- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #62.741
mmf ıcım cız ettı cok kotu oldum
ıgrenıyorum bu supyancılardan
ıgrenıyorum bu supyancılardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben beğeniyorum volkan konağın o serseri halini tıpkı aşk ve cezadaki barmen gibiiii...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaa çitosum zevklerle renkler tartışılmaz tamam ama bi açık oturum açıyorum şurada tartışcaz yolu yok
yani volkiyle o barmeni nasıl aynı kefeye koyarsın inanamıyorummmm
bende kirli sakallı erkeklerden hoşlanırım serseri tipli falan filan ama volkan konak öle deelki be kuşum adam bariz pis yaane benim gözümde ama yüzünü görmiim 10 üzerinden 100 veririrm gerçekten yorumculuğuna laf yok
dıloks olabılır canım
ama ben hıc onyargılı yaklasmadım esımın aılesıne
ve bu zamana kadar da hıc elestırıde bulunmadım haklarında
canımı cok acıttılar artık
ınsan evladına yapılmayacak davranıslarda bulundular
ısın ıcıne gelın olarak gırınce senınde ınsan olabılcegını akıllarına bıle getırmıyorlar
hee yasmincim hemşeriyiz la benimkide sürmeneli
kaynanamda rizeli laz karışımı benim kocam ama ne küfür duydum ne kabalık maşallah aileside öyledir belkide ist da yetişmiş olmalarından kaynaklanıyodur
Bir selam yazmamışım yalnız vakit olmadı ki kaydirigubbakcemile3
yazayım bari SELAM CANLARIM opuyorumnanaktan
dün gece oki 12 de uyudu,bugün de 13.45 te kalktı,gece de 3-4 kez uyandı.Bende 15 aydır hiç yaşamadığım bir şeyi yaşadım uykumu çok güzel aldım hatta fazla uykudan başım ağrıyo kafamçokkarıştı
siz hala aynı yerdemisiniz yaa ,bakın ben kendimi aştım yine mercimek köftesi yaptım ,geçen yaptığım azdırmamıştı beni şimdi yedim tam oldu :))))
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.tam size yazdım ziyaretcilerimiz geldi sonra betül huysuzlandı ona tur attırdık birde internet burada çok yavaş anca yazabildim beklettiğim için özür dilerim
geçen hafta istahsızlık ve ishal başladı kaka tahlili yaptırdık bişey çıkmamıştı .iki ayrı dr sorduk tahlilde bi şey çıkmadığından azı dişleri çıkıyor ondandır dedilıer ateş çıkarsa tekrar getirin dediler haftasonunda çiddi ciddi ateşlendi ve 1 hafta boyunca hiç birşey azına koymadı .kan tahlili yaptırdık tekrar kultur falan kanında yuksek oranda enfeksiyon çıktı.crp ve lökasit yükselmiş .eğer yatırmazsak vucuda yayılır ve menenjite kadar gider dedi dr.ateş bu gün düştü ama istahsızlık ve ishal geçmedi sadece serum veben le besleniyor.4 gündür serum kolunda artık çok sıkıldı ateşte duşunce bizimki canlandı yürümek inmek istiyor böyle hareketli bir çoçuğu yatakta tutmak çok zor.bi kişi kucana alıyor bi kişide serumu koridorlarda volta atıyoruz.hemşireler her odaya girdiğinde ağlama nöbetleri geçiriyoruz.işte böyle
tekrar teşekkürler arkadaşlar.bizim talihsizliğimiz dişle karışmasından dolayı oldu sanırım.çünkü bademciklerinden vucuda kana karışmış enfeksiyon.bademciklerimiz baya kötu ollmuş.ama çok zor bu yaştaki çoçuklar için kucuk olsa yatar durur .buyuk olsa anlatırsın.ilk ğun çok ağladı çok perişan oldu.kan almaydı serum takmak için damar bulmaya çalıştılar 3.4 kişi birden tepesinde o ağladı ben ağladım .bi eline bakıyor bi serum şişesine bakıyor aç aç diye ağlıyor aahh ilk gün çok zordu gerçekten.allah hiç bebeğe yaşatmasın .çok korktu yavrum ama şimdi alıştı serumlu elini bile kullanmaya başladı onla gezmesi gerektiğini biliyor.allah beterinden korusun.yalnız dikkat edin arkadaşlar salgin da varmış hastane kuçucuk bebelerle dolu.allah hepimizin meleklerini korusun
ay aklıma ne geldi ,geçen gün eltimin 16 yaşında kızı ben ve kayınvalidemler hasta ziyaretine gittik ,başka yabancı misafirlerde vardı ,ben eltimin kıza kızım kalk halana yardım et dedim ,yanımdaki kadın allah bağışlasın sizin kızınız mı dedi ,ohhhaa yani nasıl yaa ,ben o kadar yaşlımıyım ki bilmiyorumkismile