- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #65.741
günaydınnn
hepimiz aynı dertten muzdaribiz be meleğim bende bu sabah 07,00de kalktım yatağı topla yağmuru doyur kahvaltı hazırla evi süpür ortalığı topla derken saat 09,00 oldu ancak gelebildim işe akşam da aynısı saat 00,30 du yattığımda ders çalıştım 1-2 saatte .....
akşam desen eve git çamaşır ,ütü,bulaşık bende oturamıyorum tam oturuyorum kociş kahve içelim mi meyva yiyelim mi haydı hopp bidaha kalk topla vs......
bende bunalıyorum ama kadın olmak böyle bişey işteemafoldumben
yağmurcum bu arada merte geçmiş olsun bende çitosa katılıyorum bence de dermatolağa götür mertiii
güliz sana da geçmiş olsun bebişim
maytabım sıkma ben canını böyle gelmiş böyle gider nasıl değiştiricen koca kadını takma canımm yaaaaa
bizde bu egce sadece 1 kere uyandıkkk inş hep böyle olur yaaaaaa
Maytabım teşekkür ederim.Sana da geçmiş olsun canım..
Lavişim günaydııın..
Beyazmeleğim herkes aynı dertten yakınıyo.Eğer ev işleri olmasa zorluk yok.Bebelerle ilgilenmek güzel ama yapılması gereken onlarca işden dolayı geriliyoruz(
sağolun canlar öyle tabi hepimiz aynı dertten muzdaribiz biliyorum ama işte kaldıramıyorum bazen ağır geliyor bu yük
bir de ben annemden yana dertiliyim daha öncede bahsettim yaa çok mükemmelliyetçi diye amiyane tabirle söyleyeyim bir de onun eçenesini çekmek bana çok fazla geliyor allah affetsin çocuğuma bakıyor hayra giriyor ama bazen keşke bakıcı tutsaydım bundan iyiydi diyorum
sabahları vaktinde gelmiyor bazen ee bekleyiver ne olacak diyor hem kendi anlatır işe zamanında gitmek lazım benim memurluğum zamanında daha sıkıydı diye. ben rehber öğretmenim dersim yok yaa istediğim gibi girip çıkabilirim diye düşünüyor, öğle arasında yemek yiyoruz mesela ben hemen çıkmak için hazırlanıyorum ee çocuğun altını değiştiriverseydin falan diyor vaktim yok gitmem gerek deyince bozuluyor sanki ben gezmeğe gidiyorum iyi git herkes kaçsın çocuktan falan diyor
yemeğimi falan yapar allah bin kere razı olsun ama çenesi de hiç bitmez, ay şöle yaptım,ay böle yaptım çok yoruldum burası neden dağınık, bu yastık neden burada şöyle böyle beni eleştirir falan off çok zor çook
bazen bende deliririm bir sürü laf sölerim kızarım, o zaman da alınır,küser hem çocuğa bakıyorum yine de yaranamıyorum falan der iyide ona bişey diyen var mı ama çeneni tut be kadın birazda sonra da duygu sömürüsü yapıyor böyle :çok üzgünüm: