- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #28.701
neyse ben kaçiim baree kimsecik yokk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar herkese..site takılıp duruyor..geçmişi okuyamadım birtürlü..denizcim hastanız mı var..geçmiş olsun..anlayamadım kim olduğunu.umarım iyisindir sen de.
ben de dışarı çıktım bugün..oğluma yazlık birşeyler aldım...kendime de ne zamnadır hiç bir şey almıyordum..kapri ve gömlek aldım...benim tüm kıyafetlerim kendi evimde..gideceğim ve olmaz diye getirmemiştim..tunayla yalnız gidip almak ta olmmuyordu..neyse bugün aldım başlangıç yaptım..ayıptır söylemesi s bedenler oldu vallahi..çok sevindim..biraz göbek kalmış..basenler tamamdır yani:)))
tuna bugün zar zor yedi ..zor uyudu...çok huzursuzzdu..sabahta kustu..neyse şükürki uyudu da...bugünü de atlattık..şimdi geçmişe bakmaya öalışayım tekrar
dark hoşgeldin canım..
evet mal iyi güzel ama sonradan geride kalanlara kötügünaydın kızlar
zeynacım şu mal güzelde baş ağrıtıyo klafı varya o benim için sölenmiş herhalde puff büyük oturan boğa bizi izalei şuaraya veriyomuş Allah bildiği gibi yapsın ulen diyorum bişe kalmasaydı da başımızda olsalardı keşke hiç olmazsa bunu dizginliyolardı sildim zaten onu hayatımdan çıkardım eşim bile sildi ki sakin adamdır yaani
hay Allahım ya para mal insanları kardeşleri nasıl bi duruma düşürüyorizalei şuramı ne tam adınıda bilmiyorum bugün yarın celb gelir öğrenirim adını vermiş bile
o kladar tuhaf bi insanki zaynacım aklın hayalin durur
çok bunalttı gerçekten annem babam hayattayken şohbnleri bozulduydu babama demiş kirama zor yetişiyorum şohben alamıcam gazdan zehşrleniriz çoluk çocuk ölümüğzü bulursunuz baba yüreği dayanırmı aldı taksitlerini ödedi babam ölmeden 15 gün önce amcama uğraöış nerden geliyosun abi demiş m....ın kirasını ödedim ordan geliyoreum demiş babam öldü annemi bir kere arayıpta bişeye ihtiyacın varmı demedi 7sinden sonra gittiler annem insan 10lira bırakır giderken diye hep ağladı maaşları bağlanana kadar ortancayla ben ilgilendik maaşları bağlanınca hepsini geri ödedi parasıkalmııcaktı yani(((
anneicmde öldüğü gün yarım saat önce telde konuşmuştuk m..... a kredi çekicem benimle gelirmisin dmişti bana Allahtan geçiştirdim gitmedik yoksa m...bey parayı yiicekti ödemesibize düşücekti
eee para olukları kesilince bize sarmaya başladı ortanca evde oturuyo ondan kira alıyo hergün beni arayıp rahatsız ediyodu doğum yaptım oğlumküvezde beni hergün arayıp bişeyler sölüyodu yok atalım onu evden çıksın evi satalım zart zurt bende dedim aklımyerinde değil şu an önceliğim oğlum dedim telefonu suratıma kapatıp mesaj çekti
sizin yediğiniz hakkım çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın diye bu sözle biz 2 kardeş kaldık onu tamamen hayatımdan sildim
eşimki onları 50km uzaktalar gel diyolardı gidip alıp getiriyodu gidicez diyolardı götürüyodu sırf ben yeğenimiözlüyorum diye her zor zamanlarında yanlarındaydık hiçhaketmedik bu lafları
işte mal insanları ne hale getiiryo kimse böle olmasın inşallah gerçekten zro bir durum
işte mahkemeye vermiş yaklaşık 1 dönüm bahçe ve ev yok pahasına gidicek anlıcan inşallah abimle biz almayı düşünüyoruz inşallah alabilriiz bakalım mehkeme nasıl bir sonuç vericek