2008 Kasım Anneleri

ayyyyy yasmin okuyunca kötü durmus ama ben o anlamda demedim valla:)

benim son aldigiminda 30 ml 110 tl idi,ama oda cabuk bitti iki defa daha aldim.

napiiim bazen cok kizdiriyor beni bende kozmetikten ciakrtiyorum acisini,alerjim var hayatim

kullanamiyorum baska markalar deyip deyip aliyorum.ziraa kendisi cok sever bakimli süslü kokos

hanimlari oda o yüzden bisi diyemiyor.

Canım kocan bakımlı olmayı seviyo ve senin de bakımlı olmanı istiyodur.Paranızda yetiyosa canım bak keyfine.Diyorum ya zevk işi.Güzel güzel kok anacımzemuszemusbayanssulusmile

evet yağmurumun hediyesi de yola çıktı nihayet, eşim aradı az önce gönderdim diye bende hemen yağmurcuğumu aradım bildirdim mutlu haberi kaydirigubbakcemile3 inşallah beğenir canım arkadaşım opuyorumnanaktan

çileğim hoşgeldin fıstığım valla benim oğlanın inatçılığı bana çekmiş kesin orası kırılmam darılmam çünkü babamız o kadar inatçı değil, hatta hiç değil ben de Eymen'e nispeten inatçı sayılmam yani rekor oğlumda kaydirigubbakcemile3

parfüm konusunda kocana sokmayı düşünüyormuşun madem yasminin de yazdığı gibi sana çitos'um yardımcı olsun, en sokucu parfümleri o biliyor kesin :roflol:
yasminimle benimkiler sokan cinsten değil, dokundurup geçiyor :roflol:

valla kızlar bende parfüm alıcam bu ara.oriflame yada avondan tavsiye edeceğiniz bi parfüm varmı?

ben orfilame'dan alıcam canım
avondan percevie kullandım daha önce çok severdim kokusunu epeydir almıyorum ama etrafımda avon satanı da bulmadım
bir de şimdi arkadaşım oriflame satmaya başlayınca samimiyizde o yüzden avon almam artık ayıp olur kaydirigubbakcemile3 ve zaten oriflame'ın pek çok ürününden daha memnun kaldım arfümde de aynı şeyi yaşayacağımı düşünüyorum ama hangisini alacağımı bilmiyorum henüz koklayıp seçmem lazım, hatta bir de kocişime koklatmam lazım aklinialirimsmile

bende avondan soft musk kullanıyorum bi çok parfümünü denedim ama onun gibi olmadı yaklaşık 7-8senedir kullanıyorum
eskiden temsilciliğinide yapmıştım baktım kendime daha çok alıyorum satmaktan :)) o yüzden bıraktım
boshayallersmile

slm kızlar.çağanı uyuttum geldiöm.ama çok üşüyorum dışarısı sıcacık görünüyo ama üşüyorum ben.sanırım temizlik olayı yaramadı bana hasta olucam.dünden beri hem üşüyorum hemde her tarafım ağrıyo:(

Geçmiş olsun canım.Bir seferde yapıyorsun çok yüklenme kendine..

merhabalar herkeze beni gören varmi?????????????? :)

cocuklarin inadindan bahsedilmis,heralde cevremde gördügüm en inatci cocuk benimkisi,olamaz böyle birsey.hicbirseyle kanmiyor hemen altarnatif sunuyor,babasina görede inadi bana cekmis peh peh..

cagancukcum co kgecmis olsun ee yaparsin öyle temizlik döner sana hastalik olarak.

benim kocam tam bi parfüm hastasi,onun icin hic karismaz fiyatina.bende sirf giciklik olsu ndiye alabildigimin en pahalisini aliyorum eger ona cok kizginsam.

bu aralar miss dior kullaniyorum cherry cok hosuma gitti kokusu ama degistircem tavsiyesi olan varmi yoksa ben yine gidip kocama sokayimmi:)

Dior güzel parfümlerini severim eşim dior kullanır ben nemlendirici ve temizleyicisini kullanıyorum.
Estee lauder pleasure çok severim ve kullanrırım,miracle so magic,paco rabanne ultraviolet,bulgari blv tavsiye ederim çileğim..

evet yağmurumun hediyesi de yola çıktı nihayet, eşim aradı az önce gönderdim diye bende hemen yağmurcuğumu aradım bildirdim mutlu haberi kaydirigubbakcemile3 inşallah beğenir canım arkadaşım opuyorumnanaktan

çileğim hoşgeldin fıstığım valla benim oğlanın inatçılığı bana çekmiş kesin orası kırılmam darılmam çünkü babamız o kadar inatçı değil, hatta hiç değil ben de Eymen'e nispeten inatçı sayılmam yani rekor oğlumda kaydirigubbakcemile3

parfüm konusunda kocana sokmayı düşünüyormuşun madem yasminin de yazdığı gibi sana çitos'um yardımcı olsun, en sokucu parfümleri o biliyor kesin :roflol:
yasminimle benimkiler sokan cinsten değil, dokundurup geçiyor :roflol:

Sokucu parfümmm e bu da iyiymişşş:roflol::roflol:

burda avon yokki yav..citosum bi bakim bulgarinin kokusu bana gitmedi malesef.
chanel istiyorum bi bakicm kokusuna.diorun temizleyicisi harika bende kullaniyrm onu.

uyuyup gelelim insl.

Olsun canım.Yeterki yükle sen.Hasretlen bekliyoruz..

Çitosum yukarda bişiler demişsin.Latince mi anacım.Aaah ah fakirliğin gözü kör olsun:kedi:

Hahahaaaaaaaaaa fakirlik miii sen miii?sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile2Hesabındaki para bir trilyon bana fakirlik diyoookaydirigubbakcemile3.İşte insanlar senin gibi zengin oluyo yasminim.Böyle harcamaya devam edersek asıl bizi bekleyen son fakirlik yasminimeyvahedigeldismile

Hahahaaaaaaaaaa fakirlik miii sen miii?sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile2Hesabındaki para bir trilyon bana fakirlik diyoookaydirigubbakcemile3.İşte insanlar senin gibi zengin oluyo yasminim.Böyle harcamaya devam edersek asıl bizi bekleyen son fakirlik yasminimeyvahedigeldismile

Ha haha ..Ben zenginsem sana ne demeli bilmiyorum.Çiğdem Gates ..Allah göstermesin ama fakirlersen birkaç bit pazarı yeri önerebilirimopuyorumnanaktan:roflol:

Sen ve yasmin nerden buluyonuz bu lafları.Özel bir sözlük filan mı var bizim bilmediğimiz:))

Zeynam günaydın.Tontişim daha da iyileşecek.Çocuklar çabuk düzeliyo..Kolay gelsin sana cınım...

Kalimerom harbiden nerden bu laflar kııı???

babamdan kaydirigubbakcemile3
cok enteresan lafları vardır
bır zamanlar not alırdım kıtap cıkarıcam derdım

neyse cok yogundum uzerıne eve gıttım geldım
cok soguk usuyorum
bogazlarımla beraber kulaklarım da agrımaya basladı
ve tum sorumlusu kocam bu havada bana surprız yapa yapa cok sevıyorum dıye dondurma getırmıs
neysee ılerlemez ınsa allah

parfume gelınce bekarken cok kullanırdım
burbery touch ve angel kullanırdım
ama esım kokudan hoslanmıyor hem de hıc
o benım kendı kokumu tercıh edıyormus aklinialirimsmile
onun ıcın gunluk kullanmıyorum ozel gunlerde ve arkadas cevremde vs kullanıyorum

cılt bakım urunu olarak loreal oksıjen temızleme jelı kullanıyorum gunluk
ve krem olarakta loreal kullanıyorum
gunluk hıc makyaj yapmadıgımdan gerekte pek hıssetmıyorum

baska ne var ne yok sızde

Back
X