- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #68.561
Derin zormuş anneannenin durumu.Yazık ama komik oluyorlar di mi bazen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe aslında arka tarfa gidecektik dolaşmak için ama meraklı görünmeyim dedim biz meraklı milleti ışğı kamerayı gören o tarafa geliyordu ama yinede sakindi..zaten oğluşlar sahili bir uçtan bir uca turladılar,koşturdular.. yoksa görürdünüz beni..hmm tabi canım sen bilirsin ama tekrar aramızda olmana sevindim
kız adamın arkasına geçip azcık gösterseydin yaa kendini bizde izlerdik seni güzel olurdu hem klibe de renk gelirdi kaydirigubbakcemile3
seninkilerde köpek hastası demek benimki gibi benimkini de bıraksak boynuna dolanıyor köpeklerin kaydirigubbakcemile3
çileğim tebrik ederim kardeşini evet yanında olamamak üzmüştür seni tahmin edebiliyorum neyse inşallah düğününe yanında olursun
çitosum geçmiş olsun kuşuna.. hayırlısıyla yaz gelsede şu geçiş dönemi bir bitse dönüp dönüp hastalanıyor kuzular..Günaydınnnnnn canlar.Keyisizim bugün oğluşum hastaaaaaAkşam sağlam yatıp sabah hasta kalktı kuşum.Sürekli kusuyor.Hiç bişi yemedi sabahtan beri.
((
meleğim monti amcanın burada da syfası varmış dün bana link vermişti arkadaşlar bende bir o tarafları dolanacam rejime başlamaya karar verdim ama önce evdeki ıvır zıvırlar bitsin görümcem gelip gitsin ondan sonra...maytabım o adamın tam ismi ne?
canımnetteki monti bilgilerinin çoğu yanlış canım
mesela mayonez yasak değil normalde ama senin bulduğunda yasak mesela
onlara pek tamaa etmemek lazım kitabını okumak yada en azından kk daki linkteki örnek menüleri yada listeyi incelemek gerekiyo
Çitosum bu hatun sana mı benziyo.Maşallah, esmer güzeli mi olacak ne??