- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #66.501
valla kızlar bende parfüm alıcam bu ara.oriflame yada avondan tavsiye edeceğiniz bi parfüm varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy yasmin okuyunca kötü durmus ama ben o anlamda demedim valla:)
benim son aldigiminda 30 ml 110 tl idi,ama oda cabuk bitti iki defa daha aldim.
napiiim bazen cok kizdiriyor beni bende kozmetikten ciakrtiyorum acisini,alerjim var hayatim
kullanamiyorum baska markalar deyip deyip aliyorum.ziraa kendisi cok sever bakimli süslü kokos
hanimlari oda o yüzden bisi diyemiyor.
valla kızlar bende parfüm alıcam bu ara.oriflame yada avondan tavsiye edeceğiniz bi parfüm varmı?
slmm
kızlar yaa resimleri yükliycemde açılmıyor ki imageshack(
hızlıresimden yüklemeye çalışıyorum ama deminden beri bekliyorum çok yavaş yüklenmiycek galiba
slm kızlar.çağanı uyuttum geldiöm.ama çok üşüyorum dışarısı sıcacık görünüyo ama üşüyorum ben.sanırım temizlik olayı yaramadı bana hasta olucam.dünden beri hem üşüyorum hemde her tarafım ağrıyo![]()
merhabalar herkeze beni gören varmi?????????????? :)
cocuklarin inadindan bahsedilmis,heralde cevremde gördügüm en inatci cocuk benimkisi,olamaz böyle birsey.hicbirseyle kanmiyor hemen altarnatif sunuyor,babasina görede inadi bana cekmis peh peh..
cagancukcum co kgecmis olsun ee yaparsin öyle temizlik döner sana hastalik olarak.
benim kocam tam bi parfüm hastasi,onun icin hic karismaz fiyatina.bende sirf giciklik olsu ndiye alabildigimin en pahalisini aliyorum eger ona cok kizginsam.
bu aralar miss dior kullaniyorum cherry cok hosuma gitti kokusu ama degistircem tavsiyesi olan varmi yoksa ben yine gidip kocama sokayimmi:)
evet yağmurumun hediyesi de yola çıktı nihayet, eşim aradı az önce gönderdim diye bende hemen yağmurcuğumu aradım bildirdim mutlu haberi kaydirigubbakcemile3 inşallah beğenir canım arkadaşım opuyorumnanaktan
çileğim hoşgeldin fıstığım valla benim oğlanın inatçılığı bana çekmiş kesin orası kırılmam darılmam çünkü babamız o kadar inatçı değil, hatta hiç değil ben de Eymen'e nispeten inatçı sayılmam yani rekor oğlumda kaydirigubbakcemile3
parfüm konusunda kocana sokmayı düşünüyormuşun madem yasminin de yazdığı gibi sana çitos'um yardımcı olsun, en sokucu parfümleri o biliyor kesin :roflol:
yasminimle benimkiler sokan cinsten değil, dokundurup geçiyor :roflol:
kızlar biyerden yüklüyorum ama biraz yavaş şimdilik sadece hediye paketini yükleyebildim :)
Olsun canım.Yeterki yükle sen.Hasretlen bekliyoruz..
Çitosum yukarda bişiler demişsin.Latince mi anacım.Aaah ah fakirliğin gözü kör olsun:kedi:
Hahahaaaaaaaaaa fakirlik miii sen miii?sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile2Hesabındaki para bir trilyon bana fakirlik diyoookaydirigubbakcemile3.İşte insanlar senin gibi zengin oluyo yasminim.Böyle harcamaya devam edersek asıl bizi bekleyen son fakirlik yasminimeyvahedigeldismile
Sen ve yasmin nerden buluyonuz bu lafları.Özel bir sözlük filan mı var bizim bilmediğimiz:))
Zeynam günaydın.Tontişim daha da iyileşecek.Çocuklar çabuk düzeliyo..Kolay gelsin sana cınım...
Kalimerom harbiden nerden bu laflar kııı???