2008 Kasım Anneleri

çokkkk açımmmmmm loooo demeyin öle yemek falan ne yisemmm acep böle dönüyo karnım gur gur cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :CüvCüv:

TÜNAYDIN CANLARIMM..gittim mis gbi balık ekmeğimi yedim geldimm..diyet, rejim falan kalmadı dünden berii, hiç verdiğimde yok zatenn:)))elektrik süpürgesi bende alacam..eylül ayı gibi ihlasın robotunu ...çok pahalı ama..tam eşimlik...toz, moz kalmayacak evde.:)))

valla en çok bizim kocişlerin işine yarayacak zaten kaydirigubbakcemile3

slm kızlar tam açtım komşum geldi çıkıyorum şimdi sonra görüşürüz

bu nasıl bir giriş nasıl bir çıkıştır arkadaşım alemsin kaydirigubbakcemile3

Benim eşim de trafikte sinirlenmez,hiç küfür etmez ama anlık sinirleri vardır lüzumsuz şeylere sinirlenir sonra gelir özür diler ama ne fayda kalp kırılıyor bi kere:(

saman alevi gibi yani, oda kötü tabi karşıdakini kırıp incitiyorsun kendinde pişman oluyorsun ne gerek var

selamlarr
ancak girebildim ya
işten fırsat yokkk:(
yasminin yeğeni ameliyat olmuş yeni gördüm yaa geçmiş olsun yasminimmm
ohh browni ımmm mis gibi
bende tıka basa yedim geldimm
gülceksiniz ama bende köfte patates biber kızartması şehriye çorbası yedimmm geldimmmmm
bide salata ohh mis gibi ama çok yedim yaaaa:(((

niye gülelim lavişim fıstık gibi yemek valla afiyet olsun

çokkkk açımmmmmm loooo demeyin öle yemek falan ne yisemmm acep böle dönüyo karnım gur gur cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook :CüvCüv:

kızım asıl senin yemek yemen lazım hala aç mı geziyorsun sen tam dayaklıksın haa :oklava:

bende gittim eve, annem dedi sen gelmişken ben bir sosyete pazarını dolanıp geleyim çocukta uyuyordu tmm dedim hadi git gel, 2gibi burada ol geç kalmayayım işe dedim, gitti saat 14.15 hala yok kayınbiaderim geldi eymen uyanmıştı zaten onlar balkonda oynarken ben çıktım, yaa gelmeseydi onun da dersleri olsaydı, yine geç kalacaktım ki yine de tam vaktinde geldiğim söylenemez, yada yine çocuğu getirmek zorunda kalacaktım
ah bu annemi ben napayım bilmiyorum ki hep aynı şey olurmu yaa burası benim işyerimmi kafama göre girip çıkayım ki pek çok gün öyle oluyor artık adamlar bana ne deseler haklılar :çok üzgünüm:

şimdi aradım kayınbiraderimi daha 10dk falan olmuş geleli eve, hatta bişey unuttum deyip tekrar gitmiş
15 yaşında bakıcı kız tutsaydım ancak bu kadar olurdu yani

bu arada sabah Eymen geldi demiştim yaa ne yaptığını anlatayım size akıllı bıdığın, şimdi benim pc nin klavyesinde sıkıştırılmış bir kağıt var hatırlatma amacı ile tam karşıma koyarım o hafta gireceğim dersler veya sınavlar seminerler falan olursa onu gördü bir baktı neyse sonra yine oyuna daldı gezdi falan kucağıma oturdu masamdaki jküçük not kağıtlarından istedi bir de kalem aldı eline karaladı durdu sonra o kağıdı bana verdi klavyeyi tutuyor onu gösteriyor bana buraya tak bunu da diyor kaydirigubbakcemile3
ay gerçekten çok akıllı bunlar yaa gözlerinden hiç bişey kaçmıyor

merhaba canlarımm
ayy nazlıcım senın pasalar 2 olunca karıstırmısımkaydirigubbakcemile3
beyazmelek senın yazılarını okurken soyle bı arkama yaslanıyorum cunkı hep uzun oluyorlar hıkaye tadında okuyorum
citosumu sabah sabah germıs salak kuafor ayy benım saclarım kıvırcık herkes fon cekemez herkese de zaten fon cektırmeye gıtmem kadın kuafor beceremıyor erkek kuafore cektırırımım fonumu
yasmınımle bende konustum cıkmıs ıyıymıs acıyor dıyormus aglıyormus yawrum uzgunduu bende uzuldum dondurma yedırceklermıs acıyı alsın dıyee

evet beyazmelek senle benden baskası kalmamıss zaten ben ne zaman gelsem kımseler kalmıyorrr::)))
sapişişş tam senın rüyanı okurken kofte ekmek yıyordummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu veletler cok taklıtcı olmaya basladılar bikaç gun once mutfakta yemekle ugrasıyordum eylul babasının terlıgını yanıma getırdı aradan bı kac dk a gecmedı esım zıle bastı eylul hemen kapıya kostu actık hosgeldın faslından sonra eylul mutfaga gıttı babasının terlıklerını getırdı tabı bız sokkk durumundayızzz

evet beyazmelek senle benden baskası kalmamıss zaten ben ne zaman gelsem kımseler kalmıyorrr::)))
sapişişş tam senın rüyanı okurken kofte ekmek yıyordummm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu veletler cok taklıtcı olmaya basladılar bikaç gun once mutfakta yemekle ugrasıyordum eylul babasının terlıgını yanıma getırdı aradan bı kac dk a gecmedı esım zıle bastı eylul hemen kapıya kostu actık hosgeldın faslından sonra eylul mutfaga gıttı babasının terlıklerını getırdı tabı bız sokkk durumundayızzz

Iıcırım hoşgeldin batu da terlik hastası.Bi de o benim ve babasının terliklerini kimseye giydirmez:CüvCüv:

merhaba canlarımm
ayy nazlıcım senın pasalar 2 olunca karıstırmısımkaydirigubbakcemile3
beyazmelek senın yazılarını okurken soyle bı arkama yaslanıyorum cunkı hep uzun oluyorlar hıkaye tadında okuyorum
citosumu sabah sabah germıs salak kuafor ayy benım saclarım kıvırcık herkes fon cekemez herkese de zaten fon cektırmeye gıtmem kadın kuafor beceremıyor erkek kuafore cektırırımım fonumu
yasmınımle bende konustum cıkmıs ıyıymıs acıyor dıyormus aglıyormus yawrum uzgunduu bende uzuldum dondurma yedırceklermıs acıyı alsın dıyee

öyleyimdir övünmek gibi olması insanın okuduka okuyası gelir yazılarımı kaydirigubbakcemile3

bak bak eylüle sen, tam ısırmalık fıstık oldular bunlar

Sen beni:jeyyar: beğenmiyor musun

beğeniyorum ama sen yoktun yeni geldin kandıramazsın beni :dilcikar:

benimde dersim var birazdan dersten çıkar çıkmaz da sınav görevim var
pofff :çok üzgünüm:

kolay gelsin melekçim bugün sen baya bi yoğunsun

güliz iyi akşamlar canikom eylülü öp bizim için

mine mine hoşgeldinnnnnnnnnnnn

çitosben senin hiç resmini görmedim hiç koymadın mı yoksa bana mı denk gelmedi koysana hep senin hemde batuşun yeni resimlerinde özledik batuhanı ne zamndır yok resmi

kolay gelsin melekçim bugün sen baya bi yoğunsun

güliz iyi akşamlar canikom eylülü öp bizim için

mine mine hoşgeldinnnnnnnnnnnn

çitosben senin hiç resmini görmedim hiç koymadın mı yoksa bana mı denk gelmedi koysana hep senin hemde batuşun yeni resimlerinde özledik batuhanı ne zamndır yok resmi

Buraya pek resim koymuyorum ama facede var resmim bakalbilirsin oradan canımcım.

sıtede sorun var sanırım
yoksa sadece ben mı yasıyorum bu sorunu
sayfalar arası gıdıp gelmek ya da yenılemek mumkun degıl
ugrastım o kadar sınırlenıp kapadım
sımdı yıne bakıyorum ama kırk saatte acmıyor yaa

Back
X