2008 Kasım Anneleri

eve geldim yemeklerimi koydum ocağa şimdi çamaşır toplayıp yenilerini atacağım makinaya yarın belki zamanım olmas gesmeye gideceğim zemuszemus

ben canbebenin ıslak mendilini kullanıyorum süper ya ıslaklığı mendili falan
carrefourdan bez alıyos onunlada hep molfixin ıslak mendilini veriyorlar ama o bana az kuru geliyo sanki pek tutmuyorum mecbur kalınca kullanıyorum
hemde canbebe 5'li kutuda 12.50 çok hesaplı

yok canım başka bahara hatta son bahara zemuszemus

sanırım sen benimle bir daha görüşmek istemiyorsun Allahtan 2012 demedin :a015:

asorticim hissetmemişin kuzum inşallah allah bidaha göstermesin korkutmasın bende 17 ağustos depreminde panik atak olmuştum çok zor günler geçirdim 2 aylık evliydim sonra kasımda düzce depremi oldu onuda hissettim katmerlendi zor kurtuldum yaa
o zaman çoluk çocuk yoktu şimdi onların sorumluluğu var ayaklarımı sağlam basmam gerek ama çooook korkuyorum çokeyvahedigeldismile
ayaklarını yere sağlam basacaksın hemde sen laelaelaelaelae

Kime müslüman dediysek haçı koynundan çıktı diyosun:))))))))
günün sözü :lepi: alkisalkisalkis

hmmm 9001 9002 lere bakcez o zaman ben diadan alıyorum yoğurdu yada sütaş tansaş danone ne geçerse artık nereden alışveriş yaptıysak

ama ben piroşumun yaklaşımını sevdim ay herşeyde bişey var zaten napcağımızı ne yiyeceğimizi şaşırdık

çekilin açılın ben gıda mühendisiyim :)) kızlar ıso 9001 9002 ve diğer ıso belgeleri ,ve HACCP belgesi olan firmaların yoğurtlarını güvenle yiyebilirsiniz ,onlarda öyle birşey olma ihtimali sıfır ,ama sadece TSE belgesi varsa dikkat..

markada verde uğraştırma bizi bari :hulya:

Kızlar BİM de bugün bebek , kumandalı araba, sesli çaydanlık-oyuncak , el havlusu, sosluk, banyo oturağı, çay mak., baskül, printer var..
bayan çok bilen hangi ara öğrendin bu kadar şeyi sempatiksalakcinni

ula ne naparsiniz bea,misafirim vardi yeni gitti komsum..

tontiside uyuttum düstüm buraya.Bim icin cok sey söyleniyor hangisi dogru

bilmiyorum ama ben tr ye gittigimde alisveris yapicaksam vallahi bi ayagim gidiyor oraya biri gitmiyor.

kesinelsen bi sonuc yok ama o yuzden aradad gidiyorum.

bu arada ben yogurdumu kendim yaparim,biminkinden bile guzelolur.burada hazir sut disinda baska

sutler yokya aliyorum 3 kutu hazir yagli sut mayaliyorum tas gibi oluyor.cok enderdir disardan yogurt

aldigimiz.ama annemler hep disardan alirla Danone aliyorlar bende sevdim onun tadii.Bim yogurt

yemedim hic belki guzeldir.ha birde yörükoglu diye bi yogurt aliyorlar oda süper.

Kıskançlık damarların kabardı yine di mi Zeyna kafa.Sizin için araştırdım.Birkaç saniye mi aldı.Hıııh :umursamaz:zemuszemus
aşkolsun bebeğim neden kıskanayım
meraktan sordumdu

gunduzlerı oturulmayan bır eve mı geldı bu fatura

eyvahedigeldismile:sinifsinif:mafoldumben:gitme:
malesef yaaa biz gündüzleri tam kapatmıyorduk akşamları ısıtmak zor diye
bide sabaha kadar hep yanıyo 30-40 derecede
eee soğuklarda biraz abarttık çocukda var diye
ama bunuda beklemiyorduk eltime bile 120 gelmiş tüm gün evde kötükedihüso

selam kızlar mahalle aralarında bazen küçük yoğurtçular olur hiç dikkat ettinizmi bilmem.onların tabi temiz güvenilir olanlarından almak lazım yoğurdu.bizim eskiden hemen yanımızda vardı adam tava yoğurdu yapardı kepçeyle poşetlere koyardı tadıı varya hala unutamıyorum yok böyle bişeyyy nerde eskii yoğurtlarrr:))

aşkolsun bebeğim neden kıskanayım
meraktan sordumdu

eyvahedigeldismile:sinifsinif:mafoldumben:gitme:
malesef yaaa biz gündüzleri tam kapatmıyorduk akşamları ısıtmak zor diye
bide sabaha kadar hep yanıyo 30-40 derecede
eee soğuklarda biraz abarttık çocukda var diye
ama bunuda beklemiyorduk eltime bile 120 gelmiş tüm gün evde kötükedihüso

Ben de şaka yapıyom kıı.Cuma günleri bakarım zaten ama net.ten baktım az önce..Kumandalı araba alıyım, çok ucuz..Bir de baskül:((((

Kızlar çok değil bence 200-220.Biz de harcıyoruz o kadar..

yasmincim ben sormuştum bimde neler var diye mersiiiii cnmopuyorumnanaktan

banada 160 geldi d.gaz
elektrik 50 küsür
suda 2 tl geldi şaka gibi::) bir ay 2 bir ay 5 bir ayda 20 küsür geliyo anlamadım ben bu işi

bizim evde dıştan manto var.125 geldi ve her gelen sıcaktan patlıyo biz zaten kısa kolla dolaşıyoruz çok şükür.mantolama gerçekten müthiş...ilk önce pahalı gibi geliyo ama zamanla acayip kar ediyosun.

hamsi 3,5 tl miş kızlar akşama hamsi var bizde.:)) şu bime bende bi uğrayayım bakalım ne var ne yok.hiç bişey almadım bu güne kadr çünkü uğrama fırsatı pek olmuyo akşamları dönerkeneee

Back
X