2008 Kasım Anneleri

dün mikroda brownie denedim,neee zaandır yapmak istiyordum,düne nasipmiş,iyikide yapmışım hatta daha önce niye yapmamışımve noral fırında niye brownie yapıyormuşum dedim.muhteşem oldu,çok tavsiye ederim.üstelik 7 dk da pişiyor.tarifini portakal ağacından aldım ilgilenen olursa :)

benim de bu akşam browni yapasım var özel ders öğrencime de mesaj attım hadi gel bu akşam sana da mis gibi browni yapayım dedim gelse de gelmese de yapıcam inşallah çok canım istedi
ama benim mikrodalgam yok :çok üzgünüm: o yüzden yine her zamanki fırınıma talim zemuszemus

bu arada süpürgen çok güzelmiş benim de ihtiyacım var süpürgeye ama bu sene değil artık bakalım inşallah seneye alıcam bende bir tane
bir süpürge bir ütü şuanda en acil lazım olanlar

günaydınn günaydın

sapişim senin toto cidden açık kalmış sabah sabah iyi güldüm mert bile güldü yani o kadar

beyazmeleğim benim eşimle senin kocoşi çok benzetiyorum ben bazı yazılarda benim kocamda pek az sinirlenir onun sinirlenmesi için çok mühimmm şeyler yapman lazım yada incitici laflara kızar bitek eee oda doğal
hele araba kullanırken pek az sinirlenir sadece sıkıştırmsınlar onu böle korna çalmasınlar pek yeter

ayyy ben çok sinirliyim araba kullanırken herkeze bi laf heeçççç çenem durmaz bi gün ya dayak yicem ya fena halde dayak atacam

bende bosh kullanıyorum memnunum aslında ama belim çok ağrıyor philps in bi bel ağrısı çekenler için olanları var beyazlı turunculu 550 demişlerdi torbasız onu istiyom bende ama şu an için mimmmkiiinn deeeelllll

totomu kaldırıp işlerimi yapmam lazım,yarın dip bucak temizlik için bir hanım gelecek.dolapşarın içlerini ve vitrin içlerini ellemiyorlar pek,ben de onları halledeyim bugünden,vitrindekilere bulaşık makinasına filan atayım,okinin yine bir sürü küçülmüşü birikti,onları ayıklamam lazım.böyle işte..öpüyom sizi şimdilik
akşama köfte mi yapsam ne :roflol:

kolay gelsin cicimm sana yorma kendini fazla

akşamada köfte iyi gider kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook acıktımmm loooooo kahavaltıyı pek iyi edemedim mertten dolayı

ben geldım
karnım ac
oglusumun oksurugu daha ıyı ama keyıfsız dıger gunlere nıspeten
atesı falan yok ama emerken uyudu kuzum

ben de bır gorusmem var dıye yemek yemeden cıktım
ac geldım

saphıra kofte ıstedı benım de canım
beyazın melegım brownılerı goturrrr

günaydınn günaydın

sapişim senin toto cidden açık kalmış sabah sabah iyi güldüm mert bile güldü yani o kadar

beyazmeleğim benim eşimle senin kocoşi çok benzetiyorum ben bazı yazılarda benim kocamda pek az sinirlenir onun sinirlenmesi için çok mühimmm şeyler yapman lazım yada incitici laflara kızar bitek eee oda doğal
hele araba kullanırken pek az sinirlenir sadece sıkıştırmsınlar onu böle korna çalmasınlar pek yeter

ayyy ben çok sinirliyim araba kullanırken herkeze bi laf heeçççç çenem durmaz bi gün ya dayak yicem ya fena halde dayak atacam

evet canım eynı benim eşim işte benziyorlar hakkaten

safişim ütünde çok güzelmiş annemin de philibs ti çok memnundu bencede öyle
hadi gitte yemeğini yap ben de gideyim evime oğluşumla oynayayım geleyim

ben geldım
karnım ac
oglusumun oksurugu daha ıyı ama keyıfsız dıger gunlere nıspeten
atesı falan yok ama emerken uyudu kuzum

ben de bır gorusmem var dıye yemek yemeden cıktım
ac geldım

saphıra kofte ıstedı benım de canım
beyazın melegım brownılerı goturrrr

sağol miniğim
biraz vardır oğluşunun üzerinde kırgınlık ister istemez
sende bişeyler ye öle aç aç dolanma

TÜNAYDIN CANLARIMM..gittim mis gbi balık ekmeğimi yedim geldimm..diyet, rejim falan kalmadı dünden berii, hiç verdiğimde yok zatenn:)))elektrik süpürgesi bende alacam..eylül ayı gibi ihlasın robotunu ...çok pahalı ama..tam eşimlik...toz, moz kalmayacak evde.:)))

Benim eşim de trafikte sinirlenmez,hiç küfür etmez ama anlık sinirleri vardır lüzumsuz şeylere sinirlenir sonra gelir özür diler ama ne fayda kalp kırılıyor bi kere:(

selamlarr
ancak girebildim ya
işten fırsat yokkk:(
yasminin yeğeni ameliyat olmuş yeni gördüm yaa geçmiş olsun yasminimmm
ohh browni ımmm mis gibi
bende tıka basa yedim geldimm
gülceksiniz ama bende köfte patates biber kızartması şehriye çorbası yedimmm geldimmmmm
bide salata ohh mis gibi ama çok yedim yaaaa:(((

Yasminle konuştum az önce.Yiğeni ameliyattan çıkmış İyiymiş dondurma yediriyorlarmış dr tavsiyesi ile.Hepinize çok selamı vardı..

Back
X