2008 Kasım Anneleri

hazirlandimm tamamim üzerim igiyindimmi cilek kacar:)

yavrular ben pisirmeden yaparim,peynir bicagiyla kesiyorum tel tel incecik oluyor onu sarmisakli yogurtla karistiriyorum o kadar.hatta ben icine ceviz filanda koyuyorum ama benim koca sevmiyor bende kendiminkine atiyorum.öyle iste uyduruk bisiy.

cikanlara iyi aksamlar iyi dilekleriniz icinde cok tsk,ler..

ben bir test daha çözdüm ama gelen giden olmamış bu sürede
iyi bari bu testte en azından doğrularım yanlışlarımdan fazla olması gerektiği gibi kaydirigubbakcemile3

ben de çıkıyorum arkadaşlar görüşmek üzere

ben eve geldim yine kimseler yok ee herkes evinde yemek saati dimi
benim yemeğim hazır kocişi bekliyorum onun dersi yeni bitti şimdi girdi içeri bende oğluşla oynaştım biraz

beyazmeleğim sağol cnm benimmmmmm bulurum heralde burda da opuyorumnanaktan

lavişim al sen yağmura da mutfak seti karışmasın senin fincanlarına kendininkilerle oynasın zilliye bak ya bide birbirine vurup kırmış:))

bende pizza yaptım çıkarcam şimdi fırından afiyetle indircem mideye:)

ay bizde ıspanaklı böreği indirdik mideye ohh şiştim valla
ay bu akşam kociş yine yok benim yine bir yerlere gidesim var ama napsam bilemedim yine böyle düşünürken evde oturup kalmasam bari

valla benim bile alasım var o fincan takımlarından zira benim oğlum olsa da Eymen'de çok meraklı öyle şeylere en azından benimkileri bırakır ümidi taşıyorum

ben tarih dersine bayılırım yaa bendemi anormallik var nedir
en sevdiğim dersti
matematikten nefreettttttttt ederimmmm

kırmızı lahanayı bende sirkeli tuzlada ovarım sarımsaklı yoğurtlu mayonezli cevizlide yaparım ikisinede bayılırım

ben matematiği çok severdim ama artık onu da tam anlamıyorum sanırım yaşlanıyorum :gitme:

babamız gitti biz kaldık yine ama oğluşu giydirdim parka gidiyoruz hava mükemmel biraz takılalım parkta yarım sat falan eğleniriz iyi gelir ikimize de

bir yarım saat takılır döneriz dedim ama bu saat oldu kaydirigubbakcemile3 ama iyiki gitmişiz oğlum çok eğlendi bana da temz hava çok iyi geldi
parkta takıldık salıncaklarda tahtaravellide kaydırakta vs... sonra da çaşşılarda dolandık biraz turladık döndük baya bir enerji boşalttı Eymen iyi yoruldu bu yorgunluğa bu kadar koşup oynamaya sabah kadar uyuması lazım ama bakalım göreceğiz
onu yatırdım bende bir duş alacağım terledim Eymen'le koşuşturmaktan üzerime de kalın mont giymişim biraz da ders çalışıp yatarım heralde

dark'cım hoşgeldin canım baya merak ettik seni nerelerdesin yaa hayırdır iyiymişsiniz sevindim bundan sonra gelecek misin artık

asortiecim önceden benim evde pc yoktu sabahlar sayfalar dolusu okurdum gece muhabbetlerini şimdi benim pc var ama kimse gece girmiyor acaba bende mi bir iticilik var :çok üzgünüm:

Heçççç üşenmeden dün ve bugünü okudum beni merak eden de olmamış ne etti bu kriko dememiş kimse :sinifsinif:geçmişi 9 dan beri okuyorum anca bitirebildim

dün gezmeye gittim yaa akşam eve geç geldik o saatten sonra giremedim net e sabahta annemlere gittim erkenden çünküü annemde gün vamış yardıma geldim öff çokta kalabalıktı şiştim resmen gel git çay koy ayaklarım morardı belim koptu

yarın kocam öleden sonra eve erken gelcekmiş hem bankada bi kredi vardı faiz biniyordu onu kapatıcaz kısmetse hemde gezeriz aşk tazeleriz accukkk banka ev arası abada elim tutar garimmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

oğluşumu uyuttum yeni salla salla uyudu veledingo bende yatayım ayaklarım dinlensin öpüyorum sizi şekerler

sapişimoki iyimiş bugün çok sevindim yol geöen hanına dönmüş senin ev nazikçe reddet tatlım nede olsa hasta huysuzdur şimdi okicik sende çok yorulcan

sedaardanın alçı çıkıyormuş ohh artık bişii kalmadı yawrucuğun aman birdaha olmaz inşallah kuduruk bunlar

darkhoşgeldin sık sık gel artık özledik seni kayboldun gülüm

kilolar konuşulmuş valla hep zayıfsınız hem uzun boylu bide hala vermem gerek bilmem ne ya insan bi düşünür burda tombikler var yazıyozda ağlarlar mı bunlar netin başında :sinifsinif:
bende hem boy yok hem kilo çok aman be mutluyum ben öle takıntılarım filan olmadı hiççççç evlenmeden önce 49 kiloydum ne zaman eşimle tanışltım gelinliği giyene kadar tombalak olmuşum buldum kocayı ya saldım gittii
inşallah 2sinden sonra vermek istiyorum şaka bir yana beni mutsuz etmiyor ama sağlık açısından çünkü hamileliklerim kısa süreli olunca fena halde bel ağrılarım oldu kilolar yapışmadan bana yaş gençken veriyim yaçlanınca sağlık problemleri daha çok olur ama kiç bir zaman eski hallerime dönemem sanırım

Back
X