2008 Kasım Anneleri

Meleğim ne yapıyosun tontişim, nasıl oldun???

valla uyuyacam birazdan öğrenciler var yanımda konuşup duruyorlar duymuyorum resmen var yaa
onun dışında iyiyim yaa grip olucam gibi olmamak için iki-üç gündür ilaç içiyorum da hep geceleri yatmadan önce içiyordum sorun olmuyordu ama bugün kendimi kötü hissrttim her yerim ağrımaya başladı içeyim bari ilerlemeden dedim ama bu da böyle yapıyor işte beni

valla uyuyacam birazdan öğrenciler var yanımda konuşup duruyorlar duymuyorum resmen var yaa
onun dışında iyiyim yaa grip olucam gibi olmamak için iki-üç gündür ilaç içiyorum da hep geceleri yatmadan önce içiyordum sorun olmuyordu ama bugün kendimi kötü hissrttim her yerim ağrımaya başladı içeyim bari ilerlemeden dedim ama bu da böyle yapıyor işte beni

Canım benim, katarin iç birde:) Geçmiş olsun tontişime..

Canlar ben kaçıyorum.Oğlumla birlikte evde ki yalnızlığıma yol alıyım.İyi hafta sonları.kaydirigubbakcemile3

ay bu yemekteyizdekiler iyice saçmaladı
geçen hafta adam çiğ et yedi bu hafta adama hortum getirdi ev sahibi su içsin diye
zaten bi kro var Allahlık kazanıcam diye dolanıyo soğan kırıyo v.s
ben evde misafir varken soğan kırmam herif tv de güzel oynuyo yani

Canım benim, katarin iç birde:) Geçmiş olsun tontişime..

Canlar ben kaçıyorum.Oğlumla birlikte evde ki yalnızlığıma yol alıyım.İyi hafta sonları.kaydirigubbakcemile3

katarin ne canım yaa :uhm:

ay bu yemekteyizdekiler iyice saçmaladı
geçen hafta adam çiğ et yedi bu hafta adama hortum getirdi ev sahibi su içsin diye
zaten bi kro var Allahlık kazanıcam diye dolanıyo soğan kırıyo v.s
ben evde misafir varken soğan kırmam herif tv de güzel oynuyo yani

o program hala devam ediyor mu yaa ben hamileliğin son günlerinde evdeydim aa o zamanlarda izliyordum bir de bebek küçükken işe başlayana kadar izlemişti sonra bıraktım vay bee amma sürmüş haa

bende çıkkıyorum canlar yarın her zamanki gibi bradayım bir sürü dersim ve işim var yetiştiebilecek miyim bilmiyorum

parka gittik geldik ,bu çocuk beni sinir etti ,hiçbişeye binmek istemiyo kıl oldum ,sever aslında parkı ,annemin bahçesinde var her gittiğimizde bineriz ama bu sefer istemedi ,koşup durdu ,iki kere düştü ,ağzı yüzü toprak oldu :)) sokak çocuğu gibi eve geldik ,el ayak yıkadık :))

parka gittik geldik ,bu çocuk beni sinir etti ,hiçbişeye binmek istemiyo kıl oldum ,sever aslında parkı ,annemin bahçesinde var her gittiğimizde bineriz ama bu sefer istemedi ,koşup durdu ,iki kere düştü ,ağzı yüzü toprak oldu :)) sokak çocuğu gibi eve geldik ,el ayak yıkadık :))

ehehe o haliniz eve gelişiniz geldi gözümün önüne melis'in hali hakkaten tam sokak çocukları
bugün dershaneden öğle arasına gelirken Eymen'de yanımdaydı beraber geldik bizmi evin köşesinde bir lokanta gibi bir yer var ev yemekleri yapan orada arkadaşlar vardı onlarla sohbet ettim biraz oradan eve giderken eymen ağlıyor bağırıyor noldu oğlum dedim paaappaaa diyor yani parka gidelim diyor
inanmazsınız yolu otarif etti resmen tek bıraksam bulup gidecek evden parka kaydirigubbakcemile3

her zamanki gibi ben geldim yine kimsecikler yok alsanaalsanasmile

oğluşu koydum yatağına inşallah uyur, bende ortalığı toplayıp dersin başına oturayım dünden cezalıyım çalışmadım diye :mymeka:

çileğim gelmedi sanki bugün dimi nerelerde acaba hatun yine gezmeleremi gitti ki

aaa ben geldım herkesler gıtmıs
benım kızda komsuda bugun dısarı cıkmamıslar hanfendı evlere sıgamıyor evede gırmıyor ee barı komsuya gıtsınde rahatlasın :))))bende nete takıldımm ama herkes gıtmıs :)))

ıcır'ım iyice gezenti oldu bunların hepsi
ben de geldim gidiyorum bu saat oldu ortalık toplamayı ancak bitirebildim valla çocuklu ev olunca böyle napiim artık

bugün baya kişi gelmedi yine heralde yaa zeynam sabah geldi meramını anlattı gitti hadi onu biliyoruz, güliz de girmedi, nazlımelekte gelmed, lavişti sanki başka unuttuğum var mı bilmiyorum

yarın da hafta sonu iki gün kimsecikler olmaz artık
benim bil tam anlamıyla girebileceğim meçhul işim çok iki gün

iyi gecelerrrrr
kızlar bana dua edin yarın sınavım var inşallah iyi geçer:Saruboceq:
çok hazırlanamasamda skınıtısı nahvetti beni zatennn
bu arada bende 2 gün olmuştu rejime başlayalı ama hep açtım reklamlarda lahmacun gördüm kocişi aradım aldı geldi 2 lahmacunu afiyetle yedim ımmm mis gibiydi:lepi:
yarında trabzonda akçaabat köftesi yicektim nasılsa bozulcaktı heheheheheeeeedelikafadulden
hepinize iyi gecelerrr
maytabım aşağıda seni görüyorum canım heoşgeldin ve güle güleee:))))

lavişcim umarım kazanırsın canım
benim ki çok cadı olduyaa poşet çayı almış koltuğun üzerinde yırtmış bi de yemişkafamçokkarıştı
bi de geldi ki ağzı kapkara çay ben önce toprak sandım ama evde çiçek yokdedim sonra içeri bi baktım ki :1shok: birazı duruyo birazı ağzında hemen ağzını yıkadım içini falan ayy süpürdüm oralarıda amann yaa bişe olmaz heralde çaydan midesinde demlenir artık bi de su içirdim yıkadıktan sonrakaydirigubbakcemile3

iyi gecelerrrrr
kızlar bana dua edin yarın sınavım var inşallah iyi geçer:Saruboceq:
çok hazırlanamasamda skınıtısı nahvetti beni zatennn
bu arada bende 2 gün olmuştu rejime başlayalı ama hep açtım reklamlarda lahmacun gördüm kocişi aradım aldı geldi 2 lahmacunu afiyetle yedim ımmm mis gibiydi:lepi:
yarında trabzonda akçaabat köftesi yicektim nasılsa bozulcaktı heheheheheeeeedelikafadulden
hepinize iyi gecelerrr
maytabım aşağıda seni görüyorum canım heoşgeldin ve güle güleee:))))

ayy lavişim kolay gelsin sana ve başarılar inşallah iyi geçer ve kazanırsın canım benim iyi haberlerini bekliyoruz öptüm seni opuyorumnanaktan

lavişcim umarım kazanırsın canım
benim ki çok cadı olduyaa poşet çayı almış koltuğun üzerinde yırtmış bi de yemişkafamçokkarıştı
bi de geldi ki ağzı kapkara çay ben önce toprak sandım ama evde çiçek yokdedim sonra içeri bi baktım ki :1shok: birazı duruyo birazı ağzında hemen ağzını yıkadım içini falan ayy süpürdüm oralarıda amann yaa bişe olmaz heralde çaydan midesinde demlenir artık bi de su içirdim yıkadıktan sonrakaydirigubbakcemile3

hiç bişey olmaz asortiem benimkinin ne çay kaldı öyle yırtılıp yalanmadık, ne de bitki çayları turp gibi maşallah hayatına devam ediyor kaydirigubbakcemile3 onun temizliği berbat bişey ama

slm kızanlar nööörüüyonuz günaydın
ben her zamanki gibi dershanemdeyim, keyfim yerinde, sağlığımız yerinde çok şükür inşallah akşama kadar böyle geçer

günaydın kk güzelleri

dün oğluşuma geçmiş olsun diyen tüm teyzelerine teşekkür ederim canlarım seviyorum sizi dün düştükten sonra mert hiç susmadı ayy devamlı ağlıyo delircem aldım onuda indim aşağa biraz sakinledi apartmanın kapısını açıyom yukarı çıkartıyım die nasıl ağlıyo ama görmeniz lazım neyse yiğit geldi o sırada esyalarımızı aldık gezmeye gittik bütün akşam ora bura şura derken gezdik oğluma diyoz ki eve gidelimm mi kafasını sallıyo hayırmış hadi gidelim o zamn diyoz bi başlıyo ağlamaya aman heryeri inletiyo en sonunda oda pes etti saat 11.30 du eve gidelim mert uykun geldi dedim hıhı eee eee yapıyo gittik evimize yemeğini yedirdik ona uyudu yawru kuşum şişdi uyanıyor daha sesleri gelmeye başladı birazdan bağarır anneeee die :))))))) evet ses geldi

çok tatlılar ama çok yaramazlar sayesinde bütün gece gezdik benzin falan kalmadı arabada kaydirigubbakcemile3 sanırım alt azılar çıkıyor tüm huysuzluklarını sergiliyor paşam ben gidiyorum gel gel diyo paşam bana :)))))))))))

Back
X