2008 Kasım Anneleri

allah bozmasın keyfini cicimm

amiin bebişim hepimizn keyfi hep yerinde olsun inşallah

slm güzel anneler.dışarda çok güzel bi hava var.ama ev buz gibi kaloriferlerimiz yanmıyo kömürümüz bitmiş:( çağanı uyuttum uyansın dağlara kırlara götürücez gezmeye.ders çalışmam lazım ama hiç canım istemiyo.sınavada çok az kaldı offffffff sıkıldım artık.senelerdir sınav düşünmekten:(

al benden de o kadar bu ne yaa okulu bitirdik, evlendik barklandık, iş güç sahibi olduk hala sınav hala sınav ayy bıktım vallahi
benim oğlumda piknikte bugün az önce aradım koşmuş oynamış saatlerce yorulmuş salıncağında uyumuş şimdi kuzum benim bu öğle arası görmedim yaa özledim vallahi

ya hatunlar facede takılıoda buraya gelen yok beaa

hıh bende ona kızıyorum hadi dışarılarda olsan nete hiç girmesen anlarım ama face'i hiç ihmal etmiyoruz maşallah
bir de KK'ya gireyim orada da arkadaşlar vardır belki bir hal hatır sorayım diyen yok :mymeka:

selam kızlar
kimse yok sanırım
canım sıkkın bugün
oğlum masamın üzerindeki kocaman kasemi düşürüp kırdı allahtan kjafasına gelmedi
manevi değeri vardı
eşim 10.yılımızda göndermişti onu bana içinde kırmızı güller vardı çok şık bişeydi gülleri kurutup sprey sıkmıştım bozulmasın diye
minik minik taşlar ve kase tuz buz oldu çok üzüldüm
üzülme ben sana genbe alırım 20.yılda diye kocam aklınca güldürcek beni ama üzüldüm valla

off çok sıkıldım yaa bu adamın full+full çalışmasından yaa offf
mmmfcim bende çok züldüm bak şimdi yaaa
manevi değeri olunca insan ayrı bi üzülüo

selam hatunlar
dışarda çok güzel bir hava vardı ve biz çekirdek aile olarak bnu kaçırırmıyız
attık kendimizi meşhur sekaparkımıza ohhh valla çok güzel geldi
dün geden sonra
dün gece gene çok incindim incindirildim ama bugün baya güzeldi

asocum senin kocanında yeni işi hayırlı olsun
ama bu full+full çalışması eylül ve senin için çok kötü kuzum ya
helede pazar günleri fena herkez kocisiyle olunca ama iş işte iş iştir

maytap kafa geçmiş olsun hayırdır mikroskobik büyüdüde zarara ziyana mı başladı
valla bende üzüldüm insana manevi değeer fena koyuyor
amaannn cana gelmesin bebeğim

beyazcım sessizce takibindeyim kuzum senden öğrenecek çoooooookk şeyim var bu yaşımda daha

Selamlar herkese a.s
Çok güzel bir pazar günü geçirdik,pikniğe gittik,çok severim piknik yapmayı,bu sene de sezonu açtık,Duru Okyanusta çok eğlendi.Bır ara eşimle başbaşa kırlarda dolaşmaya çıktık,kısacık bir gezintiydi ama o kadar hoşuma gitti ki,eşimle yaşnız kalmayı çok özlemişim sanırım.Eski günlerimizdeki gibi hissettik kendimizi çok güzeldi

selam kızlar nasılsınız ben iim bende bugün kuaföre gittim.

Asoritecim eşinin yeni pozisyonu hayırlı olsun.

Mmmfcim cana geleceğine mala gelsin,eşiin bidaa alır artık.

beyaz melek senin nickinin yanına +18 yazdırsak walla süper olcak,çok fenasınız ya :) ben hiç böle deilim felan dermişim ahahah

Sayfadaki herkese selam olsun.Zeyna,Çağancuk,Sapiş öpüldünüz.Dier tüm kıslarıda öptük

slm kızlar hoşgeldiniz güle güle

hakımdak övgü dolu sözleriniz için teşekkürü bir borç bilirim teveccühlerinize layık olmaya çalışıyorum

oğlumu aldık piknikten çok eğlenmiş kuzum ama çokta yorulmuş orada 1 saat falan uyumuş sadece eve geldik bir banyo yaptırdım zira her yeri toz toprak ve terdiartık sızdı sızmak üzereydiki öğrencim geldi onu görünce cozuttu benimki 22.30a kadar uyumadı kız gtti öyle yattı ancak
bende biraz çgh ye baktım şimd yatıcam dünden de uykusuzum biraz uyumak istiyorum hemen
yarın burada da hava 24 derece olacakmış bakalım inşallah benim aklımdanda piknik geçiyordu ama oğlum daha bugün gitti sabahtan akşama kadar oradaydı yarında öyle olmasın en azından öğlen uykusunu evinde uyusun diyorum o yüzden başka plaNLAR yapıciiim şimdi yatmam gerek tabi
hepinize iyi geceler
bu arada brownimi bugün yaptım harikaa olmuş valla hayatım da yediğim en güzel browni kendimi de aştım yani ımmm

ayy bu arada kocim avm yönetim kuruluna girdi çok sevinmiş ama bi yandanda üzülmüş
çünkü güvendiğim o kadar insanın gerçek yzün seçimde gördüm emel dedi ben bunlarla nasıl
arkadaşlık etmişim şaşırıp kaldım dedi çok yorgunum dedi 8 saat sürmş toplantıları ve seçimleri
uyudu ikiside bende bi bakayım dedim

Hyirli olsun kokosum esinin yeni posizyonu.

asortie evet haklısın canım önümüz bahar yaz canlanalın biraz
size yazdıktan hemen sonra gittimö oğuluşuma baktım uyumuş kuzum sinemaa 21.30daydı son seans baktım geçmiş seans birkaç dk eşim dedi sen ne istersen onu yapalım diye o zaman dedim burda bir yer var cafe bar tarzı cavnlı müzik falan oluyor çalanlarldan biri de bizim arkadaş hatta oraya götür beni dedim tmm dedi
evimizede çok yakın hatta jkarşısında sayılır gittik birer birwa falan içtik iyi geldi valla ohh çakır keyif olmuşum şarkılara eşilk ettik oğluşumla aşk parçamızı da çaldırdım vs.. çıktık hava da öyle güzel biraz yürüfük başım dönüyor zaten tam mest olmuş durumdayım eve geldik hadi yazayım dedim size opuyorumnanaktan
arada yapmak lazım yaa çok iyi geldi bebeğim de uslu uslu uyumuş

asortim eşine hayırlı olsunçok sevindim ve evet insanların gerçek yüzü böyle zamanlarda dasha iyi anlaşılıyor

ben gidip dişlerimifırçalayayım yatağa geçeyim kızlar kociş bekliyor öptüm sizleri herkese iyi geceler
yazımda kötülük varsa kusura bakmayın sarhoş sarhoş canlı bağlandım size kaydirigubbakcemile3 hadi byee

ohhh sefan olsun fistigim,iyi etmisin vallahi.arada kafayi dinlemek lazim..

selam kızlar
kimse yok sanırım
canım sıkkın bugün
oğlum masamın üzerindeki kocaman kasemi düşürüp kırdı allahtan kjafasına gelmedi
manevi değeri vardı
eşim 10.yılımızda göndermişti onu bana içinde kırmızı güller vardı çok şık bişeydi gülleri kurutup sprey sıkmıştım bozulmasın diye
minik minik taşlar ve kase tuz buz oldu çok üzüldüm
üzülme ben sana genbe alırım 20.yılda diye kocam aklınca güldürcek beni ama üzüldüm valla

Kuzum kötü olmus ama bizim bu canavarlar cok fena,kendilerine zarargelmesinde kirilsin artik napalim.

selam hatunlar
dışarda çok güzel bir hava vardı ve biz çekirdek aile olarak bnu kaçırırmıyız
attık kendimizi meşhur sekaparkımıza ohhh valla çok güzel geldi
dün geden sonra
dün gece gene çok incindim incindirildim ama bugün baya güzeldi

asocum senin kocanında yeni işi hayırlı olsun
ama bu full+full çalışması eylül ve senin için çok kötü kuzum ya
helede pazar günleri fena herkez kocisiyle olunca ama iş işte iş iştir

maytap kafa geçmiş olsun hayırdır mikroskobik büyüdüde zarara ziyana mı başladı
valla bende üzüldüm insana manevi değeer fena koyuyor
amaannn cana gelmesin bebeğim

beyazcım sessizce takibindeyim kuzum senden öğrenecek çoooooookk şeyim var bu yaşımda daha

yavrimo senide incitiyorlarya daha diycek bisiy bulamiyorum,fistik gibi annesin,hatunsun birak anlasinlar degerini üzülme sende.

Selamlar herkese a.s
Çok güzel bir pazar günü geçirdik,pikniğe gittik,çok severim piknik yapmayı,bu sene de sezonu açtık,Duru Okyanusta çok eğlendi.Bİr ara eşimle başbaşa kırlarda dolaşmaya çıktık,kısacık bir gezintiydi ama o kadar hoşuma gitti ki,eşimle yaşnız kalmayı çok özlemişim sanırım.Eski günlerimizdeki gibi hissettik kendimizi çok güzeldi

ohhh safisim seninde günün harika gecmis,bazen eski günlere gitmeyi bende cok istiyorum.. :(

selam kızlar nasılsınız ben iim bende bugün kuaföre gittim.

Asoritecim eşinin yeni pozisyonu hayırlı olsun.

Mmmfcim cana geleceğine mala gelsin,eşiin bidaa alır artık.

beyaz melek senin nickinin yanına +18 yazdırsak walla süper olcak,çok fenasınız ya :) ben hiç böle deilim felan dermişim ahahah

Sayfadaki herkese selam olsun.Zeyna,Çağancuk,Sapiş öpüldünüz.Dier tüm kıslarıda öptük

darkcim naptirdin kuaförde,zaten güzel hatunsun kimbilir daha nasil güzelelstin.bu arada cerenimi nasilya,cok özledim fistigi bi resmini filan eklesene.

Gelelim bana,cumartesi günü sevgili görümcemi istemeye geldiler,tabi olay benden gizlendi benim cuma aksami haberim oldu.Hani evin tek geliniyimya,lütfen davet edildim.Hos ben olayi biliyordum zati duymustum ciktiklarinida insan bi söyler dimi,k.valideme cok kirildim yeri gelince sokicim lafimi asla tutamam icimde.

neyse geldiler falan filan,adam kiz isterken benim sebek möööö diye bi bagirdi millet kendinden gecti güleriz biz diye:) haftaya yine geliceklermis fakat k.validemin camlari degisicek carsamba günü,oda tutturmus ben hazirlanamam gelmesinler istemiyorum diye.inanilmaz üsengec bi kadin,toparlanamaz yani.tabi esim bana dedi;bizim eve gelseler hani genisya rahat olur üstt üste oturmayiz filan diye.hemen reddettim,benki dis kapinin mandaliyim niye benim evime gelinsinki dedim.yo kev darmista falan fistik iste.gelenler evi gördü ona göre gelirler ugrasamam dedim kapadik konuyu.

cok sinir oldumya,hem benden gizleyin hemde benim evime gelmek isteyin.misafirler gidince görümcemede bi ton laf saydim..annesi bisyor hemen parliyor ben soruyorum amanin bi cvplar hatun havalandi bi görseniz ukalaligi.
aams susturdum valla pustu kaldi.

bugun kuzendeydik yarin misafirim var esim hala evde tatilimiz sali bitiyor.

günaydın kızlar uyuyamadım bugün bebekim uyuyo
dün akşam aşkım sebepsiz yere çok ağladı dudağını büze büze bişeye alındı ya aklına bişi geldi bilmiyorum hatta bi ara cevriyeyimi özledi dedim ama olabilirmi acaba

çilekcim neden sana haber verilmiyo anlamadım ne alaka yani hayret bişi ya her ailede var garip insanlar işte boşver takılma çekemiyolar seni güzelim
safişcim, meleğim ohh piknikler yapılmış miss gibi sefanız olsun ,ben sevmem dağ bayıra pikniğe gitmeyi zaten bahçemiz mesire yeri gibi yazın sık sık mangal yapar yeriz bahçede maaaaile
yerlerde oturmayı çayır çimende dolanmayı sevmiyorum huyluyum ya o bakımdan :)bahçede büyük masamız var sandalyelerimiz var yazın öğleden sonra hep ordayız istanbul gibi biyerde böyle biyerde oturmak gerçekten lüks bazen sıkılıyorum merkezden uzak diye ama olsun oksijen daha mühim

zeynacım sizde güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzel benimde bi ara aklıma geldi alalım çocukları büyük parka gidelim diye ama vazgeçtim çok kalabalık oluyo haftasonu

darkcım saçlarını güle güle kullan naptın resim iytiyoz ayrıca cerenimoyuda çok özledik

günaydın arkadaşlarr...
kaç gündür uğrayamadımm...
ay başları çok yoğun oluyorum..bugünüde atlattmmı...öteki, ayın başına kadar gel ketfim gelll :)))))
cumartesi günü misafirlerim vardı..evin temizliği, misafirliğe hazırlıkk...misafirleri ağırlama derken cumartesi bittiii....
pazar köye gittik, yine her zamnki gibi ektik, biçtik, ıspanağımız falan vardı tavuklar yemesin diye etrafını çevirdik.....bu arada totişi saldık çayıra , mevlam kayıra..:)))
akşam eve geldik..yemek yokkk..
kociş hadi yemeğe götürem sizi dedii..hiç hayır dermiyiz...hemen bi duşşş...15 dk hazırız...yedik içtik geliyoduk,,, üst katta arkadaşlar sesleniyo hadi gelin diye...
biz dedik hadi siz gelin totişin uykusu var..uyutur otururuz dedik..
onlar geldi, gitti, mutfak toparlandı, tekrar duş alındı, banyo ovuldu derken saaat 24:30 oldu...anca yatabildimm...:)))

asortikim eşinin yeni işi hayırlı olsun canımcımm...
diyetlerde ilk başta iyi kilo veriliyoda bi zaman sonra duruyo canımm..ama ddişini sıkarsan bi zamnadan zonra tekrar gitmeye başlıyo...:))
meleğim canlı müzik dinlemeye gitmişsiniz, ne güzell.eğlenmişsin....totiş olmadan önce eşimle bizde çok giderken türkü barımız vardı..oranın müdaviniydik...ama şimdi nerdeeee....
sapişim sezonu açmışsınız..hadi hayırlı olsunn..... :))) romantik takılıp eski günlerede gitmişsiniz...her gününüz böyle olsun canımcımm...
çileğim, sna niye söylemek istemiyorlarmış ki.... çok ayıp etmişler bence..hem söylemek istemiyorlar, hemde evinde ağırlamak istiyolar pes vallla...
maytabımm günaydınn..ne oldu kııı bonusumuza..ağladı yavrucağızımız..

asorticim ben montignac diyeti yapıyorum hem kitabını okuyorum (yedikçe zayıfla ve ince kal)
hemde kkda topik var oraya yediğimi içtiğimi yazıyorum yetkili kişiler:)yorumluyo menülerimi ama sakın netten araştırmaya kalkma öyle yalan yanlış şeyler yazıyolarki inanamadım yememiz gerekene izin yok yemememiz gerekene izin var yazılmış çoğu yerde
gerçekten kaçamak yapmazsan etkili bir diyet doğumdan sonrada 6-7 kilo vermiştim bununla sonra bıraktım ama bu sefer kararlıyım 55 e düşücem:)hem sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun hem aç kalmak halsizlik baş ağrısı yok canavar gibi kalkıyorum yataktan akşamda yatmak bilmiyorum kocam bile memnun yani düşün:))))55 e düşünce 2. aşamaya geçicem orda kaçamaklara izin var arada:)
kan şekerini düzene sokarak zayıflatıyo buda ne kadar sağlıklı olduğunu gösterir
ben 6 günde 2 kg verdim ilk başta bu kadar vermem normal bundan sonra yavaşlayabilir

Son düzenleme:
gunaydın
herkese ıyı haftalar dılıyorum

bız de yogun gunler gecırdık cekırdek aıle olarak
cuma kocıkoyla basbasa gezmelere gıttık
alısverıs yaptık batan paralarımızı cıkardık cebımızden
bu ay kocısın dogum gunu var 15'ınde ben erkenden aldım hedıyesını

cumartesı ben bu kez yalnız bırkac parca eksıklerımı almaya gıttım
ama arkadasa ugrayacagım dıye umranıye'ye gıttım kı gıtmez olaydım
sınav kalabalıgı ve alısverıs derdıne dusmus ınsan kalabalıgı caddede bıle yurumuyordu
basım cok agrıdı eve dondum
oglumu annemın arkadasının evıne goturduk
torunu ıle tanıssın ve oynasınlar dıye
3 ay kucuk benım kuzudan ama maasallah cok guzel oynadılar

dunse evden cıkmama planları yaparken ogleden sonra parka gıttık
oglum kusları kovalarken dustu burnu cızıldı cok agladı ama cıddı cızmıs hala kıpkırmızı
yem aldık kuslara bız attık o kovaladı cok eglencelıydı felekten bır gundu kuzum ıcın

aksam ben sızdım ama kuzu uyuyamadı bır yerı agrıdı sanırım
gece 2,5'a kadar dondu resmen agrı kesıcı verdık ve aramıza aldık ancak sakınlesıp uyudu

asortıe hayırlı olsun canım esının yenı ısı

zeynam kım ıncıtıyor senı boyle
senı uzmelerıne ızın verme kımsenın

mmf ıstıkrarlı dıyetınde basarılar dılerım canım
kırılan kase ıcın uzulme allahtan memoya vurmamıs
askım agladı derken esın mı agladı canım

beyazmelek sen kendını bıle astın kuzum ya
maasallah sana ne dıyeyım

gulızcım koy hayatı hee
ben de ozledım koye gıtmeyı yılllllarrr oldu

cılek hayırlı olsun canım
hem kardesın hem gorumcen sırayla dugunler senı beklıyor
kayınvalıden de ayıp etmıs
daha oncesınden durumu sana ızah edebılırdı
senı yıne bır gun evvelınden cagırmıslar
bızım bekar gorumcekı konustugu adam aılesıyle ablasının evıne gelırken lutfen esımı arayıp ablasına cagırdılar
zannettık kı bırsey konusacaklar gıttık kı hemen soyluyorlar soyle tanısmıs boyle gelecekler falan dıye
daha anlatmaları bıtmeden geldıler ıstemeye ama olumsuz sonuclandı yıne
neden cunku enıstesı uygun gormedı
boyle tuhaf ınsanlar ıste

safısım pıknık ve ask tazelemenız ıyı gelmıstır sıze canım

Back
X