2008 Kasım Anneleri

Nazlımeleğim dün ruh gibiydim hoş bugün de öyleyim.Kusura bakma yavrum.Gözümden kaçmış sanırım.Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için:)

Miniğim size de geçmiş olsun.İnşallah bir an önce düzelir bu yavrukuşlarrrrr..Bu arada dün yazdım ama okumadın sanırım.Ankara planı ne oldu cicim?Babişini kimler neden üzmüş?

günaydın herkese bende geldim simidimi aldım kahvaltı yapıyorum sabah erken kalktım ama yine de kahvaltı yapamadım bir duş aldım falan, ne giyeceğimi düşünmekten bir de oğlanla uğraş derken ub saate kaldı

uykumu tam alamadım heralde, saat 01.30 sıralarında size yazmışım yatıyorum diye yattığımda 02.30 gibiydi heralde güya hemen sızacaktım ama mümkün olmadı

Eymen gelirken kıyametleri kopardı ne yaptıysak kandıramadık, nihayet benimle geldi dershaneye kadar 10-15 dk durdu ananesi aldı götürdü sonrasında

günayın kızlar:)) dün gece rüyamda maytabı gördüm:)))) onlara gitmişim ansızın karşıya.eşofmanlarla falan.o da kkdan birileriyle telde konuşuyomuş.şaşırdı beni görünce oturduk muhabbet ettik.evi 2 katlıydı.5-6 yaşlarında bi kızı vardı sarışın değil ama esmer.yanlız bir bilmiş bişey aman allahım:)) bıdı bıdı bıdı konuşıyodu annesine kızıyodu bişeylerden dolayı.biyerlere gitmesine izin vermemiş falan filan:)) mehmet akifte dolanıyodu ortalarda.allah allah sanki hergün görüştüğüm insanlar gibi gördüm tek tek ne acayip dimi:)hee bir de yine çekiliş yapmışsınız 5 nisan çekilişii ben katılamam param yok diyorum.ayol ne bu durmadan çekiliş yapıyosunuz diyorum:)) gülüyo falan.5 nisan kararı mı oldu diyorumm falan filann hahaha ne kadar aklımızda kalıyo şu kk yawww herkese günaydınnnn tekrarr

beyazmelegım evet bız dıslerımızı cok zor cıkarıyoruz
tum duzenımız alt ust oluyor
o kadar zayıfladı kı yavrum kasık kadar kaldı yuzu

cıtosum gormemıstım canım
normalde bır problem olmazsa 23 nısanda gelmeyı planlıyorum ama cocuk bu sekılde ılerlerse ıptal ederız
cunku bır de hava degısımıyle hırpalamak ıstemem kuzumu
sanırım o hafta bellı olur

babama gelınce aılevı bazı densızler sıkmıs canını
ısın ıcıne maddıyat gırdımı degıl akraba evlada bıle guven yok gunumuzde
verdım mı ıyısın vermedın mı senden kotusu yok
nankor ınsanoglu baska da bırsey bılmem

günaydın kızlar...
bizde malesef dişlerimizden dolayı doğru düzgün yatamadık..azılarını patlatmış..sağ alt ve üst..
miniğim kuzuşuna geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum..
güliz yorgunluğun üstüne halihazırda mangal sefası iyi gitmiştir..afiyet bal şeker olsun ..kocacığınada çok geçmiş olsun..
yasminim gel yaaaa...bırak protestoyu falan..

cıtosum ayrıca sıze de gecmıs olsun canım
neden boyle oluyor anlamıyorum
4 kısı bırden bakıyoruz cocuga ama yıne de keyıfsız

derınım hayırlara gelsın canım ruyan

bu arada kocıs dun aksam kardesınden bır kazık daha yedı
bana bellı etmese de cok bozuldu yuzu degıstı
ben uzuldum mu hayır
cunku bekledıgım bır davranıstı hıc sasırmadım

günayın kızlar:)) dün gece rüyamda maytabı gördüm:)))) onlara gitmişim ansızın karşıya.eşofmanlarla falan.o da kkdan birileriyle telde konuşuyomuş.şaşırdı beni görünce oturduk muhabbet ettik.evi 2 katlıydı.5-6 yaşlarında bi kızı vardı sarışın değil ama esmer.yanlız bir bilmiş bişey aman allahım:)) bıdı bıdı bıdı konuşıyodu annesine kızıyodu bişeylerden dolayı.biyerlere gitmesine izin vermemiş falan filan:)) mehmet akifte dolanıyodu ortalarda.allah allah sanki hergün görüştüğüm insanlar gibi gördüm tek tek ne acayip dimi:)hee bir de yine çekiliş yapmışsınız 5 nisan çekilişii ben katılamam param yok diyorum.ayol ne bu durmadan çekiliş yapıyosunuz diyorum:)) gülüyo falan.5 nisan kararı mı oldu diyorumm falan filann hahaha ne kadar aklımızda kalıyo şu kk yawww herkese günaydınnnn tekrarr

hahhah hayırlara gitsin derincim ne diyim birazı doğru aslında rüyanın :))) evimiz falan buçuk katını unutmuşsun ama teldede kesin zeynayla konuşuyorumdur :))
hayırdır inşallah..

yasmincim kızma bebekim valla dün kafamı dahi kaşıyamadım işten güçten yemekten

kalimerocum çitom geçmiş olsun iyileşsin ardık bıdıklar inş:Saruboceq:

evt hayırolsun inş.ben pek rüya tabirine falan inanmam.insanın aklında ne varsa onlara ilgili bişeyler görülüyo işte beyinin oyunları gibi:)))

günaydın canım hayır olsun rüyan artık kk ile yatıp kk ile kalkıyoruz kaydirigubbakcemile3
en çokta 5 nisan çekilişine güldüm, deliye hergün bayram misali 5 nisanda ne varki neyin çekilişini yapıyoruz kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...
bizde malesef dişlerimizden dolayı doğru düzgün yatamadık..azılarını patlatmış..sağ alt ve üst..
güliz yorgunluğun üstüne halihazırda mangal sefası iyi gitmiştir..afiyet bal şeker olsun ..kocacığınada çok geçmiş olsun..

bütün kuzucuklara geçmiş olsun.benimkide durmadan uyandı dişleri yüzünden:((

geçmiş olsun kuzucuklarıma
yaa bişey diyeceğim kızlar bizim dişlerimiz de hala tık yok siz böyle anlatıyorsunuz da merak ediyorum, tamam öyle ateşlensin vs.. demiyorum ama allah korusun, hala 4 dişimiz var sanki hiçbir belirti de yok normal mi bu :uhm:

miniğim hem eşin hem de baban için üzüldüm ve dediğinde çok haklısın insanoğlu nankör napsan yaranamıyorsun

meleğim bizimde iki altta dört üstte vardı dişimiz..ben alt dişleri beklerken azılar patlamış..eymenle aysu çok geç çıkarıyorlar dişlerini..üstteki iki dişte yeni çıktı zaten:))

allah allah noluyor bu çocuklara yaa
canım doktora gittiniz mi siz neden miş bu kusması ishali falan

Canım dün doktoruyla görüştüm.Getirme dedi ben başladığım tedaviyi anlattım o da aynen devam et dedi.Bugün de düzelmezse artık yarın götürücem.

Ooooo rüyaya bak..Kk da gündüzler yetmiyor rüyalarda buluşuyorsunuz artık:)

beyazmelegım evet bız dıslerımızı cok zor cıkarıyoruz
tum duzenımız alt ust oluyor
o kadar zayıfladı kı yavrum kasık kadar kaldı yuzu

cıtosum gormemıstım canım
normalde bır problem olmazsa 23 nısanda gelmeyı planlıyorum ama cocuk bu sekılde ılerlerse ıptal ederız
cunku bır de hava degısımıyle hırpalamak ıstemem kuzumu
sanırım o hafta bellı olur

babama gelınce aılevı bazı densızler sıkmıs canını
ısın ıcıne maddıyat gırdımı degıl akraba evlada bıle guven yok gunumuzde
verdım mı ıyısın vermedın mı senden kotusu yok
nankor ınsanoglu baska da bırsey bılmem

Hım ok haberleşiriz o zaman 23 nisanda ben de gelirim bir buluşma organize ederiz bakarsın:)
Akraba konusuna gelince akrabanın akrabaya ettiğini akrep akrebe etmezmiş:)

günaydın kızlar...

Günaydın hilalcim.Uykusuz her gece şarkısı bizim topiğin şarkısı oldu artık:))

günaydın yasminim..bak ben geldim gitme :)))
bende tüm işlerimi bitirdim geldim..nette izin verirse buralardayım artık :)))
bende kaç gündür misafirlerim vardı..çok yorulmuşumm..akşam eve gittim yemek yokk..yapacak takatimde yokk...
annem aradı mangalda balık yapıyoz.gelin...offfff kaçmaz..hemen fırladık gittikk..totiş nerdesi kocaman balığı tk başına yedi..o yedikçe bende doydum valllaa...:))
9 gibi geldik bi yattık yatış o yatışş...
ha bu arada kociş hasta...kovaladık yatak odasından adamı..iyileşinceye kadar yasak..
kızımla sarıldık yattıkk...
bi geçmişi bakam gelem ne var ne yokk..:))

Güliz hanım nerelerdesin cicim:)Afyet olsun balık yarasın eylülümüze:)

hilalcim öyle galiba duracak duracak hepsi bir anda patlayacak sanırım hoş belki de 5. falan çıktı ama ağzını açtırıp baktırmıyorki kuzu güldürüp falan o şekilde bakarsam ancak öyle

çitosum tmm o zaman inşallah geçerde gerek kalmaz doktora

gunaydın kızlar
derınn cokk guldum yaaaa ruyana hayırlara cıksınn
cıtosum halen bı duzelme yok mu batumuzda hay allah yarın artık bı goturuver meslektaslarına

dun eylulde hafıf ateslendı keyıfsızdı basını hep dızlerıme koyup yattıı
yan komusmuzun kızı su cıcegı cıkarıyormussssssssssss veee eylulde pazar gunu onunla oynadıı offff eylulede bulasmısmıdırrr asıda vurunmadıkkkkkkkkkkkk

ben bulasmısmıdır dıye dusunurken kaynanam bılmeden konusuyor hastalık bulasıcı degıl ayy cok komıksın felan dıyor ısrarla halen bulasmaz bulasıcı degıl ası vurunmadınız mı eltım vurdurmusu dıye konusuyor delı oldum ya bı tane cakasım geldıııı

günaydınnnnn
dün okudum geçmişi ama yazamadım cadı izin VERMEDııı:))
bende dün işe gelmedim napim yaa sınavdan dolayı ev almış başını gidiyordu:)))))
bende eylülün tabiriyle resmen kazıdım evi eşimle halıları sirkeledik halıları sildim bi güzel ama bugün yine aynısı olacak kesin:)))
en azından içim rahat ettii .....
bu arada sınavım cumartesi günkü pek ii değildi ama pazar günü ii geçti burdan iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma ve telefonla bağlanan beyazmeleğime teşekkür ediyorummma.s.
bu arad hasta olan tüm bebişlerimize de geçmiş olsunnnnnn
kızlar ya malum mayıs ayının sonu gibi uzun bi araba yolculuğuna çıkıyoruz oto koltuğu alacağım daha önce ana kucağıyla işimizi hallediyorduk ama artık sığmıyor benim zuzu :))))
önerilerinizi bekliyorum kriko özellikle senin oto koltuğu oldukça kullanışlı geldi bana canım resimlerde gördüm sanırım kraft memnun musunnn ??????

gunaydın kızlar
derınn cokk guldum yaaaa ruyana hayırlara cıksınn
cıtosum halen bı duzelme yok mu batumuzda hay allah yarın artık bı goturuver meslektaslarına

dun eylulde hafıf ateslendı keyıfsızdı basını hep dızlerıme koyup yattıı
yan komusmuzun kızı su cıcegı cıkarıyormussssssssssss veee eylulde pazar gunu onunla oynadıı offff eylulede bulasmısmıdırrr asıda vurunmadıkkkkkkkkkkkk

ben bulasmısmıdır dıye dusunurken kaynanam bılmeden konusuyor hastalık bulasıcı degıl ayy cok komıksın felan dıyor ısrarla halen bulasmaz bulasıcı degıl ası vurunmadınız mı eltım vurdurmusu dıye konusuyor delı oldum ya bı tane cakasım geldıııı

canım geçmiş olsun inşallah su çiçeği değildir içine ferah tut ve bekle bakalım kontrol altında tut sürekli
kaynananı da boşver düşünme onlar bilip bilmeden konuşuyorlar nasılsa salla gitsin
bu arada kaynanan gidiyor mu ayın 7sinde öyle bişeyler diyordun noldu

günaydınnnnn
dün okudum geçmişi ama yazamadım cadı izin VERMEDİİİ:))
bende dün işe gelmedim napim yaa sınavdan dolayı ev almış başını gidiyordu:)))))
bende eylülün tabiriyle resmen kazıdım evi eşimle halıları sirkeledik halıları sildim bi güzel ama bugün yine aynısı olacak kesin:)))
en azından içim rahat ettii .....
bu arada sınavım cumartesi günkü pek ii değildi ama pazar günü ii geçti burdan iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma ve telefonla bağlanan beyazmeleğime teşekkür ediyorummma.s.
bu arad hasta olan tüm bebişlerimize de geçmiş olsunnnnnn
kızlar ya malum mayıs ayının sonu gibi uzun bi araba yolculuğuna çıkıyoruz oto koltuğu alacağım daha önce ana kucağıyla işimizi hallediyorduk ama artık sığmıyor benim zuzu :))))
önerilerinizi bekliyorum kriko özellikle senin oto koltuğu oldukça kullanışlı geldi bana canım resimlerde gördüm sanırım kraft memnun musunnn ??????

canımcım merak etmiştim nerelerde diye gelmişsin opuyorumnanaktan
hadi bakalım sonuçların iyi gelir inşallah geçersin derslerinden
o oto koltuğu muhabbeti bizde de sorun olacak sanırım üstelik trafikte de zorunlu oluyor artık ama 15 saat oturmaz eymen onun ikince bir-iki saat tamam ama 15 saat mümkün değil nasıl olacak bilmiyorum benimki hala ilk koltuğunda oturuyor babamız ısrarla yenisine gerek olmadığını bunun 1 sene daha idare edeceğini ondan sonra da zaten istesekte oturmayacağını iddia ediyor ama en azından 3-4 yaşına kadar ourması gerek sanırım kendisi içinde bizim içinde en güvenlisi ve rahatı bu

meleğim her çocuğun ki farklı oluyor canım yaa bizimde 4 kafa dişimiz tamamlandı 14,yoldaaa geliyorrrkaydirigubbakcemile4

valla öyle canım aslında çok takmıyorum ama yaz gelmeden çıksa iyiydi şimdi hepsi arka arkaya çıkacak sıcaklara denk gelecek kötü olacak buralarda da hiç çekilmez

Back
X