- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #63.201
Şenizseviyom seni canımmm
yaa arkadaşlar bazı insanlar fazla hazımsız oluyo demii kendi basitliklerini çamur sıçratarak örtmeye çalışıyolar allah allahhh
Ne oldu yıvrım?Bişi mi kaçırdım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şenizseviyom seni canımmm
yaa arkadaşlar bazı insanlar fazla hazımsız oluyo demii kendi basitliklerini çamur sıçratarak örtmeye çalışıyolar allah allahhh
bence ev kira değilse 600 tl çok lükste gözün olmadıkça yeter diye düşünüyorum geçim için ,tabi birçok şeyden feragat etmek lazım ..gezme tozma ,dışarda yeme ,eğlenme gibi durumları ayda yılda bir yapmak gerek bu durumda ,allah kolaylık versin krikocum ..
çocuk parası 64 veriyolar bize ,daha doğrusu vergi iadsi diyelim ona ..
ev kira değil ya ona şükür diyoruz yettirmeye çlışyoz mecbur yemeğe falan fazla gitmiyoz hatta mert olduğundan beri çok gitmeyiz yemeğe ama gezmemizden alamıyoz kendimizi arkadaşlar bize biz arkadaşlara gün geçiyo akşamları yiğit gelince çıktığımız zamanda para harcamamaya özen gösteriyoz ayak üstü ucuz şeyler yiyoz çoğu zaman ama değişiklik olmuş oluyor eskiden hayat sıtandırdım çok farklıydı belki bana o yüzden zor geliyor ama inşallah bu dar boğazdan çıkarız bizde
offff derincim ya..o yeşil çayın tadı ne kötü yaaa..zorla içiyom inanki..zayıflamayada çok iyi geliyomuşşş..sen seviyomusun tadınıı.
canım yaa ,insan vazgeçemiyor bazı alışkanlıklardan ,bende derim hep eşime , bi çay içelim beraber içelim ..bende bekarken çok bolluk içindeydim ,çalışıoydum kazanıyodum kimse hesap sormuyodu ,ama malesef evlendikten sonra ,sorumluluk altına girmek çok başkaymış ,şimdi idare bende yine ama eşim çok müsrif çok para harcıyor kızıyorum onada çok..