- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #68.861
ayy ne bilim ya çoksıkıldım valla evde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meleğim ne yapıyosun tontişim, nasıl oldun???
valla uyuyacam birazdan öğrenciler var yanımda konuşup duruyorlar duymuyorum resmen var yaa
onun dışında iyiyim yaa grip olucam gibi olmamak için iki-üç gündür ilaç içiyorum da hep geceleri yatmadan önce içiyordum sorun olmuyordu ama bugün kendimi kötü hissrttim her yerim ağrımaya başladı içeyim bari ilerlemeden dedim ama bu da böyle yapıyor işte beni
Canım benim, katarin iç birde:) Geçmiş olsun tontişime..
Canlar ben kaçıyorum.Oğlumla birlikte evde ki yalnızlığıma yol alıyım.İyi hafta sonları.kaydirigubbakcemile3
ay bu yemekteyizdekiler iyice saçmaladı
geçen hafta adam çiğ et yedi bu hafta adama hortum getirdi ev sahibi su içsin diye
zaten bi kro var Allahlık kazanıcam diye dolanıyo soğan kırıyo v.s
ben evde misafir varken soğan kırmam herif tv de güzel oynuyo yani
parka gittik geldik ,bu çocuk beni sinir etti ,hiçbişeye binmek istemiyo kıl oldum ,sever aslında parkı ,annemin bahçesinde var her gittiğimizde bineriz ama bu sefer istemedi ,koşup durdu ,iki kere düştü ,ağzı yüzü toprak oldu :)) sokak çocuğu gibi eve geldik ,el ayak yıkadık :))
iyi gecelerrrrr
kızlar bana dua edin yarın sınavım var inşallah iyi geçer:Saruboceq:
çok hazırlanamasamda skınıtısı nahvetti beni zatennn
bu arada bende 2 gün olmuştu rejime başlayalı ama hep açtım reklamlarda lahmacun gördüm kocişi aradım aldı geldi 2 lahmacunu afiyetle yedim ımmm mis gibiydi:lepi:
yarında trabzonda akçaabat köftesi yicektim nasılsa bozulcaktı heheheheheeeeedelikafadulden
hepinize iyi gecelerrr
maytabım aşağıda seni görüyorum canım heoşgeldin ve güle güleee:))))
lavişcim umarım kazanırsın canım
benim ki çok cadı olduyaa poşet çayı almış koltuğun üzerinde yırtmış bi de yemişkafamçokkarıştı
bi de geldi ki ağzı kapkara çay ben önce toprak sandım ama evde çiçek yokdedim sonra içeri bi baktım ki :1shok: birazı duruyo birazı ağzında hemen ağzını yıkadım içini falan ayy süpürdüm oralarıda amann yaa bişe olmaz heralde çaydan midesinde demlenir artık bi de su içirdim yıkadıktan sonrakaydirigubbakcemile3