2008 Kasım Anneleri

nazlımeleğim piroşta öyle zor ölçtürüyo boyunu kilosunu kafasını hiç ölçmüyolar bende söylemeyi unutyorum
biz bütün aşıları yaptırdık dr hatırlattı hep özelleride, yapılmayınca bi sorun olurmu bilmiyorum ama cnm

bide diş fırçası kullanalım mı dedim dr a 2 yaşından önce kullanmayın dedi kullanıcaksanızda macunsuz kullanın dedi, tülbentle silin şimdilik dedi

derincim ağzı boş durmuyorki totşumun ..aslında sessiz gümletti kuzm birden poposu geri çıktı pofladı işde..:D bırtıda yaptıklarında ne yaptın oğlum diye sorarım gülüp kaçarlar utanıyorlar biliyorlar ayıp olduğunu...
kahvaltıda yemekte yemezlerse bende veriyorum ellerine yesinler diye bazen kaan çok kaçırıyor devamını istiyor..çok dökülecek şeyleride vermiyorum zaten..

eet genelde aynılar canım
ben su çiçeğininde biraz geç kalmıştım hatırlarsanız
geçen teyzemler geldi istanbuldan bir hafta kalıp gittiler oğlu gittiği gün su çiçeği olmuş
ve eyllle sürekli sarmaş dolaştılar iyi ki yaptırmışım ondan 15 gn önce falan yaptırmıştım yaa
o da 6 yaşında aşısı da varmış ama çıkarmış hafif atlatıyor demiş
doktoru o da aşıdan dolayı demiş iyi ki yaptırmışız valla ağırı çok pis oluyo
allah korusun bi de minicikler lafta anlamazlar bebeler

slmmmmm şekerler ardayı uyutup ablama indim dün güzel geçti arda baya eğlendi ama çok kalabalıktı eve gelir gelmez uyuya kaldı eşşek cumarteside arkadaşımın düğünü var buaralar pek bi yoğunum :D:D:D
şimdi arda için randevu alıcam hastaneden yarın çıkıyo alçımız ksmetse
Bugün bi tuhaf hissediyorum kendimi depresyondayım sanırsam bazı haksızlıkları düşünüyorum ve bunalıyorum hakkımda hayırlısııııı

sedoş hoşgeldin canım arada öle oluyor eskileri dşünüp insan sinirlenebilio ama geçio hemen
fazla düşünme ne edersen kendine edersin kendi kendine

ayyy kızlar bende özel aşıları yaptırmadım su çiçeği ve diğeride hepatit ti sanırım doktor bana suçiçeğini 1,5 yaşından sonra istediğin zaman hepatitide 2 den sonra demişti

seda hosgeldın canım hayırdır kımler sıkıyor canını

bızım kucuk sıpa da once yapıyor sonra pırt dıyor

karnım agrıyor benımde sanırım mısafırım gelecek
aksama arkadas caya davet ettı henuz cevap vermedım
canım sıkılıyor

bizde epeydir gitmedik doktora.bu ay sonu gidecez.aşı olucak bi karışık aşıya işaret koymuştu doktor onu yaptırırız herhalde.boy kilo olayına gelince pek ölçebileceğini sanmıyorum iice kuduruklaştı çünkü :(( ama evde tartıyorum ben onu 13-13,5 falan geliyo ama boyu uzamıyo pek yaa.bodur kaldı:((

ay ne bilim işte bişe olmadan tribe giriyor benim aldığım şeyelere öle bi bakışı var ki zaten
benimle konuşuyor ama baştan aşağı beni incelio yaa arızalı kadın ya zaten fesat bi de sorma gitsin

hmm anladım canım çekememezliktir boşver kıskançlığından yapıyordur

asortim eltiler hep bir kıyaslama içinde olurlar seninki şöylede benimki niye böyle diye.. boşver canım..
çok şükür şimdilik eltim yok ama ilerde 2 tane olabileeeer..

benim de yok şimdilik tek gelinim sefamı sürüyorum ileride nolur bilmem inşallah anlaşbilirim kafa dengi insanlar olurlar

en iyisi öyle olmak asortim..
kızlar bnimkiler az önce kuru üzümü çok güzel yediler ya.. pekmez yemiyorlar artık ondan alsınlar alacaklarını..

sonra kaan kuzu evin içinde dört dönmeye başladı ağlıyor heralde uykus geldi dedim süt verdim yok sütü bile almıyor meğer kabız olmuş yapamadığı içinm kıvranıyormuş azcık karnına masaj yaptım bacağıma göbek üstü yatırdım sırtını ovdum sonra kendi gitti koltuğa karnını dayadı yatıı ıkınarak birden gümletti:roflol: ama çok rahatladı yapınca..
dün bulgur pilavi ypmıştım tavuklu sevdiler yediler akşamda teyzemiz köfte istedi eşimden oda yaptı benim kuzularda etsiz çiğköfteyi seviyorlar hamur humur yediler aklıma geldi gece mamalarına zeytinyağı koydum ama demekki fayda etmemiş..
maytabımın kuzusuda kıvranmıştı pilavdan sonra o aklıma geldi az vermek gerek demekki.. ama kısır yiyince bişey olmuyordu bilmiyorum..

ah yavrum benim hazımsızlık yaptı demekki neyse rahatlamış kuzucuk

dün akşam piroşu dr a götürdük 12 kg 82cm olmuş fıstığım:nazar::nazar:

en son hastalıklardan 10 buçuğa kadar düşmüştü kuzum 1 buçuk ayda 1 buçuk kg almış maşallahhh,aman hasta olmasınlar da en önemlisi o

aşı oldu bide hepatit a özel aşıydı sanırım bi dahaki ayda olcak aşı bi türlü bitmedi aşılar yaa
ağladı biraz aşı olurken dr şeker verdi piroşta baba aç dedi dr da şaşırdı konuşuyo diye:)) bi ara vurmaya kalktı dr a canını yaktı diye çıkarken by by bile demedi yanındaki kıza bakıp söyledi:)

maşallah piroşuma iyi kilo almış bu dönemde yavaş alıyorlar normalde ama kaybettiklerini yakalamış

meleğim geçmiş olsun kağan a yavrum yaa, gümletince rahatlamış kuzucuk:))

kızlar sizin dr kafasını ölçüyor mu hala bizimki çoktandır ölçmüyo

bizimki ölçüyor hala not alıyor falan ama bana bişey söylemiyor

sağol piroşum öyle rahatladı valla ama çok terlemiş ıkınmaktan..
bizimkilerinde çoktandır ölçülmüyor en son ne zaman ölçüldü onu bile hatırlamıyorum aslında her gidişte kilolarını bile zor bakılıyor kıpraşıyorlar boylarını artık biz evde ölçüyoruz..
bizimde normal aşılarımız nisanda..
y kızlar biz hiç özel aşılardan yaptırmadık ya herlade bir sorun teşkil etmez drun gerekli gördüklerini yaptırırz her zaman ama onlarda bişey demediler..

bende yaptırmadım canım özel aşılarından hiç ve hala daha kararsızım desem inanır mısın
benim doktorum su çiçeği için çokta gerekli değil dedi
ben hala rota virüsü düşünüyorum Buğra'cığımdan hatırlıyorum zor oluyor ishal bir de ben ishalden korkarım allah korusun zehirli falan oluyor bakalım yaptırırsam bir onu yaptırırım heralde

slmmmmm şekerler ardayı uyutup ablama indim dün güzel geçti arda baya eğlendi ama çok kalabalıktı eve gelir gelmez uyuya kaldı eşşek cumarteside arkadaşımın düğünü var buaralar pek bi yoğunum :D:D:D
şimdi arda için randevu alıcam hastaneden yarın çıkıyo alçımız ksmetse
Bugün bi tuhaf hissediyorum kendimi depresyondayım sanırsam bazı haksızlıkları düşünüyorum ve bunalıyorum hakkımda hayırlısııııı

hayrola kuşum niye depresyondasın kim sıktı canını boşver bak oğluşunun alçısı da çıkıyormuş gerisini boşver salla gitsin

ay pek güzel pazar alışverişi yaptım kızlar stres attım valla ne zamandır çıkmıyordum iyi oldu taze taze herşey valla insanın hepsini alası geliyor

bu arada pırt apınca benimki de pek gülüyor hoşuna gidiyor eliyle popoyu gösterip bıırt pırt diye anlatıyor açık boyacı kaydirigubbakcemile3

slmmm hanımlarrrrrrrrr
öğleden önce evdeydim ders çalıştım,babası aldı kızımı gezmeye gittilerrrr:)))
işler yoğun değil ya bayılıyorum valla şu sınav bi bitsinn akşama kadar kkdayım:)))))
şimdi gelelim geçmişeeee
çitos canım geçmiş olsun batuyaa atlatır inşallah yaaaa....
gelişen tüm bebişlerimize de maşaşllah yağmurda 12,500 falandı 1 ay önce ama 500 gr sadece göbeğidir zaten:)))) boyu da ben ölçtüm 82 cm falan :nazar:
asortiee bende var 2 elti öyle dangalak felan konuşmazlar aramız iyidir ama dediğin gibi bişey alsam hemen bana da alsaydın flan derr yada kendi almak isterrr:(
annem bana çantacı bi arkadaşı var çanta yollayack hakiki deri 80tl girişi varmış oda yanımdaydı konuşurken bana da al zeynep abla aynısından diyoo sanki oturduğu yerden para basıyor hasbam ne doyumsuzlar yaaa hesap kitap bir olmasa bilirim ben yapacağımı da 3 kardş ortak çalışıyor bizimkilerrrrrr

yasminim sordum bende dr a ne aşısı bu diye hepatit a dedi bide b sini olcakmış ayy valla bu aşılar çok kafamı karıştırıyo benim özeller de girince araya iyice karışıyo ne zaman ne aşısı anlamadım gitti

sedoşum hoşgeldin güzelim,niye sıkılıyo senin cnn bakim üzme kendini cnmmm

Back
X