2008 Kasım Anneleri

selam kızlarrrr
evi toparladım sildim bi kat banyoları balkonları falan yıkadım duş aldım geldimmmm
çok güzel bi güneş vardı ama şu rüzgar illet ediyor beni deniz kenarı olunca rüzgar hiç kesilmiyorr
eşime dedim bizi bi göl var oraya götür dedim daha geçen hafta sinemaya gitmişiz derdim hep gezmekmiş bilmem nebahçede gezseymişim de saydı söyledi indi bahçeyeee bende sinirlendim oturuyorum evde kös kös yağmur uyansın yedirip giydirip inicem bahçeye az sahilde yürürüz rüzgar dinerseee bizden böyleeeee

beyazmeleğim o duymamazlıktan gelen ve bazen beni takmayan kociden bi tane de bende var canım
bazen diyorum ki ya gerçekten bu adamla ben bir ömür geçeirebilecek miyim diyorummm ta damarıma basıyor yaniiii
sende sıkma canını boşver canım düşündükçe hep sinir oluyor insan ...
kriko canım sende güle güle kullan makineni bulursun canım koymaya bi yer ne olacak bence sana mertten dolayı en çok lazım olan şey kurtul fazlalıklardan yerleştir bi yereee
kaynananda eni düşünmüş bak ne güzel aman hep böyel olur inşallah:))

herkese merhaba.
meleğim morelin bozuk galiba.takma canım kafana bu erkeklerin hepsi öyle.seninki en azından herşeye yardım ediyo ev işlerini bile beraber yapıyosunuz bizde oda yok.

evet en azından ona şükrediyorum bende canım

selam kızlarrrr
evi toparladım sildim bi kat banyoları balkonları falan yıkadım duş aldım geldimmmm
çok güzel bi güneş vardı ama şu rüzgar illet ediyor beni deniz kenarı olunca rüzgar hiç kesilmiyorr
eşime dedim bizi bi göl var oraya götür dedim daha geçen hafta sinemaya gitmişiz derdim hep gezmekmiş bilmem nebahçede gezseymişim de saydı söyledi indi bahçeyeee bende sinirlendim oturuyorum evde kös kös yağmur uyansın yedirip giydirip inicem bahçeye az sahilde yürürüz rüzgar dinerseee bizden böyleeeee

beyazmeleğim o duymamazlıktan gelen ve bazen beni takmayan kociden bi tane de bende var canım
bazen diyorum ki ya gerçekten bu adamla ben bir ömür geçeirebilecek miyim diyorummm ta damarıma basıyor yaniiii
sende sıkma canını boşver canım düşündükçe hep sinir oluyor insan ...
kriko canım sende güle güle kullan makineni bulursun canım koymaya bi yer ne olacak bence sana mertten dolayı en çok lazım olan şey kurtul fazlalıklardan yerleştir bi yereee
kaynananda eni düşünmüş bak ne güzel aman hep böyel olur inşallah:))

bende dün akşam aynı şeyi söyledim lavişim kendi kendime ben bu adamla bir ömrü nasıl geçiririm böyle dedim
sanırım her evlilik zaman zaman böyle dönemlerden geçiyor

canım yeri geliyor iyi ki bu adamal evliyim diyorum yeri geliyor zaman nasıl geçecek diyorum bazen diyorum ya çok acele ettim diye 20 yaşında ne işim vardı kocada beee ama yağmuru öpüp koklayınca ona nasıl sahip olurdum bu adamla evlenmesem diyorummmkaydirigubbakcemile3

teşekkürler lavinyacım ve çağanım bende açtım kayınvalideme teşekkür ettim sağol anne dedim beni düşünmüssün iyi kadında bide ikili oynamasa ne iyi olacak

bende bazen diyorum ne işim vardı 20 yaşında evlendimde ev işi sorumluluk falan evlikik kaçıyormuydu derim bütün yaşıtlarım hala okuyor ama sonra düşünüyorum ben bu adama aşığım yaa onunla uyumak bile keyifli çok seviyom ben kocişimi her konuda yardımcı sağolsun oda beni seviyor sonra herşeyden önce eşimin bana en güzel hediyesi mert ve pıtırcığım o olmasaydı bu yaşta annelik gibi yüce duyguyu yaşayamıycaktım mertin gözlerine bakıp okadar sevilebilirmi bir varlık die düşünemiycektim allah beni, eşimden ve oğullarımdan ayrı bırakmasın :Saruboceq: kimsecikleri bırakmasın

Selam kızlar a.s.
Biz de kzıımla evde yalnızız,giydirdim çıkalım diye ama giydirirken uyudu kuşum,avm ye gidecektik yalan oldu.Bu yeni işinde cumartesileri de çalışıyor eşim,dolayısıyla kızımla başbaşa kalıyoruz.
Beyazmeleğim bence sen biraz titiz bir hatun olduğundan ve eşin de senin tam tersin daha rahat yapıda bir bey olduğundan kaynaklanıyor sorununuz.O biraz rahat olmayı bıraksa,sen biraz raatlasan ortayı bulursunuz tatlım.Boşa konuşuyor demesi de ondan zaten.Dır dır yapıyorsun gibi geliyor hep eşlerimize.Bu arada boşa konuşuyor diye eşin kardeşine söylemiş,kardeşi de gelip bunu sana mı söyledi canım?yoksa ben mi yanlış anladım?eğer doğruysam bu erkekler ne kadar dedikoducu oluyor anam ya :oklava:
krikitosum sen bulmuşun da bunuyon resmen,benden söylemesi.ınsanlar kayınvalidelerinden neler çekiyorlar,seninki size bir çok imkan sağlamış,bence takdir etmek lazım.Senin düşündüğün kadar da seni sevmediğini zannetmiyorum ben.Gayet iyi niyetle alınmış o kurutma makinası da güle güle kullan canım.Ben de istiyorum onlardan ama benim evde harbiden yer yok sen çok iyi biliyorsun benim kuş yuvasını kaydirigubbakcemile3
Lavişim bugün kaderimizaynı olmuş kuzuları bekliyoruz :)

Çağanımın annesi aynı fikirdeyim canım seninle.Beyazında eşi çokiyi maşallah kocalarınıza.Benimki de iyidir de sağolsun hiç yardımcı olmaz çok beceriksizdir.Hatta krikomlar geldiği gün bi ampülü bile doğru düzgün değiştiremediğinden,sağolsun krikomun eşi değiştirdi yoksa karanlıktaydık yahu düşünün bi de beni.Kocalarınızın kıymetini bilin bakiim

günaydın diycem ama tünaydın oldu artık melegimin canı sıkılmış boşver be güzelim takma o kadar kafana hepsi aynı bunların ara ara bişeyler oluyo ne oluyosa artık anlamıyom
kriktos güle güle kullan canım makineni nerde bizde öyle kaynana bizimkide hep benden bişeyler ister durur
oh lavinyacım hamaratsın bugün bende şimdi ekler yapıyorum mis gibi kabardılar kociş bayılır gözünü boyuyayımda yarın bana yorgunum filan demesin gezdirsin biraz

insan bi teşekkür eder ,iyi geceler der öyle kaçar alsanaalsanasmile

teşekür ederim eyllm iyi gecelerzemuszemus

selam güzeller kızı anneme bırakıp geldim evi sildim toz alacam
ütüm var halledip gitmeden bi bakayım dedim
beyazımmeleğim boşveeer canım yaa nasıl olsa sonunda barışıyoruz
onlarda değişmiyor zaten bu böle olacak sende strese girdiğinle züldüğnle kalacan o yüzden çok tınlamamak gerekiyor canım kısasa kısas yap sendeolumunekankayizsmile

selammmm,
herkese güzel bir hafta sonu diliyerek başlıyorum..
beyazımmeleğim sanırım eşinle biraz sorunlu birkaç gün geçirmişin ne diyeyim hepsi aynı.. bencillikmi ediyorum bilemiyorum ama oğlanlardan sonra pabucum dama atıldı gibi geliyor.. eskisi gibi değil herşey.. tamam bana çok konuda yardımcı ama bazen benimkininde böyle dangalaklık yapacağı tutuyor..
krikocum makineni güle güle kullan geçen bende reklamda görünce eşime sıraladım şu şu isteklerim olsun sonrada kurtma alacağım diye sen bir kullan bakalım nasıl oluyor..

bizde de kerem perşembe hastalandı eşim evdeydi dışarı çıkmıştık üstlerine bir iki bişey alalım diye oğlan arabada koltuğunda baygın baygın gitti geldi bizde acele gittik geldik..
hemen peditus ve dolven verdim.. gecede ateşlendi yine dolven verdim soydum elini yüzünü yıkadım aramıza aldık ateşi düştü şükür dün keyfi iyiydi ama bu gece 3 de uyandı ağlıyor sebepsiz ama nasıl sanırım süt hazırladım biraz sıcak olmuş çokta değildide kızdı başladı ağlamay susturamadık tabiki kaanda uyandı belki bir yeri, ağrıyor diye ilaç vereyim dedim zorla içirmeye kalktım tabiki tepki olarak döndü mide kustu... kaanıda getirdim içeri mecbur sildim halıyı oysa gündüz silmiştim bir iki leke vardı ne güzel sildim süpürdüydüm..
bu sefer kaan oynamak için uyumak istemedi.. zorla bak tvda şu var bu var ayağımda zor uyuttum eşimde keremi iki saat salladı 5 gibi yattık gecede mızırdandı yine sabah keremin yüzü şişti çok ağladı uykusuzluktan babmızı işe gönderdik battaniyesine sarıldı yine pek hali yok gibiydi 2 gibi uyuttum onları evi topladım.. işde hergünü bir telaşla geçiriyoruz yine.. ne diyeyim en kısa zamanda çocuklarımızın uykusu düzene girer inşallah..

Son düzenleme:
canım yeri geliyor iyi ki bu adamal evliyim diyorum yeri geliyor zaman nasıl geçecek diyorum bazen diyorum ya çok acele ettim diye 20 yaşında ne işim vardı kocada beee ama yağmuru öpüp koklayınca ona nasıl sahip olurdum bu adamla evlenmesem diyorummmkaydirigubbakcemile3

hıh işte aynısı KATILCAN oldum bir anda kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar a.s.
Biz de kzıımla evde yalnızız,giydirdim çıkalım diye ama giydirirken uyudu kuşum,avm ye gidecektik yalan oldu.Bu yeni işinde cumartesileri de çalışıyor eşim,dolayısıyla kızımla başbaşa kalıyoruz.
Beyazmeleğim bence sen biraz titiz bir hatun olduğundan ve eşin de senin tam tersin daha rahat yapıda bir bey olduğundan kaynaklanıyor sorununuz.O biraz rahat olmayı bıraksa,sen biraz raatlasan ortayı bulursunuz tatlım.Boşa konuşuyor demesi de ondan zaten.Dır dır yapıyorsun gibi geliyor hep eşlerimize.Bu arada boşa konuşuyor diye eşin kardeşine söylemiş,kardeşi de gelip bunu sana mı söyledi canım?yoksa ben mi yanlış anladım?eğer doğruysam bu erkekler ne kadar dedikoducu oluyor anam ya :oklava:
krikitosum sen bulmuşun da bunuyon resmen,benden söylemesi.İnsanlar kayınvalidelerinden neler çekiyorlar,seninki size bir çok imkan sağlamış,bence takdir etmek lazım.Senin düşündüğün kadar da seni sevmediğini zannetmiyorum ben.Gayet iyi niyetle alınmış o kurutma makinası da güle güle kullan canım.Ben de istiyorum onlardan ama benim evde harbiden yer yok sen çok iyi biliyorsun benim kuş yuvasını kaydirigubbakcemile3
Lavişim bugün kaderimizaynı olmuş kuzuları bekliyoruz :)

evet canım aynen öyle, bende anneme göre rahatım mesela o da öyle der
canım kaynım söylemedi bana şimdi bunların yanından ayrıdım lavaboya gidip oradan da yatıcam benimki fisır fisır bişeyler dedi gülüştüler ben de duydum ne dedin hakkımdan çabuk söle falan diye sıkıştırdım ikisini o zaman söledi güldüler hatta bende güldüm ama gece aldı boyunun ölçüsünü çocuğun sütünü unutunca

h.minecim asortiekim ve nazlımeleğim sağolun kızlar öyle yaa hep böyle oluyor sıkmayayyım canım diyorum olmuyorum sonra da barışıyoruz canımı sıktığımla kalıyorum

nazlımeleğim geçmiş olsun Kerem kuzuma yaa kıyamam neden ateşlendi acep diş sıkıntısı falan mı var acaba yine :uhm:

sağol beyazmeleğim, geçen arkadaşa gittim orada terlediler sanırım giderken babamız götürmüştü gwlirken bebek arabasıyla geldik hava iyiydi ama ya hafif üşüttü sanırım.. daha dişilerimiz yerinde sayıyor belki onunda etkisi var sebepsiz ağlıyor gecede çok huzursuz uyuyordu bir oyana dönüyordu bir buyana.. dişler tekrar pıtırlaşmaya başladı sanırım..

safişim asortim sağolun canlarım..
kerem kuzum şimdi uyandı kaan daha uyuyor..
battaniyesinide aldı getirdi sarıldı ona bir elinede balonu aldı kanepede yatıyor canı öyle istedi.. keyfi pek yok..
kaana geçemesin diye onada peditus ara arada dolven verdim şimdilk onda bişey yok bakalım..

evet safişim accık günahını aldın zavallanın kaydirigubbakcemile3 o garibanı da sıradan geçirdim tabi bu sabahta abisiyle beraber oda azar yiyor benden kaydirigubbakcemile3

nazlımeleğim ondan olmuştur belki de canım yaa sebepsiz ağlamaları biliyorum insanı çok zor durumda bırakıyor

safişim asortim sağolun canlarım..
kerem kuzum şimdi uyandı kaan daha uyuyor..
battaniyesinide aldı getirdi sarıldı ona bir elinede balonu aldı kanepede yatıyor canı öyle istedi.. keyfi pek yok..
kaana geçemesin diye onada peditus ara arada dolven verdim şimdilk onda bişey yok bakalım..

ayy canım benim yaa yavrum hali yokya öyle yattığı yerden oynayacak yine kıyamam ona ben

ay bana burada rahat huzur yok yemin ederim yaa evdeki sıkıntım yetmemiş gibi bir de burada sıkıntı basıyor ay boğuluyorum artık yaa alıp başımı çekip gitmek istiyorum

bir öğretmen arkadaşın sınavı varmış cumartesi-pazar gelmeyecekmiş onun bütün derslerini bana yüklemişler sinir oldum olmasına ama hadi neyse dedim sınavı var yazık şimdi de bi öğretmen arkadaş geldi son dersime sen girer misin hiç halim yok sesim kısılacak boğazım ağrıyor falan :çok üzgünüm:

lan benim üç gündür boğazım ağrıyor zor konuşuyorum hala daha öyle gıkımı çıkarmadan işimi yapıyorum girip çıkıyorum derslere daha da ekstradan teneffüslerde öğrenci görüşmeleri yapıyorum

anasını satayım bir günde ben çekip gidicem benim yerime de onlar rehberlik yapsın bakalım oluyor çok yorgunum hastayım diyeceğim bakalım ne olacak alsanaalsanasmile

nazlıcım geçmiş olsun canım ;

beyazcım senin hikayelerinizi karikatür tadında takip ediyorum :)) böyle devam

ya dün gece melis hiç uyumadı ,köpek dişleri çıkıyor bu seferde ; 4 tane birden ,hepsinin ucu çıkmış rahat vermiyor çocuğa :(( toplam 16 dişimiz oldu ..

Back
X