• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selam kkzılar.ne çok şey konuşmuşunuz öyle.okudum biraz ama hatırlamıyorum bişey.
derincim miden rahatsızmış galiba geçmiş olsun.reflün mü var.çağanında reflüsü var da gaviskon kullanıyoruz.

bence ev kira değilse 600 tl çok lükste gözün olmadıkça yeter diye düşünüyorum geçim için ,tabi birçok şeyden feragat etmek lazım ..gezme tozma ,dışarda yeme ,eğlenme gibi durumları ayda yılda bir yapmak gerek bu durumda ,allah kolaylık versin krikocum ..
çocuk parası 64 veriyolar bize ,daha doğrusu vergi iadsi diyelim ona ..

ev kira değil ya ona şükür diyoruz yettirmeye çlışyoz mecbur yemeğe falan fazla gitmiyoz hatta mert olduğundan beri çok gitmeyiz yemeğe ama gezmemizden alamıyoz kendimizi arkadaşlar bize biz arkadaşlara gün geçiyo akşamları yiğit gelince çıktığımız zamanda para harcamamaya özen gösteriyoz ayak üstü ucuz şeyler yiyoz çoğu zaman ama değişiklik olmuş oluyor eskiden hayat sıtandırdım çok farklıydı belki bana o yüzden zor geliyor ama inşallah bu dar boğazdan çıkarız bizde

ev kira değil ya ona şükür diyoruz yettirmeye çlışyoz mecbur yemeğe falan fazla gitmiyoz hatta mert olduğundan beri çok gitmeyiz yemeğe ama gezmemizden alamıyoz kendimizi arkadaşlar bize biz arkadaşlara gün geçiyo akşamları yiğit gelince çıktığımız zamanda para harcamamaya özen gösteriyoz ayak üstü ucuz şeyler yiyoz çoğu zaman ama değişiklik olmuş oluyor eskiden hayat sıtandırdım çok farklıydı belki bana o yüzden zor geliyor ama inşallah bu dar boğazdan çıkarız bizde

canım yaa ,insan vazgeçemiyor bazı alışkanlıklardan ,bende derim hep eşime , bi çay içelim beraber içelim ..bende bekarken çok bolluk içindeydim ,çalışıoydum kazanıyodum kimse hesap sormuyodu ,ama malesef evlendikten sonra ,sorumluluk altına girmek çok başkaymış ,şimdi idare bende yine ama eşim çok müsrif çok para harcıyor kızıyorum onada çok..

offff derincim ya..o yeşil çayın tadı ne kötü yaaa..zorla içiyom inanki..zayıflamayada çok iyi geliyomuşşş..sen seviyomusun tadınıı.

Aynen canım.Nasıl bi tadı varmış o çayın...Bi kere içtim bi daha yok.Asortik hatun çok içiyodu ondan sanırım.Nerelerde kıı?

Krikitosum seni tebrik ederim canım.Maşallah idarelisin..

canım yaa ,insan vazgeçemiyor bazı alışkanlıklardan ,bende derim hep eşime , bi çay içelim beraber içelim ..bende bekarken çok bolluk içindeydim ,çalışıoydum kazanıyodum kimse hesap sormuyodu ,ama malesef evlendikten sonra ,sorumluluk altına girmek çok başkaymış ,şimdi idare bende yine ama eşim çok müsrif çok para harcıyor kızıyorum onada çok..

erkekler hep öle canım ayarlarını dozunu bilmiyolar bnimde eşim çok lüksüne düşkün hep iyisi olsun istiyo oğlu içinde bizim içinde ama şartlar hep aynı olmuyor ama allah var eşim hep bi dediğimi iki etmez bugün alınmazsa muhakkak alır yapar elinden gelen herşeyi yapar aşkım benim bu durumumuza göre iyi yaşıyoz allah var hakkını yiyemem onun

yasmincim sağol bebeşim bizim gibi tek maaaş alan birsürü insan vardır tedbirli yaşamak lazım gün gelcek yine yüzümüz gülecek diyorum ben

yasmincim çağancım yokk reflüm yok çok şükür ama sirke mideme dokundu galibaa:(( gülizcim yeşilçay çaykur bergamutlu demliyip içiyorum ben şekersiz falan günde 2 fincan hemde kocaman içerim.çok güzel bencee:))

idareli kadınlara bende hep bayılmışımdır..benim arkadaş var..çok idareli ya.en basitinden çamaşır makinesinin giderini sökmüş beyazların suyunu kovaya doldurup, o suyla balkonları yıkar ..ben açarım musluğu foşur foşur yıkarımm, sonrada derim ne kadar çok gelmiş su parasıı. diyom sen den öğrenecem .çok şey var diye..bende hiç anlamam idare işinden..

bende aynen bekarken çok fena harcadımm:(( annemler falan hiç istemediler para falan biraz da biriktirdim yani baya aslında:)) evlenirken eşimin gözleri parlamıştıı:)) parayı görünce.kullandık ev alırken krediye girdik 2 senelik.1 sene ödedik 1 sene kaldı ama kredi ödemek birde buğranın masrafı +mutfak falan off yanii gerçekten hayat zormuşşş.

aman derinim ben ballısınıda denedim ama yok sevmedim ben bu yeşil çayın tadını..inanki zorla içiyommm..zayıflatsın diye..birde ben aktardan alıyom içine funda yaprağıda atıyomm..taamamen iğrenç oluyo..ıhhhh

Tipik bir maco adam, cok hos bir kadinla evlenir ve nikahin hemen ardindan,kurallarini ortaya koyar :
'Eve ne zaman istersem,saat kacta istersem, ki herseyden once eger istersem,
o zaman gelirim ve senden bu konuyla ilgili bir tartisma istemiyorum.
Ben baskabir sey soylemedikce, her aksam yemek masasini kusursuz istiyorum.
ݳtedigim zaman eski kiz arkadaslarimla icmeye ve kagit oynamaya giderim ve bana bu konuda gucluk cikarma sakin.
Bunlar benim kurallarim.Yorumun var mi?'
Kadin: 'Hayir, benim icin sakincasi yok.Yalniz sunu bilki,burada
her gece saat 7'de sex yapilacak, sen olsanda, olmasanda.'

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kari koca, evliliklerinin 40.yildonumunde sert bir agiz dalasina girerler.
Adam der ki; 'Sen oldugunde, mezar tasina soyle yazdiracagim;
'--Burada benim karim yatiyor - Her zamankigibi soguk'
'Yaa??' der kadin; 'Sen oldugun zaman da ben senin mezar tasina soyle yazdiracagim;
' -- Burada benim kocam yatiyor.- Nihayet sertlesti.'
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.sine çok güldüm yaaa ayy töbe töbe sinir boşalması oldu galiba

kız maytap ortaya laf attın herkez üstüne alındı bacım ayy o yoksa o dediğin benmiyim ayy ne didim ki bilmiyorumkismile mafoldumben

gülüzcim arkadaşın da baya bi tedbirliymiş ayy yok anam ben rahatıma düşkün kadınım şu an bu sıkıntılara katlanıyom çünkü kocamı ço seviyom biliyom ki oda beni rahat ettirmek için elinden geleni yapar gezdirirde tozdururda ama aşırısına kaçmadan ama öle tututmlu olcam die hayatımı zindan edemem tipik bağa kadınıyım ben bu hayata bir defa gelicez dimi ama ne yapıyosak bebeklerimiz ama tamam ama kendi ruh sağlığımıda düşünmek zorundayım dışarı çıkıcam ki bende açılayım accık küçük şeylerle mutlu olmak lazım bence mutlululuğun temel kuralı bu en lüksünle mutlu olamayanda var malesef

Son düzenleme:
bende 8 yıl boyunca bütün maaşımı yedim, içtim, gezdim ,tozdumm, 5 kuruşta biriktirmedimm..şimdi bazen diyom iyide etmişim..evlenince kesinlikle bekarken ki gibi olmuyooo

Back
X