2008 Kasım Anneleri

selam kızlar.umarım herkesleeerr iyidir.ben iyiyyim çok şükür.Asorticim diyet yapıyosunda regl olunca ikisi beni az kaldı bayıltacaktı dün:(( bence bu 2 gün fazla kasma kendini.abartmadan biraz ye yani.diş fırçlaama olayı için bence erken ama tülbentle temizlennesi gerek te nasıl yparız hiç bilmiyorum.ağzını temziletecek buğraaa:bbo: sanmıyorumm tam bi delüü oldu kendisiii

anladım ki biz geç bile kalmışız diş fırçasını önermiyorlarmış almaktan vazgeçtim ama gazlı bezle temizlik mantıklı yda tülbentle 3 yaşından sonra diş fırçası ve macunu

asarticim emzirmiyorsan iç bi ağrı kesici böle çekilmez bugün egzersize ara ver bakalım eylülde uyursa at kendini yatağa inşallah geçer

krikocum emziriyorum canım zaten içmemde yaa ağrı kesici içince hemen kesiliyor benim ki kısasürüyor yani
pis kanda atılmaz dedi doktorum dayanılmıycak gibi isede al bi tane dedi adertin bitincede gel bi bakalım dedi
bende hee dedim içmem ya öle dayanılmıcak gibi değil ama ağrım çok yaa
derincim fazla abartmıyorum zaten yaa sabah canım çok tatlı istedi bi de regl olmamla alakalı sanırım
yedim çok az bi parça çiko

eve gıttım geldım
beyefendı de eve gelmıs
trıp attım ama sebeleklerıne de dayanamadım dıyebılırım
namaza gıtmeden senı ıse bırakayım dedı
aksam erken cıkmaya calıs dedı
sevıyorum ben bu adamı ama sevdıgımı bıldıgı ıcın ustume gelmeye calısmaz ınsa allah

dıs fırcamızı aaaa dıye sevıyoruz bız
gorunce bır hayret unlemı ıle aaaaaaaaaaa yapıyor sevıyoruz o kadar
ama macunun uygun olmadıgını da bılıyorum

Kriko arka azılara tülbentle yaklaşmak çok zor.Oyüzden ben diş fırçası kullanıyorum.Zaten çok yumuşak bişi.3 -4 yaşından sonra da biraz zor alışırlar fırçaya gibi geliyor bana.Diş hekimime sormuştum o da fırçayı önerdi.

merhabalar herkese

çitosum çok geçmiş olsun batuşa inşallah düzelir hemen cnm

eymen e maşallah ne kadar çok süt içiyor öyleee,piroşta iyi içiyor ama eymen kadar içmiyo günde 500-600 filan azalıp çoğalabiliyo bu miktar:) ama çok içmeside zararlı diye biliyorum yanlış bilmiyosam

krikocum bizde fırça kullanmıyoruz henüz geçen akşam doktorumuza sordum ben 2 yaşına kadar kullanmak yok dedi kullanırsanızda diş macunu olmadan fırçalayın dedi ya da tülbentle temizleyin dedi

eylülüm kankam hoşgeldin çatalca nın gülü:))

ama piraye çok meraklı fırçalamaya diş macunu reklamı çıkınca hemen parmağını ağzına koyup sallıyo fırçalar gibi:)) alıyım bende küçük bir fırça yumuşak olmalı heralde

hava çok güzel ama bende iş yok kociyi aradım erken gel die
gelemem canım dedi çok işim var dedi bi de yarın seçimleri varmış
avm yönetim kuruluna girecek hasbam :)artıkın avm müdür karısı olacam sempatiksalakcinni
öle diorum ayy avm müdür karısı olacam desene diorum dalga geçme dio kaydirigubbakcemile3

piraye, krikitos hoşgeldiniz..
yasminim bende merak etmiştim seni nerelerde bu kız diye...

Sağol tontişim.Net problemli, hoş keyfimde yok ama.Sabah teyzemin oğlu askerde , ona para gönderdim.Bölükteki postane bize gelmedi demiş.Halbuki verilen adrese gönderdim.Merkez postaneye göndermişler.Sinir oldum:((

evet hava çok güzel ve biz malesef işyerinde bi odanın içinde hapis haldeyiz..ahhh ahhh şimdi evde olmak vardı..al kızlarını yanına ora senin bura benim dolan dur..puuuufffffffffffffffff

Hoşgeldin piroş..

Evet oldukça yumuşak olucak..

hoşbuldum cnm, senin kullandığının markası ne çitosum

oral-b nin aldım ben 1 numarasını 24 aya kadar kullanılabiliyormuş çokta güzel fırçası falan tavsiye edeim

sedoşş naber hoşgeldin
piroş sende hoşgeldin

hoşbuldum cnm
eczane den mi aldın sen cnm marketlerde filan da oluyo ama ecz.de daha çokmu çeşit vardır

hava çok güzel ama bende iş yok kociyi aradım erken gel die
gelemem canım dedi çok işim var dedi bi de yarın seçimleri varmış
avm yönetim kuruluna girecek hasbam :)artıkın avm müdür karısı olacam sempatiksalakcinni
öle diorum ayy avm müdür karısı olacam desene diorum dalga geçme dio kaydirigubbakcemile3

hava burda da süper pazara gidip geldim hırkayla bile terledim
hadi bakalım müdür karısı oluyosun hayırlı olsun:))
benimkide bi 5 sene sonra bankanın bi şubesine müdür olur heralde tamda müdür tipi var benimkinde göbekli olduğundan:)

piraye, krikitos hoşgeldiniz..
yasminim bende merak etmiştim seni nerelerde bu kız diye...

hoşbulduk hilalim

Back
X