- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #62.861
ayy öle bir ayrım yapmalarına çok sinir olurum bizdede ikizler var oğlan aynı babası kız aynı annesi bizim taraf hiç öle bir ayrım yapmadı ama baba tarafı çok ayrım yaptılar metehan babaya benziyor die el üstünde tuttular bizde de aksine metahan çok yaramaz çok hareketli die üstüne düşüldü fazlasıyla şımarık bişey oldu çıktı oda kullanıyorlar bebekelr şimdi ikizler 19 aylık falan tuana ne kadar çekingen içine kapanıksa metehan o kadar haydut yaramaz aksi bi çocuk 2 kardeş biribirlerine hiç benzemiyorlar
6 aydan sonra mert te emmek istedi ama ben artık geçti bundan sonrası zararlı die vermedim ama şimdi biberon u bıraktırmaya çalışıyorum acaba emme içgüdüsünü tamamlayamadı mı ilk 6 ay bebek emme iç güdüsünü tamamlaması için emzik yararlıymış verin dio doktorlarda ama aklı başına ermeden bıraktırında diyolar 2.si inşallah doğar doğmaz emmeye başalarsa iyi olur mert asla istemememişti çünkü hatta pilastik istemiyor demiştik biz biberonda istemiyordu yara oluyor die gögüs koruyucuda almıştım onunla emmemişti hiç
6 aydan sonra mert te emmek istedi ama ben artık geçti bundan sonrası zararlı die vermedim ama şimdi biberon u bıraktırmaya çalışıyorum acaba emme içgüdüsünü tamamlayamadı mı ilk 6 ay bebek emme iç güdüsünü tamamlaması için emzik yararlıymış verin dio doktorlarda ama aklı başına ermeden bıraktırında diyolar 2.si inşallah doğar doğmaz emmeye başalarsa iyi olur mert asla istemememişti çünkü hatta pilastik istemiyor demiştik biz biberonda istemiyordu yara oluyor die gögüs koruyucuda almıştım onunla emmemişti hiç
Son düzenleme: