2008 Kasım Anneleri

montignac amcamızın adı:))
yedikçe zayıfla ve ince kal kitabının adı
derincim hakkınızda hayırlısı canımcım
benim annemde babamda kimsenin eline muhtaç olmadan rahmetli oldular
benimiçin özellikle çok zor oldu ama onlar için iyiydi bence
bende öyle kimseye muhtaç olmak istemem Allah elden ayaktan düşürmesin kimseye muhtac etmesin evladına bile zor gerçekten zor

cahillik kötü yaa her ne kadar komik olsada zor tarafları daha fazla hem kişinin kendisi için hem de etrafındakiler için
sabit fikirli oluyorlar, seni anlamıyorlar, kırıcı laflar söylüyorlar ama kırdıklarının farkında değiller vs...

sağol derinim bi bakim okuyayım bakim maytabımın dediği gibi mi

günaydınnnn,
bizde bugün kerem bey sayesinde 7,30da kalktık ama yataktan kalkmamız 8 i geçti.. sonrada uyumak için mızırdandı 9da yine uyudu ben kahvaltıyı hazırlayana kadar uyudu 10da kaldırdım.. şimdi sıcak çayımı yudumluyorum oğluşlarda babalarının yanında..

hmm tabi canım sen bilirsin ama tekrar aramızda olmana sevindim

kız adamın arkasına geçip azcık gösterseydin yaa kendini bizde izlerdik seni güzel olurdu hem klibe de renk gelirdi kaydirigubbakcemile3
seninkilerde köpek hastası demek benimki gibi benimkini de bıraksak boynuna dolanıyor köpeklerin kaydirigubbakcemile3

çileğim tebrik ederim kardeşini evet yanında olamamak üzmüştür seni tahmin edebiliyorum neyse inşallah düğününe yanında olursun
hehehe aslında arka tarfa gidecektik dolaşmak için ama meraklı görünmeyim dedim biz meraklı milleti ışğı kamerayı gören o tarafa geliyordu ama yinede sakindi..zaten oğluşlar sahili bir uçtan bir uca turladılar,koşturdular.. yoksa görürdünüz beni..
çileğim gece unutmuşum ben gözümden kaçmış hayırlısı olsun kardeşin için ..Allah tamamına erdirsin..

Günaydınnnnnn canlar.Keyisizim bugün oğluşum hastaaaaa:(Akşam sağlam yatıp sabah hasta kalktı kuşum.Sürekli kusuyor.Hiç bişi yemedi sabahtan beri.:(((
çitosum geçmiş olsun kuşuna.. hayırlısıyla yaz gelsede şu geçiş dönemi bir bitse dönüp dönüp hastalanıyor kuzular..
maytabım o adamın tam ismi ne?
meleğim monti amcanın burada da syfası varmış dün bana link vermişti arkadaşlar bende bir o tarafları dolanacam rejime başlamaya karar verdim ama önce evdeki ıvır zıvırlar bitsin görümcem gelip gitsin ondan sonra...

oğluşlarını salıverseydin oraya hakkaten klip unutulmaz olurdu nazlımeleğim

netten biraz baktım monti amcaya özellikle şu kısım ilgimi çekti:

Tüketmekten kaçının
Ekmek ve tahıllar: Açma, Kruvasan, poğaça ve benzeri hamur işleri
Sütlü ürünler: Tam yağlı süt, yağlı peynir ve yoğurt, kaymak, kremşanti
Çorbalar: İşkembe çorbası, paça
Balık: Belirsiz yağda kızartılmış balıklar, balık yumurtası, havyar
Et: Yağlı görünen tüm etler, kümes hayvanları derisi, ördek ve kaz, sosis, salam, pastırma, sucuk
Yağlar: Tereyağı, hidrojene yağlar, sert margarinler, içyağı ve kuyrukyağı
Sebze ve meyveler: Belirsiz yağda kızartılmış patates ve sebzeler, cips
Tatlılar: Dondurma, baklava, kremalı pasta, hazır pasta ve bisküvi, hazır pudingler, çikolata ve tüm hazır tatlılar
Kuruyemişler: Hindistancevizi
İçecekler ve soslar
Fazla tuz
Hazır salata sosları
Mayonez

sanırım öncelikle bunlara dikkat etmem lazım çünkü benim amacım kilo vermek değil haa 1-2 kilo versem fena olmaz da bunun için diyet yapmama gerek olduğunu düşünmüyorum
mesela ben her sabah açma,poğaça yada smiti yiyorum 1
süt ürünleri, çorbalarda, balıkta sorun yok ama etde saydığı herşeyi yiyorum hemen hemen sık olmasa da sevdiğim şeyler
tereyağına bayılırım
cips dediğim gibi çook nadirdir
ama o tatlılardan nasıl vazgeçerim bilmiyorum puding kremalı pasta dondurma ve tabiki çikolata valla ömür boyu enerjik olmamaya razıyım ama bunlardan vazgeçemem heralde çok zor
hindistan ceviziyle pek aram yok pasta süsü olarak zaman zaman kullanırım
tuz kullanırım ama fazla olduğunu sanmıyorum
hazır salata sosu kullanmam
mayonez çok nadir yine
içeceklerden de kolaya bayılırım ama hergün değil haftada bir-iki heralde

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

canımnetteki monti bilgilerinin çoğu yanlış canım
mesela mayonez yasak değil normalde ama senin bulduğunda yasak mesela
onlara pek tamaa etmemek lazım kitabını okumak yada en azından kk daki linkteki örnek menüleri yada listeyi incelemek gerekiyo

canımnetteki monti bilgilerinin çoğu yanlış canım
mesela mayonez yasak değil normalde ama senin bulduğunda yasak mesela
onlara pek tamaa etmemek lazım kitabını okumak yada en azından kk daki linkteki örnek menüleri yada listeyi incelemek gerekiyo

hmm ay sevindim umarım tatlılar da yanlıştır kaydirigubbakcemile3 ben kk dakine bakayım o zaman daha doğru olacak kitabını da bulursm alırım hoş alasım yok ama :umursamaz:

fena değil bahsttikleri yaa çok zor şeylerde değil, ama herkes kafasına göre yorumlamış yazılanlardan öyle anlaşıyor kitabı en az iki kez salim kafayla okumak gerek, anlamaya çalışmak gerek öyle başlayacaksın anladığım kadarıyla
bende diyet maksadıyla değilama bazı şeyleri düzene sokayım azıcık nasılsa kilo almıyorum fazla diye kaptım koyverdim her sevdiğimi yiyorum biraz dikkat edeyim

çitom maşallah yeğenine çok dattlu
ay varya içim tükendi ha
çamaşır topladım koltuğun üstüne koydum katlanıcak sanırım onların içindeydi baktım tülde arı ödümkoptu atana kadar kaç kere çığlık attım
kaçan yakalanıyo ama uçan ne zor allahım offfffff

ay çitosum bayıldım bayıldım bu ne tatlılık böyle tam cimcime yaa tatlı kız allah bağışlasın
hakkaten sana benziyor biraz

mmmfcim tamam arada takip ederim öğreneyim biraz bişeyler

yaa acaip huylandım yaa kaşınmaya başladım sanki biyerimden çıkıcak gibi hissediyorum çok huzursuz oldum len ruh hastasımıyım neyim ufacık hayvandan bu kadar korkulurmu!

Back
X