• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

günaydınnn
hepimiz aynı dertten muzdaribiz be meleğim bende bu sabah 07,00de kalktım yatağı topla yağmuru doyur kahvaltı hazırla evi süpür ortalığı topla derken saat 09,00 oldu ancak gelebildim işe akşam da aynısı saat 00,30 du yattığımda ders çalıştım 1-2 saatte .....
akşam desen eve git çamaşır ,ütü,bulaşık bende oturamıyorum tam oturuyorum kociş kahve içelim mi meyva yiyelim mi haydı hopp bidaha kalk topla vs......
bende bunalıyorum ama kadın olmak böyle bişey işteemafoldumben
yağmurcum bu arada merte geçmiş olsun bende çitosa katılıyorum bence de dermatolağa götür mertiii
güliz sana da geçmiş olsun bebişim
maytabım sıkma ben canını böyle gelmiş böyle gider nasıl değiştiricen koca kadını takma canımm yaaaaa
bizde bu egce sadece 1 kere uyandıkkk inş hep böyle olur yaaaaaa

Maytabım teşekkür ederim.Sana da geçmiş olsun canım..

Lavişim günaydııın..

Beyazmeleğim herkes aynı dertten yakınıyo.Eğer ev işleri olmasa zorluk yok.Bebelerle ilgilenmek güzel ama yapılması gereken onlarca işden dolayı geriliyoruz:((

sağolun canlar öyle tabi hepimiz aynı dertten muzdaribiz biliyorum ama işte kaldıramıyorum bazen ağır geliyor bu yük

bir de ben annemden yana dertiliyim daha öncede bahsettim yaa çok mükemmelliyetçi diye amiyane tabirle söyleyeyim bir de onun eçenesini çekmek bana çok fazla geliyor allah affetsin çocuğuma bakıyor hayra giriyor ama bazen keşke bakıcı tutsaydım bundan iyiydi diyorum
sabahları vaktinde gelmiyor bazen ee bekleyiver ne olacak diyor hem kendi anlatır işe zamanında gitmek lazım benim memurluğum zamanında daha sıkıydı diye. ben rehber öğretmenim dersim yok yaa istediğim gibi girip çıkabilirim diye düşünüyor, öğle arasında yemek yiyoruz mesela ben hemen çıkmak için hazırlanıyorum ee çocuğun altını değiştiriverseydin falan diyor vaktim yok gitmem gerek deyince bozuluyor sanki ben gezmeğe gidiyorum iyi git herkes kaçsın çocuktan falan diyor
yemeğimi falan yapar allah bin kere razı olsun ama çenesi de hiç bitmez, ay şöle yaptım,ay böle yaptım çok yoruldum burası neden dağınık, bu yastık neden burada şöyle böyle beni eleştirir falan off çok zor çook
bazen bende deliririm bir sürü laf sölerim kızarım, o zaman da alınır,küser hem çocuğa bakıyorum yine de yaranamıyorum falan der iyide ona bişey diyen var mı ama çeneni tut be kadın birazda sonra da duygu sömürüsü yapıyor böyle :çok üzgünüm:

yasmincim geçmiş olsun umaraım hemen atlatırsın

çitosçum annenin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız böle üzüntü

Teşekkür ederim canım.İnşallah kimse yaşamasın böyle üzüntüler.

Ya anne diyorum ne olur oyala biraz.Ben evdeyken uyumak istemiyo.Bi yarım saat idare etse ben 9 a kadar oyalarım.Düşüncesiz..

Hakikaten düşüncesiz..:oklava:

kızlar ben biraz ders çalışayım daha 4 ders var çalışılacak ve vizelere 3 hafta var:(

Kolay gelsin yavrum..

sağolun canlar öyle tabi hepimiz aynı dertten muzdaribiz biliyorum ama işte kaldıramıyorum bazen ağır geliyor bu yük

bir de ben annemden yana dertiliyim daha öncede bahsettim yaa çok mükemmelliyetçi diye amiyane tabirle söyleyeyim bir de onun eçenesini çekmek bana çok fazla geliyor allah affetsin çocuğuma bakıyor hayra giriyor ama bazen keşke bakıcı tutsaydım bundan iyiydi diyorum
sabahları vaktinde gelmiyor bazen ee bekleyiver ne olacak diyor hem kendi anlatır işe zamanında gitmek lazım benim memurluğum zamanında daha sıkıydı diye. ben rehber öğretmenim dersim yok yaa istediğim gibi girip çıkabilirim diye düşünüyor, öğle arasında yemek yiyoruz mesela ben hemen çıkmak için hazırlanıyorum ee çocuğun altını değiştiriverseydin falan diyor vaktim yok gitmem gerek deyince bozuluyor sanki ben gezmeğe gidiyorum iyi git herkes kaçsın çocuktan falan diyor
yemeğimi falan yapar allah bin kere razı olsun ama çenesi de hiç bitmez, ay şöle yaptım,ay böle yaptım çok yoruldum burası neden dağınık, bu yastık neden burada şöyle böyle beni eleştirir falan off çok zor çook
bazen bende deliririm bir sürü laf sölerim kızarım, o zaman da alınır,küser hem çocuğa bakıyorum yine de yaranamıyorum falan der iyide ona bişey diyen var mı ama çeneni tut be kadın birazda sonra da duygu sömürüsü yapıyor böyle :çok üzgünüm:

Senin annede yasminin kaynana gibiymiş meleğim..Neyse sabret yine de bakıcıdan iyi bakar en azndan sevgisi yeter çocuklarımızın en çok sevgiye ihtiyacı var zaten şu anda.O yüzden üzme kendini..

Beyazmeleğim senin yine eşin yardımcı oluyor.Ya biz napalım.Ev işleri tüm sırtımızda.Yardım etmediği gibi haftada bir gelen kadına da cır cır etti dün.Beni sinir etti.Çamaşır yıkandı alt kattayız ikimizde.Temiz çamaşırları koydum kovaya kirlileri makinaya atıyorum .Bu arada tuttu yukarı çıktı kovadaki çamaşırları almadan.Ben çıkardım yukarı kovayı yukarı.Kavga ettik gecenin bir yarısı.O yüzden çok şükür de anacım haline.Bizimkilerin bi işin ucundan tutarsak diye ödleri kopuyor.

kesinlikle canım onun için hep derim benim kocam bir tanedir diye allah razı olsun ondan her işime koşar yardım eder ben kendimle beraber onu da delirtiyorum adamcağız azıcık otursa kaç saatir oturuyon hiç bişey yapmıyon yardım etmiyon bi sürü sayıyıorum adama kalkıyor oda mecbur
sonradan pişman olurum dediklerime ama işte hayata olan sinirimi ondan çıkarıyorum
daha ben meyve hazırladığımı bilmrm mesela meyveleri hep o hazırlar portakal bile soymam o soyar verir, çekirdek falan da öyle
ama tatlı bişeyler varsa,yada kahve falan onlardan anlamaz onları ben yaparım ama onun dışında herşeyimi o yapar sağolsun
hatta yemekteyken mesela çorbam bitti diğer yemeğimi bile o katıverir yada kaynım da katıyor bu aralar, ben aynı zamanda çocuğa da yedirmeye çalıştığım için hem kendi yemeklerini katarlar hem de benimkini
salatayı mutlaka eşim yapar, benim salata yaptığım sayılıdır evde misafiren misafire
öyleye hakkını yiyemem ama işte buna rağmen ağır geliyor yük bana

Çitosum sen de dua et.Benim kocam yok:roflol:

beterin beteri hesabı dimi yasminim :roflol:

Maytabım hepsi aynı.Anlatıyoruz işte.Dün eve gidince Anılı bulamadım.Saat 19,30 olmuş bebeyi uyutmuş.Yasmin uğraşsın sonra 12ye kadar.Kaç kere dedim anne uyutma..Düşüncesizler bunlar.İnşallah biz öyle olmayız..

vallahi düşüncesizler kaç oldu söledin hala yapıyor sanki gıcıklığına :oklava:

GÜNAYDIN GÜZELLER

melekçim senin anlattıkların çok tanıdık geldi bana ben evdeyimde ne oluyor mert bütün vaktimi kaplıyor yemeğini kırk saatte yiyor hiç bi iş yaptırmıyor bana devamlı onla konuşuyorum oynuyorum hiç tv izleyemeiyorum akşam eşim geliyor yemekti bulaşıktı zaman akıyıo gidiyo çoğu işimi akşam yapıyorum bende çünkü gündüz wc ye bile bırakmıyor beni
yataktan hasta kalkıyorum bütün vucudum ağrıyor dinlenemiyorum malesef sanki ruhum yorgun beynim yorgun hiç bişii olmamasına rağman çok mutsuzum mafoldumben
isimdaşız ya bu aralar bunalım vaktimiz mi acep düşündümde :))))

valla olabilir şekerim bilemiyorum bu isimdekiler bu dönemdemi depresyona giriyorlar kaydirigubbakcemile3
biliyorum ben çalışmasam evde olsam yine gündüz bişey yapamayacağım ama ne bileyim işte yine de evde olmak istiyorum :çok üzgünüm:

Ayda yılda bir benim lafı yiyince.Onun ekmek parasını yakında ben psikoloğa verecem yalnızalsanaalsanasmile

evet bende öyle diyorum bazen iki maaş olsun diye çalışıyorum ama yakında benim maaş psikoloğa gidecek yine tek maaş olacağız diyorum

kızlar ben biraz ders çalışayım daha 4 ders var çalışılacak ve vizelere 3 hafta var:(

ay aynen artık kitaplarımı falan buraya aldım geldim çarşıda biraz işim var gidip onu halledeyim burada bari çalışayım boş vakitlerimde yoksa akşamlardan umudum yok artık

kızım bizim anneler kardeş galiba bu kadar mı olur yaa resmen annemi anlattın evim şıkır şıkır bile olsa asla anneme yaranılmaz hep eşim hakkında benim hakkımda yorumlar yapar insanın bilerek sinirini bozar benim gezmem tozmam ona batar resmen benim oğluma hiç bakmamasına rağmen yinede bakmamlailgili yorumlar yapar
inan benim evime gelir çay içeriz yemek yeriz bulaşıkları bile yıkamaz 2 tane bardaş ama yapmaz gezmeğe götürürüz gittiği yeri beğenmez yani her şey hakkında mutsuzluğu vardır

bende öyle diyorum çitosum sen benim kaynanam olsaydın senin yüzünden bu adamı boşardım diyorum
allah bilmişte sana erkek evlat vermemiş diyorum

ananesi bakıyor diye avutuyorum artık kendimi, ama hiç benim sözümü dinlemiyor hiç, şunu yedirme diyorum yok, şöyle yapma bunu söleme diyorum yok,tmm diyor yine kendi bildiğini okuyor hatta bazen tmm bile demiyor

kızım bizim anneler kardeş galiba bu kadar mı olur yaa resmen annemi anlattın evim şıkır şıkır bile olsa asla anneme yaranılmaz hep eşim hakkında benim hakkımda yorumlar yapar insanın bilerek sinirini bozar benim gezmem tozmam ona batar resmen benim oğluma hiç bakmamasına rağmen yinede bakmamlailgili yorumlar yapar
inan benim evime gelir çay içeriz yemek yeriz bulaşıkları bile yıkamaz 2 tane bardaş ama yapmaz gezmeğe götürürüz gittiği yeri beğenmez yani her şey hakkında mutsuzluğu vardır

benimn annem benim eve geldiğinde de misafir olarak yine de herşeyimi yapar, beğendiği taraflarım olur söyler ama konuşur durur işte,yapar off yoruldum,bittim,kolum ağrıdı vs... der ee yapma derim sana kim dedi yap diye derim işte nankörsün sen sana da yaranılmıyor falan der yapıpta böyle konuşacaksan yapma derim iyi konuşmayayım susayım hiç bişey demem vs.. evin öyle kalsın pis pis der kaydirigubbakcemile3 sanki ben akşam gelince yapmıyorum

Benim kendi annem çok yardımcı olur.Geldiğinde oturmak istemez.Mutfağımı toplar, evi süpürmek ister. Yattığında yatağını filan toplar..Acıyo belki de aban, dayanamıyo..

mesela ben çalışsam hayatta annem gelipte bakmaz benim çocuğuma evde otururz tv izler ama gelipte oğluma bakmaz 2hamilelik olmadan bi iş teklifi aldım anneme dedim başlıyım mı mert 8 aylıktı bana dediki ben bakmam bakıcıyada bıraktırmam otur evinde kendin bak
halbuki çalışabilseydim 2 maaş borçlarımızı bitiridim hamileliğimin sonuna kadar çalışsam kardı en azından bebeğimin ihtiyaçlarını karşılardık ben ömür boyu çalışamam yani anlıycağınız boşuna okudum boşuna çalıştım senelerce ama bir yere gelemedim ömrü hayatım boyunca ev hanımı çocuklarıma pişi pişiren bir kadın olucam kilo alıcam alıcam patlıycam kaydirigubbakcemile3

şimdi oğlumun cici ananesi geldi memoyu alıp gitti kaynanasına akşamageliriz sen çık gez hava al dedi böyle bir insan daha varmı acaba allah ondan bin kere razı olsun gözlerimide patlak patlak gördü yüzeysel söyledimbende napiim bilksinler ablalarını
ikisi kardeş işte beş parmağın beşi bir değil

Benim annem de yapar eder sağolsun.Yapıyorum temziliyorum demez ama kendisi çok titiz olduğu için benim yaptığım işleri pek beğenmez.Sürekli öğüt verir:)))

şimdi oğlumun cici ananesi geldi memoyu alıp gitti kaynanasına akşamageliriz sen çık gez hava al dedi böyle bir insan daha varmı acaba allah ondan bin kere razı olsun gözlerimide patlak patlak gördü yüzeysel söyledimbende napiim bilksinler ablalarını

Ooooh sen çık gez keyif yap mis gibi olmuş dünün üzerine..

mesela ben çalışsam hayatta annem gelipte bakmaz benim çocuğuma evde otururz tv izler ama gelipte oğluma bakmaz 2hamilelik olmadan bi iş teklifi aldım anneme dedim başlıyım mı mert 8 aylıktı bana dediki ben bakmam bakıcıyada bıraktırmam otur evinde kendin bak
halbuki çalışabilseydim 2 maaş borçlarımızı bitiridim hamileliğimin sonuna kadar çalışsam kardı en azından bebeğimin ihtiyaçlarını karşılardık ben ömür boyu çalışamam yani anlıycağınız boşuna okudum boşuna çalıştım senelerce ama bir yere gelemedim ömrü hayatım boyunca ev hanımı çocuklarıma pişi pişiren bir kadın olucam kilo alıcam alıcam patlıycam kaydirigubbakcemile3

Oooov senin anne de fenaymış krikocum allah sabır versin..

Benim kendi annem çok yardımcı olur.Geldiğinde oturmak istemez.Mutfağımı toplar, evi süpürmek ister. Yattığında yatağını filan toplar..Acıyo belki de aban, dayanamıyo..

benim annemde bana acıyor işinde yorulup geliyor diye ama sonunda kendini acındırıyor kaydirigubbakcemile3

vallahi haa bakıcıya vermene ne karışıyor kendi bakmıyor bari bakıcı baksın allah allah babaanne bakamaz mı o ne durumda

işte evet benim ananem mesela asla anneme benzemez ben onunla daha iyi anlaşırım yaşlı olmasına rağmen ana-kız demeye şahit lazım

krikitosum isimlerimz aynı,analarımız aynı var bu işte bir iş kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

benim annemin tedaviye ihtiyacı var ama tatlım benim dedikodumu özel hayatımı komşulara anlatmak onda memnuniyetsizlik onda ona hiç birşey yaptırmamama rağmen mert i hiç ona bırakmam 1 saatlik bile olsa komşulara mert i bıraktılar bizde kaldı çok yoruldum öldüm bittim beni kullanıyor kendileri geziyor demek onda beni kayınvalidemden kıskanmak onda yaaa kocasını kıs kardeşinden kıskanıyor bu kadarıda manyaklığa giriyor okadar tedaviye ihtiyacı var

kaydirigubbakcemile3

benim annemin tedaviye ihtiyacı var ama tatlım benim dedikodumu özel hayatımı komşulara anlatmak onda memnuniyetsizlik onda ona hiç birşey yaptırmamama rağmen mert i hiç ona bırakmam 1 saatlik bile olsa komşulara mert i bıraktılar bizde kaldı çok yoruldum öldüm bittim beni kullanıyor kendileri geziyor demek onda beni kayınvalidemden kıskanmak onda yaaa kocasını kıs kardeşinden kıskanıyor bu kadarıda manyaklığa giriyor okadar tedaviye ihtiyacı var

Sen bence mümkün olduğu kadar annenden uzak dur krikocum.Adama kafayı sıyırttırır alimallah..Bence de tedavi lazım seninle aynı kanıdayım bu konuda.

vallahi haa bakıcıya vermene ne karışıyor kendi bakmıyor bari bakıcı baksın allah allah babaanne bakamaz mı o ne durumda

işte evet benim ananem mesela asla anneme benzemez ben onunla daha iyi anlaşırım yaşlı olmasına rağmen ana-kız demeye şahit lazım

yok tatlım benim kaynana çalışıyor ama hafta sonu 2 saatlik falan işimiz olsun ben kendi anneme bırakmam kaynanama bırakırım oda seve seve bakar sağolsun hiç te konuşmaz bırakın gezin der tek iyi yönü bu
anneme 2 saat bıraksam 2 hafta konuşur çok yoruldum yemek yemedi durmadı sen gezdin ben sıkıldım ohhh hiç dinleyemem o yüzden de bırakmam hiç hatta gitmem bile ona evime geldiler mert kustu yemekleri döktü diye konuşurda konuşur artık

benim annanem melek gibiydi valla yardım severdi bizi hep o büyüttü ama o kadından nasıl 3 tane bu kadar sorunlu bu kadar tuhaf evlatlar çıktı bilmem

allah anneme erkek evlat vermemiş eğer oğlu olsaydı gelin çoktan kaçardı beyaz meleğimde demiş ya aynı hesap

Sen bence mümkün olduğu kadar annenden uzak dur krikocum.Adama kafayı sıyırttırır alimallah..Bence de tedavi lazım seninle aynı kanıdayım bu konuda.

zaten eşim bu sene kpss ye giricek olurda kazanırsa şuanda çalıştığı yerde devlet memuru olma imkanı var ama biz en azından çocuklar büyüyene kadar buradan ayrılmayı düşünüyoruz manisa olur bursa olur farketmez çünkü çok yıprattılar bizi çünkü 2 tarafın annneside yordu bizi

Krikitosum zor canım ya.Allah sabır versin..Benim ikisi de bakar.Zaten kendi annem söz verdi.ıkinci bebe olursa 6-7 ay tam destek verecekmiş:))Kaynanamsa seve seve mi bakıyor bilmiyorum ama hiç lafını etmez böyle şeylerin..Dün fotolara baktım Anıl'la ikisinin.Kadını göçertmiş oğlum:((

Back
X