2008 Kasım Anneleri

afiyet olsun citosum batuş nasıl duzeldımı dun kusma ıshal yok dıyordun bugun nasıl ?????
gülizim hepimiz cocukları aynı devrede herhalde 2 yas sendromu bu mu acaba?

kaynanam gıdısı salı gunune ertelendı yan komsumun kııznın hastalıgı bıraz daha hafıfler bu zamana kadar
asortım kılo bellı bı sureden sonra duruyor gıbı sabırla devam edıcez bende dun tartıldım 67600 geldım havalara uctum :))

annelik çok başka kızlarr ya...
ben hep diyommm ben anne olunca anladımm,
Bir insan yetiştirmenin ne kadar emek istediğini, bunun hayattaki en büyük sorumluluk olduğunu, her annenin hissettiği gibi bütün çocukların bizim çocuğumuz olduğunu,kızıma nasıl bir gelecek bırakacağımı sorgulamaya başladım .ıçimdeki merhamet duygusu gelişti, sabırlı olmayı , anlayışı öğrendim ben. Aile olmanın dünyada değişilmez birşey olduğunu, kızım gelince eşimin ve benim gerçek bir aile olduğumuzu vsss...

offf ıcırım 2 yaş sendromu için daha erken değilmi..daha 1,5 yaşına bilem gelmediler..her sendrom var bu kuzularda :))
asortikim sakın pes etme canımm..durduğuna bakma..bi zaman sonra patır patır gidecek kilolar..şimdi vücut kendini korumaya aldıı..devam edersen pes edecektir...:))

ben geldım
eve gıttım yıne bırsey yememıs ama en azından aglamıyordu gıttıgımde
babamın kucagında oturuyordu
sabah yıne kusmus sonra annem ates dusurucu vermıs
atesı de yoktu ınsa allah tamamen duzelır tum kuzular

merhaba kızlar

dün giremedim hiç yoktum evde

sedacım 3 günde 3 kg süpermiş valla bi zararı olmaz heralde dimi

krikocum çok geçmiş olsun cnm yaaa

yasminim ahh be cnm yine üzmüş eşin:((
bizde tartıştık bugün kocişle, iş yerindekilerle halı saha maçına gidicekmiş 12 de gelcekmiş eve benim o saate kadar yalnız kalamayacağımı korktuğumu biliyo çok kızdım kırıldım düşüncesizce davranmasına, zaten oturduğum yer pek tekin değil... gitmiycem dedi sonra o bana trip atmaya başladı git nereye istersen dedim en sonunda kapattım tel.i

selam millett nabersinizz?? ıcır moralini bozmak gibi olmasın ama belki bende öyle oldu bilmiyomm.pat diye 1,5 kilo verdim sonra kalakaldım orda:((( yasmincim her zamanki gibi boşver diyecem ama olmuyo biliyorum.maalesef kimse değişmiyo biliyosunn kii sen bence artık alışmalısın ona değiştirmeye çalıştıkça beklentilerini azaltmadıkça mutlu olamazsın.ben öyle yaptımm.fazla beklentim yok.o yüzden yaptığı şeylere takılmıyorum.eskiden çok kırılırdım şimdi daha az kırılıyorum.benim için huzur daha önemli.ben evde huzursuz oldukça yani konuşmadıkça birbirimize trip yaptıkça kötü oluyorum.küs kalamama gibi sorunum var sevmiyorum çok rahatsız oluyorum devam edemiyorum yani o şekilde.o yüzden böyle daha iyiyim.yani uzun lafın kısası erkekler bizim gibi düşünemiyoo biraz odunluk var anlayamıyorlar yaa o yüzden takmaa:))

onlara göre kendileri 1 numara erkek çünkü.o yüzden hiç kusur bende olabilirmi düşüncesi yok.her zamanki lafları şimdiki erkekler kahveden bilmem nerden çıkmaz.pis konuşur küfür eder ondan sonra eviyle ilgilenmez çocuğuyla ilgilenmez geç gelir vs vss.bende bunlar yokken buldun da bunuyorsun hesabındalar hepp :((

Back
X