ayy bu arada kocim avm yönetim kuruluna girdi çok sevinmiş ama bi yandanda üzülmüş
çünkü güvendiğim o kadar insanın gerçek yzün seçimde gördüm emel dedi ben bunlarla nasıl
arkadaşlık etmişim şaşırıp kaldım dedi çok yorgunum dedi 8 saat sürmş toplantıları ve seçimleri
uyudu ikiside bende bi bakayım dedim
Hyirli olsun kokosum esinin yeni posizyonu.
asortie evet haklısın canım önümüz bahar yaz canlanalın biraz
size yazdıktan hemen sonra gittimö oğuluşuma baktım uyumuş kuzum sinemaa 21.30daydı son seans baktım geçmiş seans birkaç dk eşim dedi sen ne istersen onu yapalım diye o zaman dedim burda bir yer var cafe bar tarzı cavnlı müzik falan oluyor çalanlarldan biri de bizim arkadaş hatta oraya götür beni dedim tmm dedi
evimizede çok yakın hatta jkarşısında sayılır gittik birer birwa falan içtik iyi geldi valla ohh çakır keyif olmuşum şarkılara eşilk ettik oğluşumla aşk parçamızı da çaldırdım vs.. çıktık hava da öyle güzel biraz yürüfük başım dönüyor zaten tam mest olmuş durumdayım eve geldik hadi yazayım dedim size opuyorumnanaktan
arada yapmak lazım yaa çok iyi geldi bebeğim de uslu uslu uyumuş
asortim eşine hayırlı olsunçok sevindim ve evet insanların gerçek yüzü böyle zamanlarda dasha iyi anlaşılıyor
ben gidip dişlerimifırçalayayım yatağa geçeyim kızlar kociş bekliyor öptüm sizleri herkese iyi geceler
yazımda kötülük varsa kusura bakmayın sarhoş sarhoş canlı bağlandım size kaydirigubbakcemile3 hadi byee
ohhh sefan olsun fistigim,iyi etmisin vallahi.arada kafayi dinlemek lazim..
selam kızlar
kimse yok sanırım
canım sıkkın bugün
oğlum masamın üzerindeki kocaman kasemi düşürüp kırdı allahtan kjafasına gelmedi
manevi değeri vardı
eşim 10.yılımızda göndermişti onu bana içinde kırmızı güller vardı çok şık bişeydi gülleri kurutup sprey sıkmıştım bozulmasın diye
minik minik taşlar ve kase tuz buz oldu çok üzüldüm
üzülme ben sana genbe alırım 20.yılda diye kocam aklınca güldürcek beni ama üzüldüm valla
Kuzum kötü olmus ama bizim bu canavarlar cok fena,kendilerine zarargelmesinde kirilsin artik napalim.
selam hatunlar
dışarda çok güzel bir hava vardı ve biz çekirdek aile olarak bnu kaçırırmıyız
attık kendimizi meşhur sekaparkımıza ohhh valla çok güzel geldi
dün geden sonra
dün gece gene çok incindim incindirildim ama bugün baya güzeldi
asocum senin kocanında yeni işi hayırlı olsun
ama bu full+full çalışması eylül ve senin için çok kötü kuzum ya
helede pazar günleri fena herkez kocisiyle olunca ama iş işte iş iştir
maytap kafa geçmiş olsun hayırdır mikroskobik büyüdüde zarara ziyana mı başladı
valla bende üzüldüm insana manevi değeer fena koyuyor
amaannn cana gelmesin bebeğim
beyazcım sessizce takibindeyim kuzum senden öğrenecek çoooooookk şeyim var bu yaşımda daha
yavrimo senide incitiyorlarya daha diycek bisiy bulamiyorum,fistik gibi annesin,hatunsun birak anlasinlar degerini üzülme sende.
Selamlar herkese a.s
Çok güzel bir pazar günü geçirdik,pikniğe gittik,çok severim piknik yapmayı,bu sene de sezonu açtık,Duru Okyanusta çok eğlendi.Bİr ara eşimle başbaşa kırlarda dolaşmaya çıktık,kısacık bir gezintiydi ama o kadar hoşuma gitti ki,eşimle yaşnız kalmayı çok özlemişim sanırım.Eski günlerimizdeki gibi hissettik kendimizi çok güzeldi
ohhh safisim seninde günün harika gecmis,bazen eski günlere gitmeyi bende cok istiyorum..
selam kızlar nasılsınız ben iim bende bugün kuaföre gittim.
Asoritecim eşinin yeni pozisyonu hayırlı olsun.
Mmmfcim cana geleceğine mala gelsin,eşiin bidaa alır artık.
beyaz melek senin nickinin yanına +18 yazdırsak walla süper olcak,çok fenasınız ya :) ben hiç böle deilim felan dermişim ahahah
Sayfadaki herkese selam olsun.Zeyna,Çağancuk,Sapiş öpüldünüz.Dier tüm kıslarıda öptük
darkcim naptirdin kuaförde,zaten güzel hatunsun kimbilir daha nasil güzelelstin.bu arada cerenimi nasilya,cok özledim fistigi bi resmini filan eklesene.
Gelelim bana,cumartesi günü sevgili görümcemi istemeye geldiler,tabi olay benden gizlendi benim cuma aksami haberim oldu.Hani evin tek geliniyimya,lütfen davet edildim.Hos ben olayi biliyordum zati duymustum ciktiklarinida insan bi söyler dimi,k.valideme cok kirildim yeri gelince sokicim lafimi asla tutamam icimde.
neyse geldiler falan filan,adam kiz isterken benim sebek möööö diye bi bagirdi millet kendinden gecti güleriz biz diye:) haftaya yine geliceklermis fakat k.validemin camlari degisicek carsamba günü,oda tutturmus ben hazirlanamam gelmesinler istemiyorum diye.inanilmaz üsengec bi kadin,toparlanamaz yani.tabi esim bana dedi;bizim eve gelseler hani genisya rahat olur üstt üste oturmayiz filan diye.hemen reddettim,benki dis kapinin mandaliyim niye benim evime gelinsinki dedim.yo kev darmista falan fistik iste.gelenler evi gördü ona göre gelirler ugrasamam dedim kapadik konuyu.
cok sinir oldumya,hem benden gizleyin hemde benim evime gelmek isteyin.misafirler gidince görümcemede bi ton laf saydim..annesi bisyor hemen parliyor ben soruyorum amanin bi cvplar hatun havalandi bi görseniz ukalaligi.
aams susturdum valla pustu kaldi.
bugun kuzendeydik yarin misafirim var esim hala evde tatilimiz sali bitiyor.