2008 Kasım Anneleri

ayy öle bir ayrım yapmalarına çok sinir olurum bizdede ikizler var oğlan aynı babası kız aynı annesi bizim taraf hiç öle bir ayrım yapmadı ama baba tarafı çok ayrım yaptılar metehan babaya benziyor die el üstünde tuttular bizde de aksine metahan çok yaramaz çok hareketli die üstüne düşüldü fazlasıyla şımarık bişey oldu çıktı oda kullanıyorlar bebekelr şimdi ikizler 19 aylık falan tuana ne kadar çekingen içine kapanıksa metehan o kadar haydut yaramaz aksi bi çocuk 2 kardeş biribirlerine hiç benzemiyorlar

6 aydan sonra mert te emmek istedi ama ben artık geçti bundan sonrası zararlı die vermedim ama şimdi biberon u bıraktırmaya çalışıyorum acaba emme içgüdüsünü tamamlayamadı mı ilk 6 ay bebek emme iç güdüsünü tamamlaması için emzik yararlıymış verin dio doktorlarda ama aklı başına ermeden bıraktırında diyolar 2.si inşallah doğar doğmaz emmeye başalarsa iyi olur mert asla istemememişti çünkü hatta pilastik istemiyor demiştik biz biberonda istemiyordu yara oluyor die gögüs koruyucuda almıştım onunla emmemişti hiç

Son düzenleme:
dün geceki rüyamı anlatiim size
gece rüyamda arkadaşıma gidcem telefonda konuşuyoz neyse çıkıyorum yola merdivenlerini çıkıyorum ama onun kapısını deel karşı kapıyı çalıyorum aa kapıyı kim açıyo dersiniz krikoyla safiş
bir sofra vardı aman allam salatalar tatlılar börekler kekler anaaam diyorum 2niz içinmi yaptınız bunca şeyi hee diyo safiş
bide geçen konuştuğumuz kaşarlı sucuklu kolay pizza vardıya onu ekmek arası yapmışlar üzerinede ekmek koymuşlar bak öle yaparsan daha güzel olur diyorum açık yaani safişte çok şaşırıyo aaaaaa diye sanki bilmiyo rüya işte :)))

biz sapişle bir araya geldiğimiz de zaten allah ne verdiyse gidiyo maşallah bize kaydirigubbakcemile3

maytap bi arada ben seni rüyamda görmüştüm anaaa nasıl temizlik yapıyon çam çerçeve halı kalmıyo silinmedik kız deliii gel gezelim dur dur şuda bitsin diyodun

herkezin temel özellikleri rualara giriyor sanırım ben yemek yemeği çok severim hele de değişik tatlar varsa boğa burcu kadınıyım nede olsa

hayırlara gels,n rüyan bacım
aç karna uyudun dün gece herhalde
kız bende size gelince öle deli bir sofra hazırlayalım çatlayana kadar yiyeylim
bende yapar getirrm bişiler cokacimcoook

gece kalkmaları iki yaşında biter diyorlar
inşallah doğrudur

ay ağzından bal damlıyor remediosum inşallah öyledir
gerçi benim oğluma yine bin şükür maşalah bebekliğinden beri öyle sıkıntılarımız olmadı ama yine de zor geliyor bazen

valla gülizcim bende bazen sinirleniyom dün gece nasıl bağırıyor içerden aneeee diye allahım kulaklarımı tıkadım resmen inadından ağlıyo yaa nasıl başa çıkçam bilmem

beyaz meleğim sanada geçmiş olsun tatlım bende belimi incitmişim çok ağrıyor merti fazla indirip kaldırmaktan sanırım

sağol canım benim

günaydın kızlar tamamen uykusuz bi gecenin ardından burdayım zeynep ceylin 2 gün önce emzigini bi yere atmış bulamadım başka emzigidew mümkünatı yok almıyo bende bahaneyle ewmzigi bıraktırma kararı aldım gündüz bi şekilde idare ediyoruz gezmeye filan götürüyorum çubuk filan veriyorum eline sürekli onunla ilgileniyorum unutturuyorum ama gece bi kabus saat başı aklına düşüyo herhalde başlıyo aglamaya 2 gece atlattık umarım çabuk atlatır aranızda bırakan varmı neler yaptınız?

ay canım yaa kıyamam valla ben daha erken diye düşünüyorum Eymen'de çok seviyor emziği ve şuanda bırakacağını hiç sanmıyorum ama ben oğluma güveniyorum benim memeyi bıraktığı gibi onu da kendi isteğiyle bırakacaktır kaydirigubbakcemile3

dün geceki rüyamı anlatiim size
gece rüyamda arkadaşıma gidcem telefonda konuşuyoz neyse çıkıyorum yola merdivenlerini çıkıyorum ama onun kapısını deel karşı kapıyı çalıyorum aa kapıyı kim açıyo dersiniz krikoyla safiş
bir sofra vardı aman allam salatalar tatlılar börekler kekler anaaam diyorum 2niz içinmi yaptınız bunca şeyi hee diyo safiş
bide geçen konuştuğumuz kaşarlı sucuklu kolay pizza vardıya onu ekmek arası yapmışlar üzerinede ekmek koymuşlar bak öle yaparsan daha güzel olur diyorum açık yaani safişte çok şaşırıyo aaaaaa diye sanki bilmiyo rüya işte :)))

hee safişten hep bahsediyoruz yaa yemeklerinden seninde aklında kalmış heralde kıyamam sen gel egeye önce safişe oradan bana yedirip içirelim gülüm seni opuyorumnanaktan

toplantım bitti ben kaçıyorum kızlar oğluşumu göreyim bir de yoğurduma bakayım çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile3

sadece kırmızı lahanayı doğradım biraz limon tuzu az da zeytinyağı öle yiyorum valla süper olmuş kızanlar

afiyet olsun gızz
maytabım hayır olsun rüyan bebişimmm asortikten de lafı yedikk haa kafam patladı taa burda unuttum anacımmm demeyi ne yapıyım hayır olsun tekrardan

taa izmire sapişe gelceklerde ben burnunun dibinden salcam haa başımın üstünde yeri var herkezin toplaşın toplaşın gelin ordan naaaziillliye atlar geliriz toplucek

Son düzenleme:
Heyooooooooooooooo bugün erken düstüm:)))

napiyonuz gacilar iyimi millett?zeyna nebilim öyle hissediyim bu aralar,sanki beni sevmiyin ibi bisiyler var:)))

ayy sabahtan buyana bangir bangir mücik dinliyoruz habire oynuyor bu oglan,yeni figürler yapti

popo salliyor:) evimi bi süpürüm sayfa acik yazarim yinee.

cilekk, beyazmelek, estel, h.mine, krikitos, mmmf27+, remedios, yasmin.28, zeyna+

selam fistiklarrrrrrrrrrr herkeze..tersimmi döndü ne :)

Heyooooooooooooooo bugün erken düstüm:)))

napiyonuz gacilar iyimi millett?zeyna nebilim öyle hissediyim bu aralar,sanki beni sevmiyin ibi bisiyler var:)))

ayy sabahtan buyana bangir bangir mücik dinliyoruz habire oynuyor bu oglan,yeni figürler yapti

popo salliyor:) evimi bi süpürüm sayfa acik yazarim yinee.
yavrum ben seni nası sevemem
aşk olsun saanaaaaa

ama malesef sen temizlik yapmaktan bizi unutuyorsun asıl cicim

fıstığım hoşgeldin yavrum habire ev süpür sen tımammı başka bişi yapma:)

hosbuldum canim..ayyy ama napiim evde üc kisiyiz ama görsen ordu yasiyor sanki..

ben niye temiz tutamiyorum bu evi anlamadim gitti.
yavrum ben seni nası sevemem
aşk olsun saanaaaaa

ama malesef sen temizlik yapmaktan bizi unutuyorsun asıl cicim

saka yapiyorum fistiiiiimyaaa,ben co kahtif olamiyorum malesef arada girincede

unutuldum saniyorum :1closedeyes:

bende geldimm..bugün pazarı buranınn..gittik kocişle bi alışveriş ettikk..birazda bişeyler atıştırdım geldimm..çilek hoş geldin canımm..benim kızda memeyi sevenlerden..gerçi artık eskisi gibi gündüzleri armıyo..ama geceleri özellikle ben veriyom..benim memeden kopsun diye..:)))

hosbuldum canim..ayyy ama napiim evde üc kisiyiz ama görsen ordu yasiyor sanki..

ben niye temiz tutamiyorum bu evi anlamadim gitti.
:

bizde de aynı şey geçerli canım ama büyük evin derdide büyük oluyo o bi gerçek hiç temizlik göstermiyor maleseff annemin evi kutu gibin 2 saatte her yer tamam ama ben 2 saatte daha camlarımı bile bitiremem ben ev çok büyük değil ama hem cam çok hemde mutfak dolapları falan sil sil bitiremiyom bir türlü hep yağlı geliyor bana o dolaplar kazıycam yakında o olcak

sapişim gezmeklere mi gittin sen neye yoksun yawru kuşum

Back
X