2008 Kasım Anneleri

iyi akşamlar herkese..site takılıp duruyor..geçmişi okuyamadım birtürlü..denizcim hastanız mı var..geçmiş olsun..anlayamadım kim olduğunu.umarım iyisindir sen de.

ben de dışarı çıktım bugün..oğluma yazlık birşeyler aldım...kendime de ne zamnadır hiç bir şey almıyordum..kapri ve gömlek aldım...benim tüm kıyafetlerim kendi evimde..gideceğim ve olmaz diye getirmemiştim..tunayla yalnız gidip almak ta olmmuyordu..neyse bugün aldım başlangıç yaptım..ayıptır söylemesi s bedenler oldu vallahi..çok sevindim..biraz göbek kalmış..basenler tamamdır yani:)))

tuna bugün zar zor yedi ..zor uyudu...çok huzursuzzdu..sabahta kustu..neyse şükürki uyudu da...bugünü de atlattık..şimdi geçmişe bakmaya öalışayım tekrar

dark hoşgeldin canım..

slm kızlar nasılsınız ben buaralar depresyondayım cnm çok sıkılıyor fena kirizdeyiz evim full ama istediğim şeyleri yapamıyorum buda beni çok sıkıyor hiç bu kadar kötü olmamışştık uzun bir hikayem var anlatsam mı anlatmasam mı hadi içimii dökeyim bare size ben evlendiğimde eşmiin yaşşı küçük işi yok ailesi dağınık vs vs annem hep uyardı beni bak kızım düzgün bi evlilik yap etrafında örnekler var die dinlemedim yok ben çalıırım falan çalıştım ama hamle kalana kadar ondan sonra faturalar kira bunaldım evlenmeden önce durum iyiydi ne kira ne fatura bilirdim bilmediğimden geldi bunlar başıma zaten bi evlendim her ay kra fatura çalıırken gözüme gelmedi ama çalışma bitince aman tanrım bune sudan çıkmı balığa döndüm neyse eşimin ev alıcak durumu yok varda yok ailevi durumları karışık o yüzden tek çare annem kalıo ama ama ama bi dairede annem oturuo bi dairede ablam oturuo bi daire satıldı abime ev alınacak diğre dairede kiralık annemlerde bi emekli maaşı bide o evin kirasıyla geçnip arada da bana yardım ediolar benide bu durum sıkıo haksızlık yapılıo bana bende ev istiorum ablam oturuo abime ev alınıo peki ya ben konuuncada ben sana sölemiştim vs pofff çok sıkıldım bunaldım çıkış yolu arıorum tamam annemlerinde ellerinde bi oturdukları bide kiradakii daire kaldı ama bende zor durumdayım anneme söyleyince sabret nasıl olsa hepnizin evi var dio bende diorum gençliğimde bana yapmadıktan sonra yaşım ilerleyince olmuş ne farkeder diorum onada üzülüorum ama ayyyy kızlar çok karıığım çokkkk poffffff

iyi akşamlar herkese..site takılıp duruyor..geçmişi okuyamadım birtürlü..denizcim hastanız mı var..geçmiş olsun..anlayamadım kim olduğunu.umarım iyisindir sen de.

ben de dışarı çıktım bugün..oğluma yazlık birşeyler aldım...kendime de ne zamnadır hiç bir şey almıyordum..kapri ve gömlek aldım...benim tüm kıyafetlerim kendi evimde..gideceğim ve olmaz diye getirmemiştim..tunayla yalnız gidip almak ta olmmuyordu..neyse bugün aldım başlangıç yaptım..ayıptır söylemesi s bedenler oldu vallahi..çok sevindim..biraz göbek kalmış..basenler tamamdır yani:)))

tuna bugün zar zor yedi ..zor uyudu...çok huzursuzzdu..sabahta kustu..neyse şükürki uyudu da...bugünü de atlattık..şimdi geçmişe bakmaya öalışayım tekrar

dark hoşgeldin canım..

dilekcim seni merak ediyordum bende, eşimin ananesi düştü el bileği kırıldı, 93 yaşında, çok acı çekiyor bu günlerde:((

birde benim ameliyattan sonra rutin kontrolüm vardı, iyi çok şükür gerçi rahim ağzı tarama sonucunu bir hafta sonra alıcaz, inşallah iyi çıkar

sen nasılsın tuna nasıl cicilerini güle güle kullan,

nazlıcım sağol tarif için buradan görmeden benzerini yaptım sadece suyu daha azdı sanırım deniz çok beğendi, gerçi yedirdiğim minik şimşir kaşığında farkı olabilir bu silikon kaşığı görünce ağzını sımsıkı kapatıyor ama bizimkilere sarkıyor

günaydın herkezeeee
dün ütü faciasından sonra bugünde temizlik maceram var o yüzden erkenden kalktım işlere koyulmadan bi ceee diyim dedim

bende dün aşı işin çıktığımızda oğluma 2 takım yazlık aldım çok şirin şeyler gelmiş
bir an önce havalar ice ısınsada giydirsem çok merak ediyorum

denizanası geçmiş olsun ben şimdi dikkat ettim ne olduğuna valla kusura bakma

nazlımelekcim benimkide son 10 gündür emzik delisi oldu. ilk başlarda ne çok uğraşmıştım halbuki ama anca ihtiyaç duydu. kız bide bizimkiler geç başladı 3-4 yaşında bırakmasınlar emziği kaydirigubbakcemile3

dilokscum güle güle kullanın oğluşun ve sen cicilerinizi
benimde geçen yazdan bişim yok hamileydim ya sölemesi ayıp bu yaz baya eksiğim var
gözüme çarptıkca bende almaya başladım valla

sedacım seni anlıyorum biliyon mu? aynı dert tam öle olmasada bende de var
büyük abim bu hafta sonu babamın 3 katlı evine taşınıyo yaz ortası küçük abime ev alacak banada ne dese beğenirsin ; siz ev yaptırıyonuz onun içini yaptırmaya yardım ederim. tamam onun için gerçekten yardıma ihtiyacımız var ama o başka onun bana ev yapması başka. he abimlerin evler babamın üstüne onlara kalmış değil ama sonuçta onlar oturacak ve ilerde Allah göstermesin babama bişi olsa herkez kendi kendine paylaşacak. şimdi yok sen kardeşimizsin neden ayıralım densede zaman çok kötü ve insan kendi canını bile tanımayabiliyo. babam diyo koca şirket var binası var şu an oturdukları ev var seni bırakamma desede hoşuma gitmiyo bu durum. kaldıki küçük abime normal bi daire alınacak bana evime yardım edecekler büyük abim bahçeli triplexte oturcak bu hiç adil gelmedi banada ama sesimi çıkarmıyorum. zaman her şeyi gösterecek nasılsa
aman karışık işler bunlar mal iyi de baş ağrıtıyo Allah gecinden versinde başımdan eksik etmesin genede ailemi :Saruboceq:

günayyydııııınnn...anaaaammm ilk kezz ben açıyom galibaa tükkanı heee :D
sedacım ortada bi haksızlık var bencede,gaz vermiş gibi olmayayım ama aşikar :S
geçmişe bakamıyom kızlar biliyonuz artık beni,o kadar yetişemiyom
annemi dün berline yolcu ettik
yazık çok fena oldu,çok korkuyo uçaktan
içkiler içti,rahatlatıcılar içti,genede ağladı korkusundan yazık
teyzemle birlikte gittiler,Allah teyzeme kolaylık versin diyerek yolladık onları
karga kahvaltı etmeden net açmamın sebebi de bu işte
sizi de özledim yafu,görüşemiyoruz
bu arada artık siteden bana mail hiç gelmiyor niye acaba bilen varmı

zeynam benden önce davranmışınnn tühhh :)) başka bahara kaldı
cicilerinizi güle güle kullanın cnm
ev işi hiç bitmiyor,Allah bitirmesin deriz hep ama bazen bitirsin diyesim geliyo
artık bu yaştan sonra emzik bermeseydin bence,benimkinde de öyle bir eğilim var,
ben uzak tutuyorum valla
sonradan uğraştırmasın diye
bi de babamızın damank yapısı çok düzgün değil
duru okyanusun ağzı da aynı babaya benziyo
bizde öyle olur diye korkuyoruz yanicim :))

günaydın kızlar
zeynacım şu mal güzelde baş ağrıtıyo klafı varya o benim için sölenmiş herhalde puff büyük oturan boğa bizi izalei şuaraya veriyomuş Allah bildiği gibi yapsın ulen diyorum bişe kalmasaydı da başımızda olsalardı keşke hiç olmazsa bunu dizginliyolardı sildim zaten onu hayatımdan çıkardım eşim bile sildi ki sakin adamdır yaani

günaydın kızlar
zeynacım şu mal güzelde baş ağrıtıyo klafı varya o benim için sölenmiş herhalde puff büyük oturan boğa bizi izalei şuaraya veriyomuş Allah bildiği gibi yapsın ulen diyorum bişe kalmasaydı da başımızda olsalardı keşke hiç olmazsa bunu dizginliyolardı sildim zaten onu hayatımdan çıkardım eşim bile sildi ki sakin adamdır yaani
evet mal iyi güzel ama sonradan geride kalanlara kötü
ben olsam diyorum sağlığımda paylaştırırım yani kağıt üzerinde değilde miras gibi hak hukuk geçmesin sonradan kavga dövüş olmasın diye
ben babama geçen gün diyeceğimi dedim
siz benim atamsınız sırtımı dayadığım haytta güvendiğim
öle bişi yapki sizden sonra abilerim atam olacak beni onlarla karşı karşıya getirmeyin
ailenin yerini kimse tutmaz dedim dalım olsunlar beni onlarla kötü yapma dedim
valla bizide neler bekliyo yıllar sonra bilmiyorum
senin büyük oturan boğa nereye veriyo sizi anlamadım ben

Günaydın kızlaaaaarrr :)

Hasta Juli tam hastalanacak günü buldu :(( Nezle olmuşum ya off bugün de kızlarla buluşma vardı gidemiyorum yaniii. Ne kötü. Neyse her şeyde bir hayır vardır. Şu an tek istediğim kızıma hastalık bulaşmaması.

Kızlar bizde mal da yok dert de yok. Ne benim tarafımdan ne de eşimin tarafından yardım edecek durumları yoktu. Biz de ikimiz yaptık her şeyi. Zor gençliğinin birkaç yılı gidiyor ama evimizdeki çöp tenekesini bile kendimiz aldık. Evimizin de borcu bir yıl sonra bitiyor. Allaha şükür. Ama sizin durumlar farklı. Abile ablalar var. Orasını bilemem tabii haksızlık olur mu olmaz mı. Yine de hayırlısı deyin kızlar çok da takmayın.

izalei şuramı ne tam adınıda bilmiyorum bugün yarın celb gelir öğrenirim adını vermiş bile
o kladar tuhaf bi insanki zaynacım aklın hayalin durur
çok bunalttı gerçekten annem babam hayattayken şohbnleri bozulduydu babama demiş kirama zor yetişiyorum şohben alamıcam gazdan zehşrleniriz çoluk çocuk ölümüğzü bulursunuz baba yüreği dayanırmı aldı taksitlerini ödedi babam ölmeden 15 gün önce amcama uğraöış nerden geliyosun abi demiş m....ın kirasını ödedim ordan geliyoreum demiş babam öldü annemi bir kere arayıpta bişeye ihtiyacın varmı demedi 7sinden sonra gittiler annem insan 10lira bırakır giderken diye hep ağladı maaşları bağlanana kadar ortancayla ben ilgilendik maaşları bağlanınca hepsini geri ödedi parasıkalmııcaktı yani:((((
anneicmde öldüğü gün yarım saat önce telde konuşmuştuk m..... a kredi çekicem benimle gelirmisin dmişti bana Allahtan geçiştirdim gitmedik yoksa m...bey parayı yiicekti ödemesibize düşücekti
eee para olukları kesilince bize sarmaya başladı ortanca evde oturuyo ondan kira alıyo hergün beni arayıp rahatsız ediyodu doğum yaptım oğlumküvezde beni hergün arayıp bişeyler sölüyodu yok atalım onu evden çıksın evi satalım zart zurt bende dedim aklımyerinde değil şu an önceliğim oğlum dedim telefonu suratıma kapatıp mesaj çekti
sizin yediğiniz hakkım çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın diye bu sözle biz 2 kardeş kaldık onu tamamen hayatımdan sildim
eşimki onları 50km uzaktalar gel diyolardı gidip alıp getiriyodu gidicez diyolardı götürüyodu sırf ben yeğenimiözlüyorum diye her zor zamanlarında yanlarındaydık hiçhaketmedik bu lafları
işte mal insanları ne hale getiiryo kimse böle olmasın inşallah gerçekten zro bir durum
işte mahkemeye vermiş yaklaşık 1 dönüm bahçe ve ev yok pahasına gidicek anlıcan inşallah abimle biz almayı düşünüyoruz inşallah alabilriiz bakalım mehkeme nasıl bir sonuç vericek

geçmiş olsun jülii
valla tamda bugün hasta olman hiç iyi olmamış ama dediğin gibi her şeyde vardır bir hayır
aslında ben takmıyorumda kafayı ister istemez konusu oluyor
her şey olacağına varır napayım ya

izalei şuramı ne tam adınıda bilmiyorum bugün yarın celb gelir öğrenirim adını vermiş bile
o kladar tuhaf bi insanki zaynacım aklın hayalin durur
çok bunalttı gerçekten annem babam hayattayken şohbnleri bozulduydu babama demiş kirama zor yetişiyorum şohben alamıcam gazdan zehşrleniriz çoluk çocuk ölümüğzü bulursunuz baba yüreği dayanırmı aldı taksitlerini ödedi babam ölmeden 15 gün önce amcama uğraöış nerden geliyosun abi demiş m....ın kirasını ödedim ordan geliyoreum demiş babam öldü annemi bir kere arayıpta bişeye ihtiyacın varmı demedi 7sinden sonra gittiler annem insan 10lira bırakır giderken diye hep ağladı maaşları bağlanana kadar ortancayla ben ilgilendik maaşları bağlanınca hepsini geri ödedi parasıkalmııcaktı yani:((((
anneicmde öldüğü gün yarım saat önce telde konuşmuştuk m..... a kredi çekicem benimle gelirmisin dmişti bana Allahtan geçiştirdim gitmedik yoksa m...bey parayı yiicekti ödemesibize düşücekti
eee para olukları kesilince bize sarmaya başladı ortanca evde oturuyo ondan kira alıyo hergün beni arayıp rahatsız ediyodu doğum yaptım oğlumküvezde beni hergün arayıp bişeyler sölüyodu yok atalım onu evden çıksın evi satalım zart zurt bende dedim aklımyerinde değil şu an önceliğim oğlum dedim telefonu suratıma kapatıp mesaj çekti
sizin yediğiniz hakkım çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın diye bu sözle biz 2 kardeş kaldık onu tamamen hayatımdan sildim
eşimki onları 50km uzaktalar gel diyolardı gidip alıp getiriyodu gidicez diyolardı götürüyodu sırf ben yeğenimiözlüyorum diye her zor zamanlarında yanlarındaydık hiçhaketmedik bu lafları
işte mal insanları ne hale getiiryo kimse böle olmasın inşallah gerçekten zro bir durum
işte mahkemeye vermiş yaklaşık 1 dönüm bahçe ve ev yok pahasına gidicek anlıcan inşallah abimle biz almayı düşünüyoruz inşallah alabilriiz bakalım mehkeme nasıl bir sonuç vericek
hay Allahım ya para mal insanları kardeşleri nasıl bi duruma düşürüyor
böle mal olacağına hiç olmasın be güzelim
boşuna dememişler insan oğlu çiğ süt emmiş diye
bide bu abi anne-babadan sonra sizi tutup kollayacak ama en başı bozukmuş
inşallah siz alırsınız evide ne bilim bişiler olurda ona bişi kalmaz
sölediği lafmı yani
siz bişi yememiş daha çok vermişsiniz resmen sömürmüş hepinizi
nasıl bi vicdandır ettiği laflar
ben anlamıyorum insanlar kendiyle başbaşa kaldığında yaptıkları nasıl ağır gelmiyoooo
canısınız siz onu kardeşsiniz çok kötü ya
Allahım beni böle bi duruma düşürmesin inşallah

mmfcim aile sorunları hepimizde var cnm.çok zor.ben bi anlatmaya kalksam okuyan herkes ağlar heralde.benim evime anam babam 1 iğne bile almadı,yemek yicek masam,yatacak yatağım yoktu,ohooo neler yaşıyo insan ama bal Allaha şükür dimdik ayaktayız.Allah razı oldun eşimden,herşeyimizi yaptı,yavaş oldu biraz ama oldu.
benim nikahımda eşimle benden başkası yoktu,gelinlik bile giymedim ben,içimde hep uhde kalacak
yani dicem şu,fazla üzmemeye çalış kendini
ablamla yaşadıklarımızdan hiç bahsetmedim bile
bi anlatsam ohoooo
neyse boşverr yaa aklıma geliyo gene sinirleniyom

günaydin kizlar...amannn bosverin üzemyin kendinizi hersey yoluna girer insl.

cok sükür bizim böyle sorunlarimiz yok,esiminde benimde ailemin herkeze fazlasiyla verebilecek

gayrimenkulleri var.esimin babasini 3 3 yil evel kaybettik ama mal filanda paylasilmadi.iki kiz kardesi

var biri norvecli biri türk.sanirim norvecliye biraz para verip digerlerini kayinvalidem esimle kizina

vericek.

amannnn saglik olsunda gerisi yalan inanki,benim k.pederim biigün olsun saglikla oturamadi evlerinde cekti gitti adam genc yasinda..iste o zaman sagligin ne kadar önemli oldugunu birkez daha anliyor insan.

hava yine süperrr ögleden sonra cikicaz böcügüme kiyafetler alicam,oy oy bi sortlar gördüm minik minik
bayildim yaaa.

Allah kimseyi düşürmesin bu durumlara gerçekten çok zor
saphiracım ne diyim işte insanın kendiailesi bişe de diyemiyosun ama şunu bilişyorumki eşiminailesi yapsaydı bunu ağzım hiç boş durmazdı eşimgene çok sabırlı davrandı
hani bi reklam var ya bitek annem olsun bana bişey olmaz diye
annem evet çok iyiydi biz arkadaş gibiydik
ama babam duvardı resmen duvardı ban hayatta oldukça evel Allah sana kimse bişey yapamaz kızım derdi ondan sudan çıkmış balığa döndük ben annem ve halam e annemde gidince düşünün artık

mmfcim ne diyimki Allah sabir versin canim,annen gitti ama eminim senin her aninda yanindadir..

saphiracim seninkide degisikmis canimya,ama varyaa bunu erkek tarafi yapsa mmf ninde dedigi gibi

daha bi tavir aliyorz ama kendi tarafimizdan olunca bisiy tutuyor iste sus diye..

aahhh tabi tatlım tabii,en önemlisi sağlıkkk
ama insan üzülmeyi engelleyemz ya öyle bişey işte mmmf inkide
bu arada sana teselli olacaksa bişey daha eklemek isterim mmmfcim
babamla 3 senedir konuşmuyorum gereksiz bir mevzu yüzünden ve doğumuma gelmedi,bebeğimi de henüz görmemişti
geçenlerde avm de karşılaştık o zaman gördü
o günü de barışma ilan etti ve şimdi evine gitmemi bekliyor benden
benimde ayağım bir türlü gitmiyor ne yalan söyliim
ve duru okyanus babamın ilk ve tek torunu!

Back
X