tatlım,Okyanus olduktan sonra böyle oldu,çok sık kagva eder olduk ve tartışmaların şiddeti arttı.Ben kesinlikle biliyorum ki eşimdeki yetirememe düşüncesi onu kahrediyo,sinirini hep benden çıkartmıştır zaten huyu kurusun ama bu kez ben de onu teselli edebilcek psikolojide olamayıp tam tersine benim anlayış beklediğim bir dönemdeyim.Sürekli evdeyim 4 duvar arasında,günlerce kapıdan dışarı çıkmıyorum,oksijen bile almıyorum.Tek hayatım burası.Ben eskiden böyle değildim ki,çok faaldim.Yani ikimizinde anlayışa ve yardma ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz dolayısıyla birbirimize yardım edemiyoruz.Ama bunu sadece ben düşünüyormuşum gibi geliyor bana,eşim pek umursamıyormuş gibi.Bu gerçek mi yoksa beni daha fazla yaralamak için mi bilmiyorum artık.Hayırlısı canım ya ne diim artık

Back
X