2008 Kasım Anneleri

elifsevde geçmiş olsun canım bence kaka kültürü yaptır hemen dizanteri olabilir allah korusun büyük oğlum geçirmişti inşallah değildir ama aklında kalmasın

annnaaa en korktugum sey böcüktür benim..

eylül bidaha yaptiklarini buraya yazmiyosun,yasakladim:) senin yüzünden 100 kilo olcammmm

elifcim gecmisol sun,pirincunu ver kati sekilde yada patatez püresi veya muz.takip et gecmezse

yineden götür ha birde vücudunu susuz birakma.

minikcim ye kızım biraz dediğin gibi eriyip gitçen bi çenen kalcak :)))dün çiğ börek yaptım dı yirmin ..cokacimcoook
yırım
ya aslında ben yemekten hıc kısmıyorum hatta bır haftadır yedıgım tatlının hesabı yok
daha oglen yemek yedım eve gıttım yıne atıstırdım burada pc basında goturduklerım harıc nereye gıdıyor bunlar anlamadım
kabızlık sorunu da yasıyorum ayrıca metabolızma hızlı calısıyor desem o da degıl ama bılmıııımm

mmf akrep mı :1shok:
dıkkat et canım ya cok tehlıkelı allah korusun
sen yıne de kap pencerenı pek sık acma bosver

elıfsevde gecmıs olsun canım

sadece beni emiyo muz sevmiyor piric lapasi deniyecem kocisi markete gönderdim meyve sulari oluyor ishal icin kabiz icin ishal icin ne varsa getir dedim ama hic sanmiyom yemez
ya ishal tek olsa takmiyacamda kanli olunca benim tepem atiyo agliyom valla üffffffffffffffffff ne zor anne olmak ya

elıfsevde eger ıshalı kanlı ıse evde hıc vakıt kaybetme bence
ıshal kendı basına bır cocuk ıcın yıpratıcı bır durumken kanlı olması bence mutlaka doktor kontorolunde olması gereken bır durum
evdekı cozumlerın yeterlı olmaz bence bu duruma

gerçek akrep diil bee kaç kere soktıu beni zararsız yani gerçek diil derken zahirli diil :)
ee akrep akrebi çekiyo napıcan:)))

o senı sokan akrep degıldır canım yaa
akrep sokması ınsan olumune sebep oluyor benım bıldıgım kadarıyla
ben yurt dısında yasarken kocaman kertenkeleler ve akbabalar gordum yasadıgım sehırde
ama hıckımse bu hayvanlardan degıl akrepten korkardı olumcul oldugu ıcın

kızlar boğazın nemli havasından dolayı boğaz kıyısında akrep olur
ama istanbulun akrepleri zehirli değil neyseki
yani beniöm içimkalkar görünce ama ben bile alıştım bahar aylarında balkonda 1 gecede 7-8 akrep öldürdüğümüzü biliyorum
annemin evinde koltuğun örtüsünü düzeltirken elimi soktu elimi bi kaldırdım iğnesi yukarda öldü tabi sonra ama arının soktuğu kadar bir acı oldu ve kabarma falan olmadı

Back
X