2008 Kasım Anneleri

Ev işleri çok nankör en iyisi en az kirlenmeyi sağlamak.Çocukla da bu imkansız gibi gözükse de bu aralar kapsama alanımda olan nanaoteknolojik temizlik ürünleri ile bir nebze de olsa bu sağlanabiliyor ama henüz kullanımı yaygınlaşmış değil.
Mesela duşa kabinin iç yüzeylerini bu nanoteknolojik ürünlerle kaplıyorlar.Uzunca bir süre kir ve kireç tutmuyor sadece nemli bir bezle silmek yeterli oluyor.En kısa zamanda denemek isityorum bu ürünleri.

iyi ama citosum ben dusu köpürte köpürte ovmazsam icim rahat etmezki..

sonra elimi gezdiricem dusta kayicak parmagim filan..iste anca o zaman icim rahat eder benim.

yerleri sildikten snra egilip koklarim birde:))))))) goruntu kotu oluyor o anda ama..

niye guldun dilekim :)

EVet derincim ben de bayıldım.Bakalım biraz yaygınlaşsın deneriz..

Çileğim kaplanan mekan bu uygulama ile antibakteriyel özellik de kazanıyormuş.O yüzden için rahat edebilir yaptırırsan.Ama sanmam sen yaptırmazsın sen zevk alıyon bence bu işten..Baksana anlatırken kocanla geçirdiğin romantik bir akşamdan bahsediyorsun sanki.:roflol::roflol:

:))))))))))))))))))))))))))) citos guldum he ,icimden geliyor galiba simdilik cevereye zararim yok lo:) aslinda kendimede cok yok..
yinede bi arastirayim su dedigini banyoya filan olmazda baska yerlere dusunebilirim bi bakmak lazim.

derincim usuyorum fistigim ben:)))))))))

beyazmelekçim kayınvalidemin annesi % 85 felçli.çocukları arasında sırayla bakılıyo.şimdi onlara gelmiş sıra gitmesi gerekti o yüzden.hemde benim daha lise 2 ye giden kaynım var o da ana kuzusu hala.

hmm anladım canım evet o zaman gitmesi gerek tabi hayırlısı olsun canım yaa inşallah sende bulursun gönlüne göre birini

yağmura kardeşimle babam almıştı hediye künyesini nasıl da tatlı oluyorrr
kızımın kolları etli daha da tatlı oluyor uğur böcekli benim kuzumun künyesiii
beyazmeleğim bende nette gördüm bi bisiklet çok güzeldi kızım bundan sonra hep dışarda olacakkk çünküü

canım var mı netteki o bisikletin fotosu yada linkini koyar mısın bende bir baksam
ben burada bir yer sürekli alışveriş yaptığımız bir de elden 10 taksit yapıyor oradan alasım var ama nette daha ucuzsa düşünebilirim

cılegım bu kurs duyurusunu hemen kocısın maılıne gonderıyorum canım bızde faydalı olur umarım

nanoteknolojı urunu olarak bezlerı kullanıyorum ben
cam ve leke bezı olmak uzere ıkı farklı bezım var
sadece suyla sıkıyorsunuz kırlı camları sılıyorsunuz sonuc mukemmel

leke bezı ıse mesela halınızda cıkmayan bır leke var beyaz sabunla bezı yıkıyor ve durulamadan lekenın uzerıne serıyorsunuz lekeyı alıyor resmen bez

leke bezı ıcın vakıt bulup cok degerlendıremedım ama cam bezını dusakabınımde kullanıyorum cok pratık oluyor

şşşt yasmin sesin çıkmıyor yoğunmusun..

az önce etimek tatlısı ve piramit pasta yatım..yarın sabah arkadaşa gideceğim..oraya da götürürüm ..yada ben çağırırım belli değil henüz..

bu nano dediğiniz mikrofiber bezler tarzı bişeymi ben bilmiyorum,ben bana anam babam usulü koyu kıvamlı çaaşır suyunu küvete boca ederim biraz bekletirim sonrada boğulana kadar ovarım.pencereden bir nefes alıp tekar devam ederim.Bir süre sonra ciğerlerim yanmaya başlar.Anlarımki bu kadarı yeter kaydirigubbakcemile3o elini gezdirip kayyomu diye bende bakarım,çünkü beyaz olduğundan anlaşılmıyo ellemeden ana yerleri koklamam çileğim ya naptın sen :roflol:

bu nano dediğiniz mikrofiber bezler tarzı bişeymi ben bilmiyorum,ben bana anam babam usulü koyu kıvamlı çaaşır suyunu küvete boca ederim biraz bekletirim sonrada boğulana kadar ovarım.pencereden bir nefes alıp tekar devam ederim.Bir süre sonra ciğerlerim yanmaya başlar.Anlarımki bu kadarı yeter kaydirigubbakcemile3o elini gezdirip kayyomu diye bende bakarım,çünkü beyaz olduğundan anlaşılmıyo ellemeden ana yerleri koklamam çileğim ya naptın sen :roflol:

Mikrofiber bezlerin bazıları da evet öyle ama benim asıl bahsettiğim yüzeyi korumaya yönelik yapılan kaplamalar.Pencere camlarına,duşakabinlere,otomobillere,ahşap yüzeylere yapılan kaplamalar sayesinde kirlenme,kireçlenme önleniyor.

Derincim biz buna obsesif kompulsif bozukluk diyoruz tıp dilinde.Yani evet biraz psikosunn..:roflol::roflol:

Şaka bir yana takıntı fena bişi kendini dizzginle bu konuda zira ileride boyutu daha da ilerlerse fena olur canımcım..a.s.

he valla bizde psikolojide obsesif kompulsif bozuklluk diyoruz buna ayy bende mi tıpçı oldum şimid çok fena gurur duydum kendimle zemuszemus

KADIN VE ERKEKLER İÇİN AÇILACAK KURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR :))

ay canım bayıldım bu yazıya gül gül öldüm şimdi çıktısını alıp eve götürücem eşime de okutucam kaydirigubbakcemile3

EVet derincim ben de bayıldım.Bakalım biraz yaygınlaşsın deneriz..

Çileğim kaplanan mekan bu uygulama ile antibakteriyel özellik de kazanıyormuş.O yüzden için rahat edebilir yaptırırsan.Ama sanmam sen yaptırmazsın sen zevk alıyon bence bu işten..Baksana anlatırken kocanla geçirdiğin romantik bir akşamdan bahsediyorsun sanki.:roflol::roflol:

aa ne güzel bişeymiş o öyle ben nanoteknolojinin iyi bişey olduğunu biliyordum zaten hele benim gibi tembel tenekeler için

merhb kızlar
anam tam okudum geçmişi piroş uyandı:(
okadar çok konuşmuşsunuzki aklımda kalmadı kalanlarda çorba gibi karıştı::))
safiş barışmışsınız çok sevindim tatlışş
laviş yağmura baston alcakmışsın storkunki oyuncak gibi sanki yaa kırılcak gibi duruyo chicconun bastonuda güzel bi bak cnm
başka ne vardı yaa
o dediğiniz bisikletlerden bende düşünüyorum almayıda bilmiyorm....
off beaa dışarı çıkçam güneş gitti kızan uyanana kadar
neyse çıkıyorm ben görüşürz kızlar

safişim mikrofiber bezi kullandın mı hiç
yada kullandıktan sonra yıkanıyor mu bir bilgisi olan var mı? daha ilk defa aldım mikrofiber bez ama bilmediğim içim kullanamadım üstünde de yazmıyor eğer yıkanabiliyorsa ne ala yıkanmıyorsa benim içime sinmez aynı bezle defalarca silmek :olmaz:

Back
X