- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #69.441
ayy derin katılcan yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlara göre kendileri 1 numara erkek çünkü.o yüzden hiç kusur bende olabilirmi düşüncesi yok.her zamanki lafları şimdiki erkekler kahveden bilmem nerden çıkmaz.pis konuşur küfür eder ondan sonra eviyle ilgilenmez çocuğuyla ilgilenmez geç gelir vs vss.bende bunlar yokken buldun da bunuyorsun hesabındalar hepp(
kızlar ya benim geri butonu çalışmıyo ama sadece kk da diğer sitelerde çalışıyo sinir oldum sizde varmı böyle bi problem???
evet gitgide azalıyoruz yıprandık belki de biz de eskidik :çok üzgünüm: valla bu site bana çok şeyler kattı, çok şey öğrendim çok şey yaşadım ve paylaştım bende çok özel yeri var o yüzden allah kısmet ederse olağanüstü bişey olmazsa ben buradayım
tabi her dakkamızı her saniyemizi burada geçiremeyiz çok normal özellikle ev hanımı olan arkadaşlarımız çocuklar büyüdü çok zorlaştı biliyorum ama en azından bi selam herkes iyimi, biz iyiyiz hastayız vs... diyecek kadar vakit ayırsalar olur, iş yerindeki arkadaşlar için de aynı şeyler geçerli hergün aynı olmaz işler yoğun olabilir zaman zaman bir söyleyebilirsiniz bir selam verip çıkabilirsiniz mesela yasmin dün müydü o, işim çok yoğun birazdan gelicem dedi tamam bu kadar yani çok mu zor
şahsi fikrim tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil
ve de işte sorunumzla ilgili bizm yaptığımız şu konuşma gibi eşlerde kendi arasında yapabilse o zaman aile içinde de sorunlar azalır hatta biter belki de
:roflol: :roflol: :roflol:Ben kocamla konuştum böyle.Tamam karıcığım, yapmıcam karıcığım dedi hep.Meleğim sorun bu işte.Konuşarak da halledilmiyo.Acaba dövsem mi?Dövemem, gücüm yetmez. Amele mümüğü gibi fırlatır vallabilmiyorumkismile