- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #61.141
günaydın kızlar:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okyanus olunca herşey kökünden değişti çünküü..bütün faaliyetler rafa kalktı, bütün gününü çocuk alır oldu, artı bunun üzerine , uykusuzluklar, eve kapanmalar, eşinin işsiz kalması, dediğin gibi bazı şeylere yetememesi...ama bak şöyle bahar gelsin bu sıkıntılar hep kalkacak..o güzelim izmir baharında kızını kocişini alıp şöyle bi kordonda gezince. şöyle bi hava alınca...herşey kendiliğinden değişecek..eşinde zaten yeni bi işe başladı ..oda ozmana kadar işine adepte olacak...sıkıntılar yavaş yavaş kendiliğinden geçecekk..ve sen denize doğru kahveni yudumlarken güliz ne kadar haklıymış diyeceksinn..güzel günler yakındır..azıcık sabır...ve anlayışşş...eee kahveni içerken benide ararsın belkii..:)))kaydirigubbakcemile5Daha önce böyle bir sorunuuz yoktu ki tatlım,Okyanus olduktan sonra böyle oldu,çok sık kagva eder olduk ve tartışmaların şiddeti arttı.Ben kesinlikle biliyorum ki eşimdeki yetirememe düşüncesi onu kahrediyo,sinirini hep benden çıkartmıştır zaten huyu kurusun ama bu kez ben de onu teselli edebilcek psikolojide olamayıp tam tersine benim anlayış beklediğim bir dönemdeyim.Sürekli evdeyim 4 duvar arasında,günlerce kapıdan dışarı çıkmıyorum,oksijen bile almıyorum.Tek hayatım burası.Ben eskiden böyle değildim ki,çok faaldim.Yani ikimizinde anlayışa ve yardma ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz dolayısıyla birbirimize yardım edemiyoruz.Ama bunu sadece ben düşünüyormuşum gibi geliyor bana,eşim pek umursamıyormuş gibi.Bu gerçek mi yoksa beni daha fazla yaralamak için mi bilmiyorum artık.Hayırlısı canım ya ne diim artık
Bir taratan da diyorumki akşama güzel bir masa hazırlayayım,hemen yelkenleri suya indirir,onu bekliyo zaten benden biliyorum.Ama niye yapçakmışım bana ne diyorum sonra da
babam da tutturmuş buğraya çikolata alıcam diye bayılır çocuklara çikolata ıvır zıvır almaya.eskiden bende hep kapıda beklermişim.küçükken her akşam alırdım sana da diyo iyi yapmışsın dedim aferinn bu hallerimin sebebi sensin demekkiiilmaz:
günaydın remocummgünaydın kızlar
KATILCAN KATICANNNNkaydirigubbakcemile5saphısım esını en ıyı sen tanırsın
hangı davranısına nasıl tepkı verecegını sen cok ıyı bılırsın
bence bır yere gıtme tamam ortamdan uzaklasmak ıkı tarafından psıkolojısıne destek saglayabılıyor ama bazı durumlarda kopmalara sebeb olabılıyor
erkekler bazı seylerden vazgectıklerınde emın ol bızım gıbı surundurmuyorlar
dırekt soyluyorlar esın senden vazgecmedı sadece trıp atıyor bana gore ona anlayıs gostermen ıcın
sen sakın olan taraf ol ve bekle
tavız verme ama gıtmeden sakınce bekle o da zamanla sıkılıp konusmayı bekledıgını anlayacak ve konusmaya oturacaktır
delikafaduldendelikafaduldencanımsın yaa inşallah öyle güzel günler gelsinde ararım tabi.Zaten hergün ne yaptım nereye gittim biliyorsunuz,kesin gidiyoruz diye onu da yazarım ben kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansapişim gülizin dediklerine harfiyen katılıyorum..vereliniortak
güzel ve sorunsuz günler yakındır!!!! sabır sabır sabır...
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5saphira gülizi dinle öfkeyle kalkan zararla oturur.Hem gerçekten söylyim şu bi gerçek insanın evi gibi olmaz hiçbiyer.annenin evinde bile sığıntı gibi kalırsın.hemde bebişe nasıl kıyacaksınız.o fikri aklından çıkar bilnç altında olduğu sürece hep yanlış yönlendircek seni.
ama rabbim bizi onlarsız bırakmasın ne kocamsız ne çocuğumsuz :Saruboceq:
Bir taratan da diyorumki akşama güzel bir masa hazırlayayım,hemen yelkenleri suya indirir,onu bekliyo zaten benden biliyorum.Ama niye yapçakmışım bana ne diyorum sonra da